Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283032 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #380 -: Март 01, 2010, 02:47:45 pm »
Ъхъ, ъхъ
А като още преди няколко месеца рекох, че 2010 ще е най-малкото началото заради тоя тау квадрат, ме подминахте като бърз влак малка гара.
Не може всичко е да мирно, тихо и спокойно и изведнъж хоп на 21 декември 2012 в 13,10 по обяд светът да се сапихяса.

Аз чета внимателно всичко.Ти буди рахат.  ;D Но някои не виждат по-далеч, а все около себе си/около гъ..т/.  :P

*

Helo

« Отговор #381 -: Март 01, 2010, 02:53:22 pm »

Нещата са почнали от 1987 според някои, откогато започва 25 годишен период на безвремие между две епохи, времето все повече забързва,

Как така хем сме в период на безвремие, хем времето се забързва? Това не е ли значително противоречие?  ;D ;D ;D :P ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #382 -: Март 01, 2010, 03:02:08 pm »
Не е, мила.
Логиката, от която изхождаш, е разпространената от древна Гърция западна логика.
На изток логиката твърди, че ако две твърдения са противоположни и едното от тях е вярно, то нищо не пречи и на другото да е вярно.
Частта е по-голяма от цялото - това знаят на изток, това говореше Ошо навремето и много ме впечатли, за мое изумление за същото говори и Кабалата.

А времето забързва в случването и в същото време  светът не върви наникъде. Много събития, много от тях отрицателни, а светът в тотален застой.

« Отговор #383 -: Март 01, 2010, 04:11:31 pm »
   На времето, когато учехме Марксизъм-Ленинизъм и техните теории имаше 3 закона на диалектиката. Но на преподавателите им беше много трудно да ни ги вкарат в главата, щото нямаше как да ги свържат с реалния живот....Та впоследствие, забелязах че те са си актуални и действат и се покриват с други философски максими. Та това ми звучи като Закона за отрицание на отрицанието...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #384 -: Март 01, 2010, 04:28:19 pm »
момичета , пак ми мирише на земетресение :(. мисля ,че до 2-3 дни ще има земетръс. очаквам го ,  :(
офффф,много ми идва вече....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #385 -: Март 01, 2010, 06:18:23 pm »
момичета , пак ми мирише на земетресение :(. мисля ,че до 2-3 дни ще има земетръс. очаквам го ,  :(
офффф,много ми идва вече....

Земетресение чакай като ингресира Венера в Овен. Още малко. Къде 23,29 март. А къде ще се дяваме догодина юли месец, не нам.  :-\  :-X Ще спя целия месец на палатка.Иб...ла съм му м---та.

*

kaily

• 5145
« Отговор #386 -: Март 05, 2010, 10:29:48 am »
В иракския град Фалуджа е установен ръст на раждания на деца с вродени дефекти, най-вече на сърцето, разкри разследване на Би Би Си. Според признания на лекари от една болница всеки ден на бял свят се появяват две-три деца с подобни дефекти. Това означава годишно около 1000 деца в един среден по размери град. Ситуацията толкова се усложнила, че местните власти призовават жените да се въздържат от раждане. Местното население обвинява за случая САЩ заради потушаването на две въстания в града през 2004 г.

Справка, датированная 16 ноября 2005
По телеканалу RAI был показан фильм, рассказывающий о последствиях операции "Ярость призрака" - ночного штурма Эль-Фаллуджи в ноябре 2004 года. Ночью небо над городом было расцвечено сотнями фосфорных снарядов. В штурме Фаллуджи участвовали 12 тысяч американцев и три тысячи иракских военных. Сразу после атаки, о которой не сообщил ни один из западных журналистов, пошли слухи о том, что американцы применили против города химическое оружие. Фильм "Фаллуджа. Тайная бойня" дает неопровержимое, свидетельство того, что зажигательные бомбы, известные как Mark 77, усовершенствованная форма напалма, применявшегося войсками США во Вьетнаме, применялись и в Эль-Фаллудже.
В декабре 2004 года американское правительство официально назвало эти сообщения "распространенным мифом". "В некоторых сообщениях утверждается, что американские войска применяют в эль-Фаллудже "незаконные" фосфорные снаряды, – говорилось на сайте Usinfo. – Фосфорные снаряды не являются запрещенными. Американские войска пользуются ими в эль-Фаллудже очень редко в осветительных целях. Ими стреляли в воздух, чтобы освещать позиции противника в ночное время, а не во вражеских бойцов".
Но после появления жутких документальных кадров военные США признали, что фосфорные бомбы и снаряды использовались для поражения живой силы. Бывший американский солдат, воевавший в Эль-Фаллудже, заявил корреспонденту: "Я слышал приказ соблюдать осторожность, так как против Эль-Фаллуджи собираются применить белый фосфор. Фосфор сжигает тело, он растворяет плоть до кости. Я видел обожженные тела женщин и детей. Фосфор взрывается и образует облако. Всему в радиусе 150 метров – конец".
Фотографии на сайте телеканала www.rainews24.it показывают то, о чем говорит бывший солдат. На десятках качественных цветных фотографий, сделанных с близкого расстояния и предоставленных Исследовательским центром прав человека в Эль-Фаллудже, видны тела жителей города, чья одежда осталась нетронутой, но кожа растворилась или приобрела вид шкуры животного в результате обстрела снарядами.
Биолог из Эль-Фаллуджи Мохамед Тарек, давший интервью для фильма, говорит: "На город пролился огненный дождь, люди, пораженные этим разноцветным веществом, начали гореть. Мы находили погибших с необычными ранениями: тела обгорели, а одежда осталась нетронутой".
http://www.islam.ru/pressclub/histori/killiraq

