Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282821 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #560 -: Март 30, 2010, 05:59:25 pm »
айде , честити ви нови двойни данъци!

http://www.focus-news.net/?id=n1372504

Нямам нищо против собствениците на "прогимназии", замъци и скъпи коли да плащат двойни данъци. Така е справедливо. Щом имаш такъв имот или кола /джип/, значи имаш пари да платиш и данъка им.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #561 -: Март 30, 2010, 06:06:39 pm »

Нямам нищо против собствениците на "прогимназии", замъци и скъпи коли да плащат двойни данъци. Така е справедливо. Щом имаш такъв имот или кола /джип/, значи имаш пари да платиш и данъка им.

а защо трябва да платят двойно? ;D :-\ ,нали веднъж е платено при покупката , нали е стимулирано нечие производство и труд.
аз лично не го намирам ,за демократично! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #562 -: Март 30, 2010, 06:12:42 pm »
Значи положението е следното - някой има талант да изкарва пари, друг има талант да пее, трети има талант да копа.
Все са таланти.
Защо обаче благата да ходят при едните и да не ходят при другите?
Затова в западните демокрации има необлагаем подоходен минимум, а нагоре скалата нараства до 60%.
Така че има достатъчно и за тлантливите копачи, и за талантливите париправачи.
Никъде го няма това 10% облагане на всички поголовно и така оня, който взима 100 лева на месец, плаща 10%, и оня, що взима 1 млн пак 10%.

*

Nebesna

« Отговор #563 -: Март 30, 2010, 06:14:48 pm »
Повръща ми се от тази държава и от мръсотията в нея.  :angry: 

И на мене, Скарлет! А най-много искам да видя осъдена онази социалната министърка-Масларова, дето носеше обувки от 1000 лв. на фона на цялата беднотия.

*

kaily

• 5145
« Отговор #564 -: Март 30, 2010, 06:17:31 pm »
Е ама Нанев - сефте обвиниха в тая държава действащ министър.
се е нещо  :clap:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #565 -: Март 30, 2010, 06:33:04 pm »
Е ама Нанев - сефте обвиниха в тая държава действащ министър.
се е нещо  :clap:

И аз се радвам, но се ядосвам, защото това е разчистване на сметки и напаТки. Уморих се от това да ни правят на идиоти. Ще взема да сформирам и аз една партия, пък да събера съфорумците.......и да метнем пушките на рамо.....пък да му мислят.  :P Но няма да стане, за съжаление, а и вече съм стара за такива битки. Нито пък има благодарност за лишенията,които прави човек в името на народа. В минал живот може и да съм била жертва с ЮЛВ в Риби, но сега не искам.  :angry:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #566 -: Март 30, 2010, 06:34:16 pm »

а защо трябва да платят двойно? ;D :-\ ,нали веднъж е платено при покупката , нали е стимулирано нечие производство и труд.

Ти намираш всичко за демократично, което на теб ти е угодно.  :rolleyes:
« Последна редакция: Март 30, 2010, 06:56:44 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #567 -: Март 30, 2010, 06:34:56 pm »
Повръща ми се от тази държава и от мръсотията в нея.  :angry: 

И на мене, Скарлет! А най-много искам да видя осъдена онази социалната министърка-Масларова, дето носеше обувки от 1000 лв. на фона на цялата беднотия.

И аз, но да видим.

*

Helo

« Отговор #568 -: Март 30, 2010, 06:48:48 pm »
 ;D ;D ;D

Ще приемат закон за защита на животните!  ;D

;D

Какви бяха сега планетите, нали казвахте, че ще възтържествува правото, ще се променят законите!  ;D

*

Nebesna

« Отговор #569 -: Март 30, 2010, 06:56:20 pm »
;D ;D ;D

Ще приемат закон за защита на животните!  ;D

;D

Какви бяха сега планетите, нали казвахте, че ще възтържествува правото, ще се променят законите!  ;D

Германия е първата страна, която е включила в Коституцията си клауза за защита на животните, а ние чак сега.

*

Марая

• 28287
« Отговор #570 -: Март 30, 2010, 06:58:21 pm »

Ти намираш всичко за демократично, което на теб ти е угодно.  :rolleyes:

не е демократично , разбира се!
не става аз да се трепя , а друг да ги лапа и разпределя в бюджета ,както му е изгодно....
съгласна съм и 60% данък да плащам , но да знам къде отиват парите...
затова има офшорки. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #571 -: Март 30, 2010, 07:04:02 pm »

не става аз да се трепя , а друг да ги лапа и разпределя в бюджета ,както му е изгодно....

