Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284462 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #340 -: Февруари 14, 2010, 04:44:15 pm »
това новолуние във водолей все повече ме кара да се замислям за водата ....
луна съвпад нептун и хирон.
дали няма да стане някой страхотен проблем в различните общини ?! :o
възможно е на някой места питейната вода да стане негодна за употреба.
дали няма да бъде заразен някой водоем за питейна вода....... :unsure:
не ми харесва това новолуние /новолудие/ в знака на уран. още повече ,че взаймната рецепция на уран и нептун е понече от силна ,тъй като е в почти последните градуси на знаците. полусекстила м/у новолунието и уран е лек аспект,който може да донесе още по-лесното и леко протичане на енергийте на двете панети....

Наводнението е факт: http://dnes.dir.bg/2010/02/14/news5875598.html

нептун ще си каже тежката дума. :( грешките на всички предишни след датата на демокрацията :angry:,затлачени корита /парите ги няма , а една част от субсидийте върната ,поради липса и компетентност на държавни служители/ , смяна на тръби и канализационни системи - /кражби на едро , сменени вмесо 100 м 50 , а понякога и 25м./
нептун е тежка планета , тя носи последствията посфактум :angry: :angry: :angry:.
луната , просто отключва събития. жалко за хората :( и труда им....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #341 -: Февруари 14, 2010, 05:26:36 pm »

няма значение , аз го приемам за 25:18 нито повече нито по-малко и така тълкувам градуса и събитието.
нали си наясно адаш ;D , че твойте и мойте разбирания са различни , но това не е беда....

тук не става въпрос за разбирания, а за чиста математика. в подкрепа на думите си давам един доста стар пост на Инти  ;)

Забелязах тенденциозна грешка.  Някои от вас са си сложили един астероид на кралските градуси, без да отчетат факта, че примерно ако пише кралски градус - 18 гр. на Овен, това е равно на 17- я гр и няколко минути.

Торини е написала , че Aсцендента й е на 13.26 гр в Близнаци, а това вече не е разрушителен градус, а се води 14 тия градус.

Марс и Меркурий на синовете на Уран съответно са на 8 гр. на Лъв , не на седмия.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #342 -: Февруари 14, 2010, 05:30:43 pm »
математика или геометрия , алгебра или тригонометрия ;D ;D
приеми ,че съм слаба в дисциплината ,ще си скъсам дипломите от олимпиадите по математика ;D ;D ;D
градуса за мен е този , приемам така нещата и това е .  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #343 -: Февруари 14, 2010, 07:21:29 pm »
За градусите:
25 гр. 01 мин. вече се брои за 26-ти градус. Така е при класиците, но не мисля, че и в модерната астрология не се взема под внимание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #344 -: Февруари 14, 2010, 07:25:24 pm »
моя уран не е от тези ,които приемат правилата. правилата се създават , а всяко правило има и изключения.
въпрос на гледна точка . не го приемам и това е. тълкувам го по другия начин-нестандартен ,отхвърлян и неприеман ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #345 -: Февруари 15, 2010, 08:41:55 am »
поради липса и компетентност на държавни служители/ , смяна на тръби и канализационни системи - /кражби на едро , сменени вмесо 100 м 50 , а понякога и 25м./
нептун е тежка планета , тя носи последствията посфактум :angry: :angry: :angry:.
луната , просто отключва събития. жалко за хората :( и труда им....

