Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283008 Прегледи
Докато дишаш...надявай се!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #541 -: Март 29, 2010, 01:47:12 pm »
Кой е прогнозирал терористични атаки?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #542 -: Март 29, 2010, 01:48:36 pm »
Кой е прогнозирал терористични атаки?

Няма кой друг да е,освен Марая.  :72:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #543 -: Март 29, 2010, 01:53:42 pm »
тенденция за бунт , терористични действия, експлозий ,катастрофи ,войни.
дали няма да измислят и някое ново оръжие? :( :( :angry: :angry:
мисля,че ще има и изригване на вулкани в този период .[/color]

етооо , прогнозирала съм го! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #544 -: Март 29, 2010, 03:49:27 pm »
това пълнолуние във везни ми се струва ,че ще отключи някакъв страшен скандал свързан със съдебната система в България.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #545 -: Март 29, 2010, 04:57:39 pm »
   Марая, това ако продължаваш с тези прогнози и има някой от тези среди да ти ги чете - или ще те назначат за астролог на Парламента или ще те унищожат....

*

Марая

• 28287
« Отговор #546 -: Март 29, 2010, 05:09:34 pm »
   Марая, това ако продължаваш с тези прогнози и има някой от тези среди да ти ги чете - или ще те назначат за астролог на Парламента или ще те унищожат....

:57: :kissd: , какво да правя?!  :o
ако си мислиш ,че не се четеее , ама дано им влиза нещо в главите!

« Отговор #547 -: Март 29, 2010, 05:15:36 pm »
 :kissd: кажи джанъм някаква хубава прогноза, та белким четейки от тука се повлияят и току виж насочиш действията и енергията им в тази насока. Та и ний да сме доволни...

*

Марая

• 28287
« Отговор #548 -: Март 29, 2010, 05:36:30 pm »
:kissd: кажи джанъм някаква хубава прогноза, та белким четейки от тука се повлияят и току виж насочиш действията и енергията им в тази насока. Та и ний да сме доволни...

виждам хубавите неща , не мога да кажа ,че не ги виждам ,но....но ,за съжаление не са скоро!
просто планетите ни дават шанса да се осъзнаеме и промениме мигновенно и на всяка цена мислите си ,действията си ,намеренията си. за съжаление тези периоди преди края на всяка криза са повече от тежки.... :blink:
мисля ,че в този сайт не би разпознала по-голям оптимист от мен :blink: , така ,че приеми и тези ми прогнози за оптимистични ;D :(.
има неща ,които ги гоня от мислите и съзнанието си в мига в които ги видя , а тях вярвайте ми съм ви ги спестила..... ;)

*

Helo

« Отговор #549 -: Март 30, 2010, 11:48:01 am »
Да видим някои прогнози на астролози от близкото минало:

