Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283999 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #460 -: Март 10, 2010, 10:44:09 pm »
Това с андронния и аз го мислех - всеки път спира работа що нещо му става. Господ ни пази...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #461 -: Март 10, 2010, 11:01:02 pm »
1) сега по Нова казаха, че във Варна е имало малко цунами  :o - 8 бала. Разрушило е диги, разрушило е плаж и е обръзувало нов. Очевидци казаха, че е било страшничко  :(

ужас ,ужас...и това го има в прогнозите ми  назад в темата.
гадното е ,че хубавите неща ги виждам след около година , а дотогава :( :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #462 -: Март 10, 2010, 11:23:53 pm »

мисла ,че ще има сериозни земетресения наблизо около нас през втората половина на февруари и първата на марс. възможно е да има сериозен трус вътре в големите водни басейни....

ето го и земетресението в косово! и в турция! :( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #463 -: Март 10, 2010, 11:46:29 pm »
и като съм почнала , поне още нещо да кажа да ми олекне/пък който каквото иска да си мисли/.
плутон в козирог- воля, желание за налагане на сила , разрушаване. уран в овен- енергия ,смелост,импулсивност,риск. и то в конюкция с юпитер ;D ;D
СЛВ транзитира в козирог и с напредването си се приближава до съвпад с плутон. а възела изобщо не бива да се подценява. сатурн ще тръгне директен в средата на лятото и в края на юли окончателно ще влезе във везни , като бързичко ще се придвижи до квадратурата с плутон , а това си е тенденция за значмос , съзбовност на събития последвали от този аспект. по принцип плутон в тежък аспект към уран е и разрушителен и съзидателен.....ще има трагични последици за много хора. и така кардналната квадратура е сериозен камбанен звън за тежки изпитания,неблагоприятни ситуаций и сериозни кризи. ще се иска бързо действие , коренна промяна в мислите ,подхода и действията.
тежки земетресения ,разрушителни :( :( :(
ще има реорганизация в управлението на държавата! ще има силови решения!поемане на риск и то сериозен риск!
прогноза за далечно бъдеще е трудно да се направи , но това е положението ,което виждам за сега. така разчитам посланиятана звездите . със сигурност мога да кажа ,че големите събития в мунданен план са сигурни само при конюкция и дисхармонични аспекти на планетите , както и в периодите на нови цикли.
уран е планета на неочакваното ,на обратите....ще има политическа промяна! и дано е за добро!
« Последна редакция: Март 10, 2010, 11:52:15 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #464 -: Март 11, 2010, 12:48:44 am »
овен е най-агресивния знак от зодиака,особенно когато е транзитиран от тежки планети ,в това число и уран.
под владението на овен е военната промищленост. всички области в техниката и механиката където се изисква оръжие  , огън , метал са под управлението на овен.
тенденция за бунт , терористични действия, експлозий ,катастрофи ,войни.
дали няма да измислят и някое ново оръжие? :( :( :angry: :angry:
мисля,че ще има и изригване на вулкани в този период .

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #465 -: Март 11, 2010, 07:52:24 am »
 Тази прогноза съм написала на 7 януари 2010 г. : http://skarleta.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5/

Макар и не дотам подробна, но някои читатели я обявиха за крайна и много негативна. Но както виждаме всички, нещата се случват едно по едно, както казва и Марая.  :-X Представям си, ако я бях разработила подробно месец по месец.  :-\

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #466 -: Март 11, 2010, 08:28:05 am »

Макар и не дотам подробна, но някои читатели я обявиха за крайна и много негативна. Но както виждаме всички, нещата се случват едно по едно, както казва и Марая.  :-X Представям си, ако я бях разработила подробно месец по месец.  :-\

Всеки си има мнение, ама според мен е по-добре хората да се предупредени и подготвени. Не може всичко да се рисува с розови боички.

И в този ред на мисли искам да ви попитам дали сте си застраховали имуществото.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #467 -: Март 11, 2010, 08:43:12 am »

Всеки си има мнение, ама според мен е по-добре хората да се предупредени и подготвени. Не може всичко да се рисува с розови боички.

И в този ред на мисли искам да ви попитам дали сте си застраховали имуществото.