Мдааа,толкова години стои необработвана земята и непочистени коритата на реките. Как да не преливат и да няма наводнения? Да не говорим колко некомпетентни хора са арендатори на язовири /разни соц. мутри/ и как тихом мълком изпускат водата от тях.  :96:  :97:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #346 -: Февруари 15, 2010, 08:54:51 am »

Във февруарското новолуние силно впечатление прави съвпада на новолунието с Нептун. Какво управлява Нептун? В мунданен план Нептун се свързва с психическото състояние и висшите духовни ценности на народа, религията, флота, химическата и фармацевтична промишленост, измами и предателства, тайните врагове, тайното разузнаване и шпионаж, държавни тайни, инфекциите, изкуството, алкохола и наркотиците, болниците, затворите и благотворителни институции.
Самото новолуние в съвпад с Нептун не прави предизвикателни аспекти към останалите планети от картата, но самият съвпад сам по себе си може да предизвика в държави с акцент на 25-26 градуса във Водолей наводнения, проблеми с доставките и цените на петрола и газта, решаване на важни въпроси относно фармацевтичното производство - цени, доставки, разпространение;

Както се вижда, наводненията са факт, но са факт и проблемите с лекарствата - цени, доставки: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=375538   Сега са на ред цените и доставките на газта и другите горива.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #347 -: Февруари 15, 2010, 10:42:56 am »
Да,сега остава да разберем и какви ексцесии ще има с алкохола и наркотиците  :-\

И да ми кажете,защото аз ТВ не гледам,само каквото случайно видя в нета  ;D

А те наводненията си стават и без реки и язовири,в БС няма такива,а няма ти казвам за какви мутирали локви-езерца става въпрос  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Февруари 15, 2010, 10:52:47 am »
наводнения , лекарства , скандали , хората са освирепяли.....
просто не ми се мисли! :(

*

Nebesna

« Отговор #349 -: Февруари 15, 2010, 10:58:55 am »

Във февруарското новолуние силно впечатление прави съвпада на новолунието с Нептун. Какво управлява Нептун? В мунданен план Нептун се свързва с психическото състояние и висшите духовни ценности на народа, религията, флота, химическата и фармацевтична промишленост, измами и предателства, тайните врагове, тайното разузнаване и шпионаж, държавни тайни, инфекциите, изкуството, алкохола и наркотиците, болниците, затворите и благотворителни институции.
Самото новолуние в съвпад с Нептун не прави предизвикателни аспекти към останалите планети от картата, но самият съвпад сам по себе си може да предизвика в държави с акцент на 25-26 градуса във Водолей наводнения, проблеми с доставките и цените на петрола и газта, решаване на важни въпроси относно фармацевтичното производство - цени, доставки, разпространение;

Както се вижда, наводненията са факт, но са факт и проблемите с лекарствата - цени, доставки: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=375538   Сега са на ред цените и доставките на газта и другите горива.

Скарлет, те проблемите с лекарствата си бяха наболели и през изтеклата година още с редуцирането на лекарствения списък и невъзможността да си купиш най-обикновени лекарства без рецепта (в това число дори алергозан не можеше де си купиш). Така че много е вероятно СЕГА следствие на присъствието на Нептун в точката на новолунието да се изготви НОВ лекарствен списък, т.е. да се актуализира стария. Вече "върнаха" алергозана в списъка за свободната търговия, предполагам, че ще върнат и други лекарства.

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Февруари 15, 2010, 11:42:56 am »
мисля си ,че ще има сериозни стачни действия от страна на лекари и фермацефтични компаний. ще се стигне до някакъв компромисен вариант ,който ще остане като въглен скрит в пепелта и при първа възможност /ингрес на юпитер и уран в овен/ ще пламне с нова сила.
през март в очакване на пролетта , нещата лекичко ще придобият по- спокоен вид.
финансовата стабилност ще бъде на дневен ред ,но са възможни проблеми поради заложени препъникамъчета от предишните управляващи.
финансовата световна криза няма да има вина за това.
мисля ,че през мартпарламента ще гласува нови законопроекти свързани с контрола над хранителните стоки! или с чистотата на природата.
средата на март ще бъде големия проблем с наводненията.коритата на много реки ке прелеят , ще има замърсяване на водите и е възможно някоя община да пострада от сериозни стомашни проблеми ,заради замърсяване./нептун е в критичен градус в знака водоле в съвпад с хирон/.
през април , ще се наложи да бъдем по-тактични и дипломатични от всякога.марс е директен в знака на лъва. а слънцето в знака на овена. взаймната рецепция на слънце и марс в огнени знаци ще прави хората по-смели ,непредсказуми и прибързани в действия и думи.венера ,меркурий ще бъдат в телец и ще искат по-стабилно и по-категорично отношение към финансийте и материалните придобивки.
отново е възможно да има смяна на министри. опозицията ще бъде твърда и непреклонна ,ще се търсят дори нелицеприятни способи ,за да се стигне до краен резултат-предсрочни избори.
еко проблемите ще са на дневен ред.