*

kaily

• 5145
« Отговор #387 -: Март 05, 2010, 09:58:02 pm »
Ай сега вадете знания и кристални кълба и казвайте какво ще става с банковата система.И къде да си държим белите парици на свършване за черните дни де края им се не види.

http://kaily.dir.bg/_wm/basic/?df=321859

*

kaily

• 5145
« Отговор #388 -: Март 05, 2010, 10:20:53 pm »
Добре де ма къде я криеш, в коя банка?

*

kaily

• 5145
« Отговор #389 -: Март 05, 2010, 10:34:28 pm »
Депозитите са гарантирани, това знам, ама какво стана с времето на изплащането им, ако не дай боже гръмне банката?

« Отговор #390 -: Март 05, 2010, 10:53:35 pm »
Депозитите са гарантирани, това знам, ама какво стана с времето на изплащането им, ако не дай боже гръмне банката?

Гарантирани са до 100 000 лв.

Като начало си намерете договорите за влоговете  ;), че да не ви потрябва да доказвате, че имате сметки в тези банки.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #391 -: Март 05, 2010, 11:12:42 pm »
Книжка върши ли работа, че договор изобщо и не знам имам ли?

« Отговор #392 -: Март 05, 2010, 11:15:35 pm »
Книжка върши ли работа, че договор изобщо и не знам имам ли?

мииии, не знам. Книжки нямаше ли само навремето при ДСК  :rolleyes: Щом е документ, който свързва тебе, сметката и банката би трябвало да въши работа.

*

kaily

• 5145
« Отговор #393 -: Март 05, 2010, 11:21:16 pm »
Бе свързала съм се с ОББ, а тя с Гръцката национална банка, а Гърция фалирва...пък на тая немотия да ми отидат и мизерните парици.
То ако фалира Гръцката национална банка, ще замине и ЕС.

« Отговор #394 -: Март 06, 2010, 08:27:14 am »
94 г. при управлението на червените, тогава Сатурн Риби, резултата беше хиперинфлация и фалираха държавата, сега всичко се повтаря, явно не сме си научили урока и 14 години, полуобиколка на Сатурн , сега като беше в Дева.
Сатурн по оста Дева /Риби носи  беднотия, разбити илюзии и очаквания за по- добър живот
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #395 -: Март 06, 2010, 12:23:27 pm »
Ай сега вадете знания и кристални кълба и казвайте какво ще става с банковата система.И къде да си държим белите парици на свършване за черните дни де края им се не види.

http://kaily.dir.bg/_wm/basic/?df=321859

няма страшно ;) , но в 2 български банки ще има сътресения....,така ,че по-добре немска отколкото комшийска или българска!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #396 -: Март 06, 2010, 01:02:48 pm »
хихихи
Аз съм от заплата до заплата...банките изобсхто не ги разбирам :)

« Отговор #397 -: Март 06, 2010, 01:11:14 pm »
няма страшно ;) , но в 2 български банки ще има сътресения....,така ,че по-добре немска отколкото комшийска или българска!

Така ли? И как точно го изчисли, че е по-добре или причината е по еврейски мотивирана?

*

Марая

• 28287
« Отговор #398 -: Март 06, 2010, 01:18:41 pm »
Така ли? И как точно го изчисли, че е по-добре или причината е по еврейски мотивирана?

това не е тайна....,че предстоят сътресения в банковата сфера. иима и редица причини за това.
немските банки , са по-консервативни , стабилни и не на последно място имат политика ,която коренспондира с отговорността.
за разлика от многото комшийски банки ,голяма част от които се превърнаха в еднолични оод-та.
след като , немското правителство си позволява да работи и с експортни капитали , с които подпомага собственото си производство , значи има стабилитет и защита на капиталите си.
парите са стока ,като всичко останало , умението да я изтъргуваш зависи от добрия мениджмънт и маркетинг , какъвто у нас и при комшиите по редица причини няма.
какво против еврейските мотиви имаш? ;) :blink:

« Отговор #399 -: Март 06, 2010, 01:23:14 pm »
Ясно е какво имам предвид  ;) Странно ми се стори становището, че държавата, когато инвестира най-много в БГ излиза, че е "по-добре" да загуби позициите си - защото бизнеса идва с банките си. Не ги избират на място.