Планетите през 2009 г. наредени като при Октомврийската революция

Кризата ни удря на 9 септември

Цените на панелките ще се сринат, вещаят астролозите

Шефът на родните астролози Кирил Стойчев разтълкува звездната карта на България

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-12-02&article=257953

Избягвайте самолетите догодина - на високо ще е опасно. На земята също няма да е спокойно - ще се клати често, но няма да скочи над 5 по Рихтер. Година на рискове, очаквани коалиции и финансови неуредици - такава ще е 2009-а според астролозите. Бурна година, ако се съди по планетите, посочват от асоциацията на родните звездобройци. Кирил Стойчев, Антоанета Георгиева и Румяна Тончева направиха своите изчисления и наредиха хороскопа за догодина. Животът ни ще е подвластен на планетите Сатурн, Уран и Плутон, които вещаят трусове във всяка област, предричат астролозите.
Изборите: Сини и жълти падат зад борда
БСП и ГЕРБ ще спорят на изборите догодина. Двете партии са от слънчев тип, което ги прави най-големи конкуренти. Герберите обаче цъфтят и под влиянието на Марс, което ще им даде леко предимство. Такава политическа прогноза направи шефът на Българска астрологична асоциация (БАА) Кирил Стойчев. За да анализират шансовете на партиите на тези избори, той и колегите му са отъждествили всяка от тях на някоя планета. Управляващите и онези от лидерски тип се ръководят от Слънцето.
"На предстоящите избори ще бъдем свидетели на сблъсък на две партии от слънчев тип  - на БСП като управляваща и на ГЕРБ поради качествата на нейния лидер - Бойко Борисов", отсякоха астролозите. По думите им НДСВ на Симеон Сакскобургготски през 2001 г. е била соларна организация, която е деградирала до организация от меркуриев тип, което я обрича на слаб изборен резултат.
Меркурий ще мъчи и СДС през следващата година. Тази планета символизира организациите, в които много се говори и малко се върши. В ДСБ на Иван Костов родните звездобройци разпознаха Сатурн. Според тях избирателите биха гласували за Командира, ако са решили да накажат управляващите за техни грешки. Ситуацията на небосклона обаче ще е корено различна от 1997 г., което превръща тъмносиния цвят в демоде. "Едно обединение на десните в предизборна коалиция обаче може да ги вкара пакетно в следващия парламент", уточни Кирил Стойчев.
2009 година е свързана с намаляване влиянието на ДПС. Партията на Доган няма да повтори успехите си от предходни избори. Ще влезе в парламента, но вероятно не и в изпълнителната власт, твърдят хората на "ти" със звездите. Хората на Сокола трябвало да се сърдят на Плутон, който ще дирижира тяхната съдба в по-минорни тонове.
Партията на Волен Сидеров пък се свързвала с Марс. Нейният изборен потенциал от 17% няма да бъде достигнат, защото националистическият електорат ще гласува за партията на Бойко Борисов, който също е марсова личност. БСП като лява социална партия астролозите поставиха под сянката на Луната. Тя обаче в момента е управляваща, което й дава и слънчеви качества. Тази комбинация я прави претендент за спечелване на парламентарния вот през идната есен. Но най-големи шансове специалистите от БАА дадоха на ГЕРБ. Защото тя също има соларна аура, която се подсилва от влиянието на МАРС. "Ще спечели онзи, който в своите послания се придържа към слънчевата символика - гради позитивна кампания, залага на харизматични професионалисти. Компроматната война и оплюване на опонентите ще доведе до падане на рейтинга на онзи, който посегне към тях", заключи Кирил Стойчев
Икономиката: Загуби от акции
България е под знака на Козирога. През 2008 г. през него премина планетата Юпитер, чиято символика е свързана с богатство, щастие, късмет и оптимизъм. Това доведе до завишени очаквания сред българските инвеститори и някои са направили вложения в акции и фондове, които не са били оправдани. В този смисъл застрашени от ситуацията са тези, които са рискували и в момента чакат възвръщаемост.
Българският народ е консервативен. Това, че не обича кредитите и винаги се простира според чергата си, ще му помогне да преживее по-леко трудните времена. Кризата ще има оздравителен ефект за българското семейство. Ще се разпаднат крехките бракове, но като цяло общата задлъжнялост ще сплоти хората. Ще бъдат засегнати най-много богатите и онези, чиито възнаграждения са свързани с процент от оборота. При така създалата се ситуация бизнесът ще сгреши, ако се опита да запази своята печалба, като намали разходите за работни заплати. В краткосрочен план това би дало някакви резултати, но в дългосрочен обрича бизнеса на застой и фалит. По-правилно е да се намали печалбата, но да се запазят квалифицираните кадри и да се търсят нови пазари за продукцията, съветват от БАА.
През 2009 г. ще има затягане на кредитирането и ограничаване покупката на луксозни стоки, нови автомобили и жилища. Лек спад ще отчете и туристическият сектор, който ще бъде по-сериозен, ако туроператорите не се опитат да привлекат навреме българския турист с изгодни оферти. Търговията с недвижими имоти ще върви надолу и ще срине цената на панелните жилища.
Строителният бранш също ще търпи трудности. БНБ ще спечели, ако не променя политиката си. Печелившият ход на правителството е да концентрира повече средства в земеделието и животновъдството, ограничи вноса и стимулира родното производство.
Светът: Петролът поевтинява
"Две са планетите - Сатурн и Плутон, чието влияние се свързва с криза и ограничение. Мнозина сравняват сегашната ситуация с тази от 1929 г. Която обаче имаше по-скоро сатурнов характер. Докато настоящата се вихри под влиянието на Плутон и прилича на рецесията от 1907 г. в САЩ", заяви Антоанета Георгиева, представител на московската астрологична академия за България. Тя припомни, че именно тогава е бил създаден федералният резерв на Щатите. Отнесено към настоящата ситуация, вероятно ще бъде създадена нова международна финансова институция, която да гаси икономически пожари. Продължителността на настоящата рецесия ще бъде две години.
Два ще бъдат най-тежките периода през 2009 г. Първият е от януари до средата на март, а вторият от средата на август до средата на октомври. Между 26 януари и 14 февруари и 9-21 септември ще има трусове на борсите. Плутон ще ограничи движението на паричните средства. Спад на цените на нефта. Тъй като България има асцедент Козирог, всичките тези промени няма да ни подминат. След това ще имаме 10 г. икономически възход.
Астролозите обещаха, че през 2009-а ще поевтинеят компютрите, мобилните телефони, бялата и черната техника. От друга страна, ще има нарастване на стоките от първа необходимост. Въздухоплаването ще изпадне в черна дупка. Когато имате възможност, ползвайте автомобил вместо самолет, защото освен от икономически срив авиацията е застрашена и от катастрофи. Ръст на авариите ще има и в космонавтиката. Ще се случат серия от неудачни опити да достигнем звездите, кълнат се нашите звездобройци. Хората, работещи в енергетиката, електрониката и застрахователния бизнес, също да се подготвят за шок. Бюрократичният апарат, който функционира под влиянието на Сатурн, ще пострада най-много от идващите съкращения.
Развитието на интернет ще доведе до поевтиняване на мобилните комуникации. 2017 г. ще бъде следващата икономическа криза. А в още по-далечно бъдеще критични за света ще бъдат 2031-ва и 2032-ра.
Катаклизми: 20 г. нонстоп трусове
България навлиза в един 20-годишен период на повишена сеизмична активност. Пак навлизаме в Плутониев цикъл, който напомня началото на ХХ век. Тогава е имало няколко силни земетресения в рамките на двайсетгодишен период, между които и крупнишкото. Дали то ще се повтори през 2009 или 2010 година, астролозите не се ангажираха. По думите им обаче петата степен по Рихтер не ни мърдала.

