Е това знам, говоря принципно, защо за другите професии няма такива тестове?Защо в полицията са счели, че им трябват, а другаде считат, че не трябват?
Навсякъде по света падат министри, Стреличке! Само у нас никога не са падали досега.
Цитат на: Aurora Borealis в Март 30, 2010, 09:39:23 pmЦитат на: Марая в Март 30, 2010, 09:36:17 pm мисля ,че една групичка ще се цепне малко от мнозинството.[/b]преди ли след импийчмънта? :rolleyes:импийчмънта няма да мине.
Цитат на: Марая в Март 30, 2010, 09:36:17 pm мисля ,че една групичка ще се цепне малко от мнозинството.[/b]преди ли след импийчмънта? :rolleyes:
мисля ,че една групичка ще се цепне малко от мнозинството.[/b]
А някой разбра ли какви са антикризините мерки? От предложенията любимата ми беше 4 дневна работна седмица . Едва ли е останала в списъка
В някакво предаване чух предложение да се махнат осигуровките от задълженията на работодателите, а да се плаща патент-нещо такова беше,ако някой е чул повече,моля,да сподели.Мисля казаха,че в Италия било така
Украинският инженер Александър Лазарев съобщи, че е дешифрирал всички катрени на Нострадамус. Ето част от най-интересните прогнози на гениалния астролог.През 2008 г. ще има покушения над четирима министър-председатели Пак тогава ще пламне въоръжен конфликт на полуостров Индустан. Той ще е една от причините за третата световна война, която ще започне през ноември 2010-а и ще завърши през октомври 2014-а. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после - химически, накрая - ядрени. Радиоактивните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025
„Ал Кайда“ провокира война на полуостров Индустан : Вашингтон се опасява, че може да избухне война между Индия и Пакистан. „Ал Кайда“ се опитва да предизвика конфликта. Това заяви министърът на отбраната на САЩ Робърт Гейтс. По данни на Пентагона, „под чадъра“ на „Ал Кайда“ екстремистите действат не само в Южна Азия, но и в други региони, особено в Йемен.
2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт,а по-късно ще прерастне в ядрен.2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.2014 – Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания.2016 – Европа ще остане почти безлюдна2018 – Новия световен лидер е Китай. Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори.2023 – Лека промяна в орбитата на Земята.2025 – Европа е все още слабо заселена.
Това е просто фонов шум.