Лапането и разпределянето винаги е било и досега. Но ти няма от какво чак толкова да се притесняваш, нали? Доколкото си спомням живееш по наем. А тези данъци са за богаташите. Приятна вечер, момичета! Хубави мигове на всички!  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #572 -: Март 30, 2010, 07:14:00 pm »
мисля си ,че ще има сериозни стачни действия от страна на лекари и фермацефтични компаний. ще се стигне до някакъв компромисен вариант ,който ще остане като въглен скрит в пепелта и при първа възможност /ингрес на юпитер и уран в овен/ ще пламне с нова сила.
през март в очакване на пролетта , нещата лекичко ще придобият по- спокоен вид.
финансовата стабилност ще бъде на дневен ред ,но са възможни проблеми поради заложени препъникамъчета от предишните управляващи.
финансовата световна криза няма да има вина за това.
мисля ,че през мартпарламента ще гласува нови законопроекти свързани с контрола над хранителните стоки! или с чистотата на природата.
средата на март ще бъде големия проблем с наводненията.коритата на много реки ке прелеят , ще има замърсяване на водите и е възможно някоя община да пострада от сериозни стомашни проблеми ,заради замърсяване./нептун е в критичен градус в знака водоле в съвпад с хирон/.
през април , ще се наложи да бъдем по-тактични и дипломатични от всякога.марс е директен в знака на лъва. а слънцето в знака на овена. взаймната рецепция на слънце и марс в огнени знаци ще прави хората по-смели ,непредсказуми и прибързани в действия и думи.венера ,меркурий ще бъдат в телец и ще искат по-стабилно и по-категорично отношение към финансийте и материалните придобивки.
отново е възможно да има смяна на министри. опозицията ще бъде твърда и непреклонна ,ще се търсят дори нелицеприятни способи ,за да се стигне до краен резултат-предсрочни избори.
еко проблемите ще са на дневен ред.

значи ,щом на мунданен план има повече от 80% познаваемост , за какво приказваме......
работи си , работи си астрологията. факт ,колкото и да не харесва сме длъжни да го отчетем...

*

Марая

• 28287
« Отговор #573 -: Март 30, 2010, 07:17:36 pm »

Лапането и разпределянето винаги е било и досега. Но ти няма от какво чак толкова да се притесняваш, нали? Доколкото си спомням живееш по наем. А тези данъци са за богаташите. Приятна вечер, момичета! Хубави мигове на всички!  :88:

притиснявам се и то много .... и има за какво? :57: :57: :57:
ще плащам двоен наем ,заради 2-я данък! ;D ;D
лека скарлет!

*

Nebesna

« Отговор #574 -: Март 30, 2010, 08:15:08 pm »
Мдааа, всичко е свързано.

*

Марая

• 28287
« Отговор #575 -: Март 30, 2010, 08:20:44 pm »
Мдааа, всичко е свързано.

:57: :57: :57: лошото е , че и на мен ми плащат наеми , а хората нямат пари.....,въобще лошо!

*

Nebesna

« Отговор #576 -: Март 30, 2010, 08:52:55 pm »
Божидар Нанев си подал оставката.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=505790

*

Марая

• 28287
« Отговор #577 -: Март 30, 2010, 08:59:28 pm »

за огромно съжаление познах , има нещо обаче ,което ще те помоля лично теб да ми обясниш....
защо , точно тези ,които не стават за работа ги избират?
твоето мнение е важно за мен.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #578 -: Март 30, 2010, 09:11:31 pm »

Да,тъкмо и аз това чух, пък се загледах в карата на клетвата на правителството. Нека после някой каже,че астрологията била шарлатания. Новолунието от 15 март е в съвпад с Уран в 6 дом в тази карта. А днешното Пълнолуние съвпада с осите Асц./Десц. от същата карта. Погледнах и прогресивната карта на БГ - транзитния Марс е в точен съвпад с прогресивната Луна в Лъв. Та, по тази логика юнското Новолуние и то е доста е доста предизвикателно. Новолунието е на 22 градуса в Близнаци, в съвпад с прогр. Плутон, дирек. МЦ, а транзитния Марс в Дева е на соларен МЦ в опозиция с дирекционен Сатурн. Жалко,много жалко,че се разклаща така държавата. Ще падат я президентски глави, я правителства.  :lol:

*

kaily

• 5145
« Отговор #579 -: Март 30, 2010, 09:14:02 pm »
Не се разклаща държавата, оздравява.
За мен това е знак на оздравяване.