Политика: Русия настъпва към Европа
Стопляне на отношенията между Русия и САЩ. Русия ще стъпи по-здраво на европейската политическа сцена. Възход на левите партии и движения. Тази тенденция ще повлияе и върху намаляване на разходите за въоръжаване в световен мащаб.
Заради небесната опозиция между Уран и Сатурн ни чакат важни исторически събития. Последно такава подредба на планетите е имало по време на Октомврийската революция от 1917 година и периода през 1964-1967 г. Тогава се случват серия от политически трусове -  Хрушчов пада от власт в Русия, в Китай започва културната революция, Пражката пролет и нахлуването на съветските войски, пада правителството на Индира Ганди, в Гърция е военният преврат на полковниците. 1965 година започват бомбардировките над Виетнам. Сега планетарната опозиция ще ни пожали, защото в орбитите на Сатурн и Уран не влизат тежки планети. Сега войни няма да има и кризата няма да е толкова активна. Най-съществени промени ще има в икономиката и борсите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #550 -: Март 30, 2010, 12:15:57 pm »
хело ,това не е ли за 2009г.?

*

Марая

• 28287
« Отговор #551 -: Март 30, 2010, 12:24:06 pm »
през април ще се наложи да се направи сериозна преценка на работата на изпълнителната власт. възможни са промени в кабинета и смяна на министри. мисля ,че министъра на здравеопазването може би ще бъде сменен.проблеми със здравеопазването. ще гръмне страхотен скандал.

http://www.focus-news.net/

е , по хоризонтала по вертикала е без значение.
и това е факт!

*

Nebesna

« Отговор #552 -: Март 30, 2010, 12:27:58 pm »
през април ще се наложи да се направи сериозна преценка на работата на изпълнителната власт. възможни са промени в кабинета и смяна на министри. мисля ,че министъра на здравеопазването може би ще бъде сменен.проблеми със здравеопазването. ще гръмне страхотен скандал.

и това е факт!

Скандалите ги надушваш ти... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #553 -: Март 30, 2010, 12:34:42 pm »

и това е факт!

Скандалите ги надушваш ти... ;)

:93: , тук точно е мястото да кажа , че в астрологията вертикала и хоризонтала се пресичат , а точката на пресичане е ключа. ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #554 -: Март 30, 2010, 01:19:35 pm »

и това е факт!

От всичко, което съм преживяла и добила опит от него, стигнах до извода, че не може човек да изчисти гнилоча от ябълката без тя да се разпадне тотално. 20 години прокуратурата не осъди един престъпник от високо ниво, нито един корумпиран министър, подписал десетки договори и окрал милиони левове, а сега повдигнала обвинениееее...... ;D  Не, че имам нещо против справедливостта. Повръща ми се от тази държава и от мръсотията в нея.  :angry: 

*

Марая

• 28287
« Отговор #555 -: Март 30, 2010, 01:26:56 pm »

и това е факт!

От всичко, което съм преживяла и добила опит от него, стигнах до извода, че не може човек да изчисти гнилоча от ябълката без тя да се разпадне тотално. 20 години прокуратурата не осъди един престъпник от високо ниво, нито един корумпиран министър, подписал десетки договори и окрал милиони левове, а сега повдигнала обвинениееее...... ;D  Не, че имам нещо против справедливостта. Повръща ми се от тази държава и от мръсотията в нея.  :angry: 

това е предмет на друга тема според мене , щото и на мен ми се повръща....
аз обаче надушвам нещо друго тук.
обещавам да го споделя ,но първо трябва да помисля малко....
по-дълбоки са проблемите и  дали това не е споразумение?
дали не е дърпане на конци?
дали този ход не на баткото ?! ;D и какъв ще е следващия?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #556 -: Март 30, 2010, 01:36:06 pm »

Това е демонстрация на власт от страна на президента и прокуратурата, заради импийчмънта. И всичко това е на гърба на хората. Няма да си дадат властта без бой. И ще се борят, докато не го провалят докрай. Докато те си водят битките, народа ще измре. Но ти гарантирам, че ми извират фекалиите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #557 -: Март 30, 2010, 01:48:01 pm »

Това е демонстрация на власт от страна на президента и прокуратурата, заради импийчмънта. И всичко това е на гърба на хората. Няма да си дадат властта без бой. И ще се борят, докато не го провалят докрай. Докато те си водят битките, народа ще измре. Но ти гарантирам, че ми извират фекалиите.

убедена съм ,че това не е в правомощията на президента! дори и в задкуслините му действия...
съдебната система  е на СДС ,за съжаление. още от едно време е така. наред с това в момента отношенията на главния прокурор и на премиера са перфектни по редица стечения на обстоятелствата ,едно от които идва зад океана.
това е без значение ,в чисто астрологически план ми е нужно малко време да помисля ,за да си кажа мнението и евентуалната прогностика...
малее,скарлет не вярвах ,че мунданната астрология е такъв наркотик. усещам зависимост от нея... :-[ ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #558 -: Март 30, 2010, 03:09:40 pm »
всичко ,което съм мислила за близките месеци съм го казала мисля ,че на 23 или 24 стр.
но провокирана от днешното събитие по отношение на Министъра на здравеопазването ,ще допълня някои неща.
предстоящия ингрес на уран в овен и опозицията на планетата със сатурн ,ще предизвикат нови скандали в съдебната система.
наред с това плутон от козирог ще даде мощен тласък на този сблъсък и така както си мисля , е възможно да се стигне до смяна на политическата обстановка в страната.
приомите на действие са по 3-те тежки планети....от страна и на управляващи и на опозиция.
по отношение на скандала в здравеопазването си мисля ,че интересите за този скандал са свързани с чужбина и идват от там. скрито и потайно е направено това . има ощетена фирма ,има плащане на високи комисионни.... градуса на уран ,говори ,че това ще бъде значително събитие и пусков механизъм за предстоящите процеси в държавата. резултатът от който ще се усети през август ,когато уран ще бъде  на 3-я градус.

*

Марая

• 28287
« Отговор #559 -: Март 30, 2010, 05:46:48 pm »
айде , честити ви нови двойни данъци!

http://www.focus-news.net/?id=n1372504