*

Марая

• 28287
« Отговор #351 -: Февруари 15, 2010, 01:23:30 pm »
Стара Загора: Отводняват къщи в няколко села в областта
http://www.focus-news.net/?id=n1349317

*

Марая

• 28287
« Отговор #352 -: Февруари 15, 2010, 03:00:33 pm »
http://www.focus-news.net/?id=n1349357
тежка железопътна катастрофа в Белгия :(.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #353 -: Февруари 16, 2010, 10:11:15 am »
3,2 по Рихтер близо до София

Това съобщи сайтът на Европейският сеизмологичен център.
Епицентърът на земетресението е 45 км. югоизточно от София в района на Ихтиман.
Земетресението е регистрирано в 6.37 часа тази сутрин.
Няма данни за жертви или нанесени материални щети.

*

Марая

• 28287
« Отговор #354 -: Февруари 16, 2010, 01:14:10 pm »
3,2 по Рихтер близо до София

Това съобщи сайтът на Европейският сеизмологичен център.
Епицентърът на земетресението е 45 км. югоизточно от София в района на Ихтиман.
Земетресението е регистрирано в 6.37 часа тази сутрин.
Няма данни за жертви или нанесени материални щети.

аз съм луда.....,вчера след обяд казах на децата ,че очаквам земетресение :( :( :( :( :( :( :(.
какво ми ставааааааааааа? защо на мен???????? страх ме е от това? така беше и преди нова година. пак го усетих ,дни преди да е станало. :'( :'( :'( :'(
мисълта или нещо друго е?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #355 -: Февруари 16, 2010, 05:13:55 pm »
Вероятно имаш дарба да предусещаш нещата преди да са станали... И при мен е така, но за мен е проклятие.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #356 -: Февруари 17, 2010, 08:14:46 am »
Във февруарското новолуние силно впечатление прави съвпада му с Нептун, което може да предизвика  разглеждането на въпроси и проблеми с доставките и цените на петрола и газта, решаване на важни въпроси относно фармацевтичното производство - цени, доставки, разпространение.

Цитат
Шефът на "Газпром" изненадващо се появи в София

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2777351 

Ето, че и това се случи. Явно си работи астрологията - за тези, които не вярват все още в нея.  :72:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #357 -: Февруари 17, 2010, 08:42:51 am »
Съобщиха сутринта, че се очаква повишаване на парното.  

След един месец протести фермерите от Серес се оттеглят от граничния пункт "Кулата - Промахон". Причината  е постигнато споразумение на среща в Солун със заместник-министрите на аграрното развитие и икономиката, съобщава БНР.
« Последна редакция: Февруари 17, 2010, 08:59:57 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #358 -: Февруари 17, 2010, 01:10:03 pm »
Вероятно имаш дарба да предусещаш нещата преди да са станали... И при мен е така, но за мен е проклятие.  :-X

и за мен е проклятие лили! :'( :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #359 -: Февруари 20, 2010, 08:27:56 am »
Плутон си казва тежката дума:  :'( " КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие" 
 http://www.dnes.bg/world/2010/02/20/kndr-dori-zemiata-da-e-na-parcheta-nie-iskame-iadreno-oryjie.86482
« Последна редакция: Февруари 20, 2010, 08:47:49 am от Скарлет »