Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282843 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #400 -: Март 06, 2010, 01:30:18 pm »
.....че държавата, когато инвестира най-много в БГ излиза, че е "по-добре" да загуби позициите си - защото бизнеса идва с банките си. Не ги избират на място.

не бих казала ,че шивашките цехове са крупна инвестиция или търговията на дървен материал , износа на българско сирене с гръцки етикет за САЩ ;D също....
гърците са добри търговци , по-скоро търгаши... ;D ;D
добрите инвеститори ги няма и ние не сме имали такива. всъщност изключвам ИДЕАЛ СТАНДАРТ-Севлиево. останалото са само чисти търговски сделки и пране на пари....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #401 -: Март 06, 2010, 01:32:30 pm »
Гръцката национална банка, която държи ОББ, всъщност наистина ли е националната им банка, нещо като нашата БНБ?
Щото все пак ако тя фалира, знаци и Гърция е фалирала.

*

Uran

• 6041
« Отговор #402 -: Март 06, 2010, 01:35:22 pm »
Гръцката национална банка, която държи ОББ, всъщност наистина ли е националната им банка, нещо като нашата БНБ?
Щото все пак ако тя фалира, знаци и Гърция е фалирала.
Ами тя е. Щом са опрели до разпродаване на територия.
 Гръцкото безумие за пенсиониране на 51 години, анахронизма- партизански пенсии и 15 заплати при 12 месеца в годината и реално 9 и 1/2 изработени.  :blink: :blink:
Лошото е, че май и тук са прихванали част от това безумие.

*

kaily

• 5145
« Отговор #403 -: Март 06, 2010, 01:40:16 pm »
Значи убедена съм, че е напълно възможно 1/3 от обществото да работи на 4 часов работен ден и да издържа останалите 2/3 преспокойно.
Това, което се манипулира по медиите, че неработещите изяждат богатството на обществото, е пълна безмислица.
Проверете как е разпределено световното богатство - 5% от хората държат 90% ОТ БОГАТСТВОТО.

« Отговор #404 -: Март 06, 2010, 01:54:28 pm »
Гръцкото безумие за пенсиониране на 51 години, анахронизма- партизански пенсии и 15 заплати при 12 месеца в годината и реално 9 и 1/2 изработени. 

Тия са построили комунизма  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #405 -: Март 06, 2010, 02:08:31 pm »
Ай сега вадете знания и кристални кълба и казвайте какво ще става с банковата система.И къде да си държим белите парици на свършване за черните дни де края им се не види.

http://kaily.dir.bg/_wm/basic/?df=321859

Тук кълбото най ще свърши работа ;D, в краен случай може и ТАРО да се хвърли

няма страшно ;) , но в 2 български банки ще има сътресения....,така ,че по-добре немска отколкото комшийска или българска!

Закачката с немската банка не я разбрах...
Със затваряне на някоя/и от тук присъстващите банки отдавна се спекулира, въпрос на икономически интерес е това да се случи или не, но тук пак стигаме до онова с кълбото...

Като добавим и факта, че за теглене на суми над 3000лв (тук може и да греша, но за 5000 съм абс. сигурна) е необходима предварителна заявка и срокът е около 3 дена. :blink: :blink: :blink:

Я, коя е тази банка :P Ако някой ти каже, че му трябват три дни да ти даде да изтеглиш тая скромна сума, по-добре бягай надалеч и не си спомняй, че си правила асоциация с Банка ;D. За три дни мога и аз да ти ги напечатам...
И това няма много общо с темата за гарантираните 100 000 лева. По-важното е, че докато се спазят всички законоустановени процедури, вероятността да си получиш парите след 6 месечен срок и то в националната валута е голяма

*

kaily

• 5145
« Отговор #406 -: Март 06, 2010, 03:37:29 pm »
Добре де, ще гръмне ли гръцката национална банка.
Може и като хорар да го приемете.
Е това ми е болката.
Щото ако ще, да ода да тегля оттам и да ги изнасям другаде.

*

Марая

• 28287
« Отговор #407 -: Март 06, 2010, 03:43:07 pm »
Добре де, ще гръмне ли гръцката национална банка.
Може и като хорар да го приемете.
Е това ми е болката.
Щото ако ще, да ода да тегля оттам и да ги изнасям другаде.

послушай интуицията си!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #408 -: Март 06, 2010, 03:53:48 pm »
Марайче, за тия неща никога не съм имала интуиция. Не знам що така, на мен ми дай интуиция за глобални световни проблеми, а къде да си държа парите-господ да ме пази.
Така че пак питам - ако тая банка е нещо като нашата БНБ, значи няма как да гръмне.

*

abroad

« Отговор #409 -: Март 06, 2010, 04:01:55 pm »
 :blink:
Много ми се ще да ти отговоря правилно, но не е добре безотговорно да скалъпя нещо си и да те подведа

*

Марая

• 28287
« Отговор #410 -: Март 06, 2010, 04:14:24 pm »
Марайче, за тия неща никога не съм имала интуиция. Не знам що така, на мен ми дай интуиция за глобални световни проблеми, а къде да си държа парите-господ да ме пази.
Така че пак питам - ако тая банка е нещо като нашата БНБ, значи няма как да гръмне.

не мисля ,че ще фалира!

*

Марая

• 28287
« Отговор #411 -: Март 07, 2010, 01:56:36 pm »
възможно е да бъде замесена президентската институция в скандал....не ми харесва тая карта :(

и това е факт!
ей ,велика наука е астрологията. ежедневно се убеждавам в това и се чудя на акъла си  :o , що не я ползвам за себе си , а от време на време експериментирам ;D.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #412 -: Март 07, 2010, 03:17:06 pm »
възможно е да бъде замесена президентската институция в скандал....не ми харесва тая карта :(

и това е факт!
ей ,велика наука е астрологията. ежедневно се убеждавам в това и се чудя на акъла си  :o , що не я ползвам за себе си , а от време на време експериментирам ;D.

