Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284560 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #420 -: Март 08, 2010, 01:33:52 pm »
, но ми е все тая, защото духовност тук има толкова, колкото в кочината на прасетата  ;)
:-X :-X :-X :-X
човек като няма какво да каже в дълбочина, той го изразява в дължина...  :57:  и накрая ще ти кажа следното: не може да ме обиди нещо, което е извън мен и моят свят и няма място там!

:-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #421 -: Март 08, 2010, 01:36:55 pm »
Цитат
За да може човек да оперира с една система, неговата отправна точка трябва да е извън системата! - Айнщайн

Чудна работа, аз съм стигнала самостоятелно до същото заключение. Само че не използвам опорни точки, а измерения. За да се реши един проблем, трябва да се добави задължително ново измерение - измеренията, на които е съществувал плюс още едно.

И сега се замислям, че по тая логика проблемите на света днес не могат да се решат вътре в света, а извън него, демек отвъдният свят трябва да помогне.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #422 -: Март 08, 2010, 02:25:00 pm »
проблемите на света днес не могат да се решат вътре в света, а извън него, демек отвъдният свят трябва да помогне.

или да се научиш да си изместваш фокусната точка и да виждаш нещата отвън навътре, но и в двата случая се постига обективност спрямо наблюдавания свят...

щото Кайли, някак не ми се вярва някой отвън да дойде да оправи кочината тук. Земята е под карантина именно заради кочината си, а според Закона на Кармата явно само ние можем да си оправим батака, а ония отвън си правят гаргара с политиката си за ненамеса  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #423 -: Март 08, 2010, 02:38:02 pm »
Блумбърг предупреди:
България е заплашена от срив на гръцките банки

Кои банки са сигурни бе?
Райфайзен? Има ли банки, собственост на стабилни западни банки?

*

kaily

• 5145
« Отговор #424 -: Март 08, 2010, 02:40:09 pm »
Цитат
някак не ми се вярва някой отвън да дойде да оправи кочината тук

Не съм казала някой отвън да идва. Казах, че ние отвътре няма да можем да я оправим и трябва да стъпим с единия крак в тоя свят, с другия в отвъдния.

За да може човек да оперира с една система, неговата отправна точка трябва да е извън системата! - Айнщайн
Ако ще оправяме тоя свят, къде трябва да ни е отправната точка?

*

Марая

• 28287
« Отговор #425 -: Март 08, 2010, 02:50:14 pm »
Блумбърг предупреди:
България е заплашена от срив на гръцките банки

Кои банки са сигурни бе?
Райфайзен? Има ли банки, собственост на стабилни западни банки?

кайли , постоянно го повтаряш и почваш да ме притисняваш! :(
обичам гърция, островите ,музиката , рибите и охтоподите ,скаридите и мидите.. ;D ;D
харесвам акропола , обичам да спирам и посещавам една черква на св. параскева ,в дефилено след солун :blink: :blink: :blink: , но....някои нещица в гърците не харесвам.
не  вярвам обаче да фалират гръцките банки!
Райфазен е австрийска банка , с над 100-на история! бивщата ДСК е сигурна и стабилна.
имаш избор- действай! :blink: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #426 -: Март 08, 2010, 02:55:33 pm »
 Сутринта като слушах бившия министър П. Димитров много грустни милси ме споходиха и усещане за дежа вю.
 Няма пари в държавата и няма изгледи да има ( с едно изречение това е положението от повече от 1 година насам). Проблемът е,че късно го обнародват този факт.

*

abroad

« Отговор #427 -: Март 08, 2010, 03:07:13 pm »
Кайли, каквото и да ти говорят крах на някоя банка ще е ясен максимум 2-3 месеца преди това и не на всички.
Няма сигурно и несигурно, или всичко е такова и не точно...
Lemon Brothers също беше много сигурна и стабилна...като вулкан под скала
Марая, ДСК отдавна не е това, което повечето си мислят...
Господ да те пази и това е - другото е хазарт

*

kaily

• 5145
« Отговор #428 -: Март 08, 2010, 03:16:38 pm »
Мдам, и аз това си мисля - господ да ни пази.
Останалото е хазарт.
 :-\
Че нали чета преса всеки ден, как гръмна една цяла държава като стой па гледай. И вчера правили референдум да не връщат парите на англичаните.
Не знам кво гледате по тая мунданна, ама най-лъзгавото нещо в момента в света са банките.

*

Марая

• 28287
« Отговор #429 -: Март 08, 2010, 03:24:30 pm »
Марая, ДСК отдавна не е това, което повечето си мислят...
Господ да те пази и това е - другото е хазарт

за ДСК , аз не мисля , а просто знам!
иначе всичко е хазарт , абсолютно съм съгласна. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #430 -: Март 10, 2010, 02:44:29 pm »
мисля си ,че ще има сериозни стачни действия от страна на лекари и фермацефтични компаний. ще се стигне до някакъв компромисен вариант ,който ще остане като въглен скрит в пепелта и при първа възможност.....

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-
и това е факт! лелеееее......
уж съм хиронов астролог :-[ , а за себе си нсе се допитвам и от сто кладенеца гледам да донеса вода.
що така бе хора?! :(
« Последна редакция: Март 10, 2010, 02:49:36 pm от Марая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #431 -: Март 10, 2010, 02:57:28 pm »
За лекарите наистина е компромис и отстъпка от тяхна страна и не се знае кога ще изригне отново проблема.
Лошото е, че винаги потърпевши са хората и в случая е така.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #432 -: Март 10, 2010, 03:13:42 pm »
в международен план си миссля ,че двете новолуния през февруари и март са изключително тежки и сложни. възможно е да започне конфликт за нефт и да има военни действия.мисля,че в иран ще има много проблеми.от там е възможно да се разрастне сериозен конфликт.

http://www.focus-news.net/?id=n1361402

само това да не става! :(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #433 -: Март 10, 2010, 03:19:25 pm »
Очакват се военни конфликти,да не кажа че ще са неизбежни-дори само един Юпитер в Овен може да индикира разпростиране на влияние чрез военни действия в други страни и то мунданно...къде ти и Уран там (явно ще са нападания от въздух),но с квадрата към Плутон може да се стигне и до атомни решения в последствие,абе каквито и военни действия тая година станат някъде,от малкото ще стане не голямо,ами направо преобръщащо световното положение...  :-X :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #434 -: Март 10, 2010, 03:23:16 pm »
За лекарите наистина е компромис и отстъпка от тяхна страна и не се знае кога ще изригне отново проблема.
Лошото е, че винаги потърпевши са хората и в случая е така.   

да! за жалост е така.

*

kaily

• 5145
« Отговор #435 -: Март 10, 2010, 03:23:57 pm »
Ма кво се тюхкате, аз откога ви предупредих и без да съм грам астролог, както е всеизвестно.
Ами я Марая да каже кога у нас ще избухне най-накрая революцията, щото то тая гавра с хората просто вече не се търпи отникъде.
То циреят по-добре най-накрая да се пукне, да изтече квото има кръв и гной и да мирясят оцелелите, които и да са те.

*

Марая

• 28287
« Отговор #436 -: Март 10, 2010, 03:31:02 pm »

Ами я Марая да каже кога у нас ще избухне най-накрая революцията, щото то тая гавра с хората просто вече не се търпи отникъде.

:25: :wink2: бъзикаш ли ме? ;D ;D ;D
какво да е инфото -астрологично или политическа прогноза?! ;D ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #437 -: Март 10, 2010, 03:32:06 pm »
Да се преброим за революцията и да си нарочим пълководец и аз ще ти кажа кога започва.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #438 -: Март 10, 2010, 03:57:02 pm »
Да се преброим за революцията и да си нарочим пълководец и аз ще ти кажа кога започва.  ;D ;D ;D

имаш ли идея как? ;D
щото със селяни революция не се прави!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #439 -: Март 10, 2010, 03:59:35 pm »
Оф, и аз съм отчаяна по този въпрос, но съдба ... какво да правиш.  :-\