Така е, съгласна съм че е добре да са подготвени, но някои предпочитат нищо да не знаят. Но в такъв случай никой не ги кара да четат. Колкото до застраховането, ако недай Боже в БГ се случи силно земетресение със сила като тази в Хаити, не знам дали изобщо някой ще може нещо да изплати. Всичко е Мара втасала, само ..... не си вчесала. Хората едва връзват двата края, за застраховки да отделят пари. Който може, ще го направи. Всички обаче не получават големи заплати и няма откъде да понамазват странично. Мизерията расте.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #468 -: Март 11, 2010, 09:18:51 am »
Аз бих казала, че е нормално при подобно разположение на планетите, да минем през кризи- лични и обществени. Ние сме част от живата ни планета и няма как да сме встрани от процеса на развитие. Доброто е, че в България наистина сме като в защитена зона и ще е хубаво да обърнем внимание на добрите мисли и молитвите за всички... :blink:
А като астролози, всеки си разглежда картата и вижда как при него се движат нещата. И взема подходящи мерки, нали?
Аз си имам също интересните съвпади и квадратури в моята натална и соларна карта, ще правим по- сериозни промени, все някога се налага да проявяваме и мъдрост, дори да не ни се иска... ;D :P Като гледам, на властимащите не им се ще, и туй-то. Но няма да им се размине.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #469 -: Март 11, 2010, 09:22:41 am »
Всеки рано или късно бере плодовете на труда си. Винаги съм казвала поговорката:"Волът рие, рие, па хвърля върху гърба си." Това важи за всеки. В 00 всички изхождаме еднакви .....е, някои са по-редки  :P, затова не трябва да се "разстройват", а да работят.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #470 -: Март 11, 2010, 09:31:09 am »
1) сега по Нова казаха, че във Варна е имало малко цунами  :o - 8 бала.

Ама това не е цунами. 5 метрова вълна, която се дължи на североизточен вятър и е абсолютно нормално явление. Щормови нагон - вследствие на продължителен и силен вятър.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #471 -: Март 11, 2010, 10:31:57 am »
със сигурност знам ,че нещата се случват ,за да променят не друго , а съзнанието ни.
мунданната част на астрологията ни е любма със скарлетка и колкото и черна да звучи ,......то е факт!съзнанието ,съзнанието ни трябва да зпочне промяна тогава и тези влияние ще се отразят по друг начин!

« Отговор #472 -: Март 11, 2010, 11:22:20 am »
   Точно Марая, и аз така си мисля. Независимо от конюнкцията на Уран с Юпитер, каквото и да става в действителен физически план, то е за да разруши всички стари наши виждания, представи, нагласи - всъщност съзнанието ни, трябва коренно да се промени. Ако не осъзнаем, че сме част от една единица - наречена човечеството - разрушението ще става все по-могъщо и могъщо. За да може в крайна сметка, остатъка от така нареченото човечество да проумее, че мислите трябва да се контролират и използват в позитивна посока. Не оцеляването с цената на всичко, а продължаването на живота в хармония с нашата планета Земя и Космоса, който ни обикаля...Та няма смисъл да се говори за край на света ... нещата са започнали, не е нужно за 1 ден всичко да се заличи, просто природата си знае работата и е почнала чистката. А който трябва да оцелее, ще оцелее. Важното е да знаем, дали съзнанието, което носим ще помогне или навреди на нещата, които се развиват около нас.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #473 -: Март 11, 2010, 01:19:58 pm »
Ами,съзнанието искаме или не ще се промени, защото Юпитер представя висшето сънание и философските ни виждания. Сигурна съм, че всичко което ще преживеем, ще ни промени бързо и неочаквано. Но не и за нас.  :P Така че, ние сме подготвени, да му мисля онези, които не разбират и не вярват в астрологията. Ще им дойде като гръм от ясно небе. А онези от нас, които са предприели вече личностна промяна към по-добро, ще са по-подготвени за нахлуващите отвън промени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #474 -: Март 12, 2010, 07:34:07 pm »
нощес пак е имало 3 труса в чили , но няма инфо за жертви..
вероятно там земята се намества..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #475 -: Март 12, 2010, 08:42:46 pm »
Остава да изригне вулкана Яйма.  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #476 -: Март 12, 2010, 11:01:54 pm »
Остава да изригне вулкана Яйма.  :-X

като нищо , нали това писах преди дни. юптер е огъня в огнения овен в съвпад с уран :-X,просто една искрица....ми нормално е според мен....наместват се плочите под нас  а нам е и лавата. не се знае колко е концентрацята на такива места.....

*

kaily

• 5145
« Отговор #477 -: Март 13, 2010, 06:51:08 pm »
Да ви улесня астропрогнозите

ПОВЕЧЕ ТУК

*

Mia21

• 2502
« Отговор #478 -: Март 13, 2010, 06:53:51 pm »
Кайли,България преди Ирландия ли е? Или нарочно не са ни включили, за да не изплашат хората... :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #479 -: Март 13, 2010, 07:11:47 pm »
Миа, ние нямаме толкова външни дългове, доколкото знам.
Мен ме учудва безумно фактът, че всички развити западни държави са с големи дългове, пък гражданите им живеят добре.
Ние сме с малко дългове, обаче народът измира масово.
И освен това като гледам как всички са с дългове, резонният ми въпрос е - кой е кредитодателят бе?