хвала тебе! що не направиш курсове за нищожества като нас?  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #413 -: Март 07, 2010, 03:24:18 pm »

и това е факт!
мога ли да те попитам в прав текст ,какъв ти е проблема и защо се заяждаш и питаеш такъв негативизъм към мен?
претендираш за духовно извисен човек , а нарушаваш законите ,които прокламираш?!
в тази тема това беше идеята...,да проследим какво от предсказаното се е случило , а за мен това е важно. аз харесвам астрологията и предпочитам да използвам всеки един от начините и възможностите ,които науката ни дава.
разбирам ,че имаш нещо лично , имма теми за това.....

мога ли да те попитам в прав текст ,какъв ти е проблема и защо се заяждаш и питаеш такъв негативизъм към мен?
претендираш за духовно извисен човек , а нарушаваш законите ,които прокламираш?!
в тази тема това беше идеята...,да проследим какво от предсказаното се е случило , а за мен това е важно. аз харесвам астрологията и предпочитам да използвам всеки един от начините и възможностите ,които науката ни дава.
разбирам ,че имаш нещо лично , имма теми за това.....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #414 -: Март 07, 2010, 03:35:28 pm »
не бе - нема нищо лично  ;)

не обичам изкуствено раздути егота на базата на нулева ставка  :blink:  където и да надникна чета задавани въпроси от теб, а в тази тема се биеш в гърдите. наясно съм, че не може човек да бъде добър във всичко, но наистина прекаляваш понякога  ;)  а това, че зад всяка забележка търсиш личен мотив - трябва да си преоцениш преценката и да се научиш да понасяш критики  ;)

напротив, ако изобщо разбираше законите нямаше да твърдиш това и онова, но това не е мой проблем. като нещо ме дразни - имам право да го кажа - форума е обществен  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #415 -: Март 07, 2010, 03:45:51 pm »
не бе - нема нищо лично  ;)

не обичам изкуствено раздути егота на базата на нулева ставка  :blink:  където и да надникна чета задавани въпроси от теб, а в тази тема се биеш в гърдите. наясно съм, че не може човек да бъде добър във всичко, но наистина прекаляваш понякога  ;)  а това, че зад всяка забележка търсиш личен мотив - трябва да си преоцениш преценката и да се научиш да понасяш критики  ;)

напротив, ако изобщо разбираше законите нямаше да твърдиш това и онова, но това не е мой проблем. като нещо ме дразни - имам право да го кажа - форума е обществен  :blink:

:-X :-X :-X

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #416 -: Март 08, 2010, 10:36:56 am »

Вещичке,подигравката ти е неоснователна !  :angry: 

И кои са тези нищожества  :-\ :unsure: Позволяваш си да говориш от множествено число (явно тука се намесва АСЦ Водолей),за изразяване на лично отношение и то оприличавайки някой на нещо.

Омръзна ми в този сайт да чета в практични теми,личното отношение на някой към друг и да не се дава нищо полезно по темата!След като не се занимаваш с глобални прогнози ,какво правиш в тази тема освен да спамиш и да се излагаш по този начин?Или както беше в моята тема за слънчевите бури-важно е да има изява,а не каква-жалка картинка !  :( :-X И желание за намеса на всяка цена...то се вижда кое кога е его и кога не е-и по-точно от кой.

Марая е в правото си да се радва,когато е познала нещо и да го сподели-защото споделената радост е двойна радост!Всички колкото и да знаем,в астрологията винаги има неизвестна константа,което прави всяко съвпадение,макар и напълно логично все пак нещо повече от предварителният синтез.
Или когато някой се радва-това е проява на его? Или защото е способен обективно да се оцени какво може и да си го каже също?Тя не го прави заради себе си,а с цел да покаже астрологията като една вълнуваща наука.

Разбира се никой не е лишен от прояви на его,но само заради нещо лично в отношението или заради минали изяви,да се поставя всичко под общ знаменател, както и във времето е предварително рамкирване,което в личното отношение и виждане не позволява възможности за израстване в отсрещната страна и от там в обективната преценка.Духовното развитие накрая ще се окаже,че е останало само в книжките...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #417 -: Март 08, 2010, 10:56:48 am »
използваните комбинации от думи могат да замъглят нечие друго съзнание, но не и мен  ;)  очаквах да се включиш и само гледах кога, защото зная как ще го направиш  :P

когато хвърлих камък в локвата с лайната знаех, че ще ме опръска, но ми е все тая, защото духовност тук има толкова, колкото в кочината на прасетата  ;)  човек като няма какво да каже в дълбочина, той го изразява в дължина...  :57:  и накрая ще ти кажа следното: не може да ме обиди нещо, което е извън мен и моят свят и няма място там!

п.п. живеем в свободен свят и правя каквото си искам и съответно пиша където си искам  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #418 -: Март 08, 2010, 11:42:06 am »
Последното го виждаме и без да го казваш,но всеки си прави изводите,а естествено последствията са за теб-човек каквото и да прави ,го прави на себе си  :mellow:

Аз тая локва дето ти я виждаш не я виждам нещо,но си права че тука лайна някой е изсрал и си мисли че е свръхоригинален  :rolleyes:

Както се казва в Библията "По миризмата (делата) ще ги познаете;D  :96:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #419 -: Март 08, 2010, 11:56:24 am »

Аз тая локва дето ти я виждаш не я виждам нещо,но си права че тука лайна някой е изсрал и си мисли че е свръхоригинален  :rolleyes:

За да може човек да оперира с една система, неговата отправна точка трябва да е извън системата! - Айнщайн

:57: :57: :57: