Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283778 Прегледи
*

Divna

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #820 -: Април 19, 2010, 02:38:34 pm »
А при управител на 8 във втори смърт от удавяне в пари като чичо Скруч ли се предвижда?  :rolleyes:

;D ;D ;D

Кайли, няма как да е удавяне - К2 във въздушен знак  ;)

Промяна на ценностната система може би  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #821 -: Април 19, 2010, 02:39:47 pm »
В картата на полския президент Слънцето е в сходящ съвпад с Уран, а Луната е в сходяща квадратура. Уран се свързва с масовите катастрофи, внезапни, неочаквани, настъпили при форсмажорни обстоятелства събития. Самолетните катастрофи също са по Уран.
Интересното е, че смъртта настъпва веднага, след като транзитният Сатурн се връща в Дева. Мунданната опозиция между Сатурн и Уран отключва урановата конфигурация със светилата в картата на президента. Транзитният Юпитер преминава през знака на наталната Луна.

Лили , ти също си приела това за час ,съдейки по интерпретацийте свързани с луната...
но аз си мисля ,от това ,което прочетох , за него ,че този час ,можем да го приемем за работен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #822 -: Април 19, 2010, 02:50:14 pm »
Не гледам точния градус на Луната, а знака на Луната. Самият факт, че мунданната опозиция Сатурн/Уран аспектира някое от светилата, е достатъчен. Преминаването на Юпитер през знака на Луната или в опозиция е допълнителен фактор.

В един руски сайт попаднах на информация за евентуалния час на раждане. Доколко е точен не мога да кажа.
Споменава се за час на раждане 7.05 a.m. без да посочват източника обаче. Друг участник опонира, че часът на раждане на Лех Качински според данните в www.astrodatabank.com. е 02.40 a.m.

Ето тук са коментарите по картата на президента:
http://astroalpast.livejournal.com/3251.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #823 -: Април 19, 2010, 03:01:56 pm »
В astrotheme.fr е посочен час на раждане 2.45 a.m.

Цитат
Lech Kaczynski

Born:   June 18, 1949, 2:45 AM
in:   Warsaw (Pologne)
Sun:    26°29 Gemini
Moon:   21°37 Pisces
Ascendant:    17°17 Gemini
Midheaven:    10°46 Aquarius
Chinese Astrology:    Earth Ox
Numerology:    Birthpath 11

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #824 -: Април 19, 2010, 03:02:44 pm »
мерси Лили1 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #825 -: Април 19, 2010, 03:04:11 pm »
Интересно е обаче дали братът му близнак е роден по-рано или по-късно.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #826 -: Април 19, 2010, 03:06:03 pm »
Интересно е обаче дали братът му близнак е роден по-рано или по-късно.  :-\

точно това се питах и аз :-\.
за мен са много показателни точките на смърт в хороскопа.
винаги изходната точка е асцендента...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #827 -: Април 19, 2010, 03:15:37 pm »
А между другото, ако часът на раждане наистина е този /приблизително/, в периода около катастрофата Юпитер е транзитирал в квадрат с оста АС/ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #828 -: Април 19, 2010, 03:33:37 pm »
А между другото, ако часът на раждане наистина е този /приблизително/, в периода около катастрофата Юпитер е транзитирал в квадрат с оста АС/ДС.

все си мисля ,че и този час окло 12 е много работещ....
впредвид мутабелните оси и мунданната тао-квадратура...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #829 -: Април 19, 2010, 03:53:40 pm »
За да е работеща картата,трябва да има аспект (транзитен,дирекционен или друг) към управител на 4ти дом или планета в 4ти дом  ;)

И също така на 8ми дом,след като става въпрос за катастрофа.

*

Divna

« Отговор #830 -: Април 19, 2010, 03:55:22 pm »

Марая, аз с прогностиката съм на Вие, но и на мен този час много ми се връзва откъм заложеното в натал. Нат. Слънце (най-високо поставената планета в хороскопа) в съвпад с У6 (Уран) в 10 дом., в съчетание с ПФ..., та  президенският пост е налице. А и за смъртта, за която вече писах. Знам ли  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #831 -: Април 19, 2010, 03:58:14 pm »
За да е работеща картата,трябва да има аспект (транзитен,дирекционен или друг) към управител на 4ти дом или планета в 4ти дом  ;)

И също така на 8ми дом,след като става въпрос за катастрофа.

приемам катастрофата в този случай по 9-ти дом /въздуха/ , ако 3-ти приемем за пътя. 4-ти дом за края , а 8-ми за смъртта.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #832 -: Април 19, 2010, 04:03:16 pm »
По дирекция на слънчевата дъга дир. АС е в съвпад с нат. Плутон в 4 дом, ако часът на раждане наистина е този.
Плутон управлява интерсептирания в 6 дом Скорпион.
Управител на 8 дом е Сатурн и се намира в 4ти, в квадрат към Марс/Меркурий, които са изгряли в 12 дом.
Господарят на АС /Меркурий/ е в 12 дом, в съвпад с Марс. Марс управлява 12 дом и е втори управител на знака Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #833 -: Април 19, 2010, 04:13:16 pm »

Марая, аз с прогностиката съм на Вие, но и на мен този час много ми се връзва откъм заложеното в натал. Нат. Слънце (най-високо поставената планета в хороскопа) в съвпад с У6 (Уран) в 10 дом., в съчетание с ПФ..., та  президенският пост е налице. А и за смъртта, за която вече писах. Знам ли  :-\

Дивна според мен часа е около 12 +/- минути. слънцето задължително е високо....
много точно си го описала. сигурна съм ,че пр.МЦ е в съвпад с К12. НО ОТ ТОВА НЕ СЛЕДВАТ ИЗВОДИ ЗА СМЪРТТА , мисля ,че причината е друга....

« Отговор #834 -: Април 19, 2010, 04:21:40 pm »
Ако приемем за час на раждане 2.45 и часът на катастрофата 10.50 - картата е като всяка нормална карта. Но прави впечатление, двойния съвпад на Жребия на смърта със Слънцето /малко широка орбиса, но е съвпад/. Тразитното слънце с неговия Жребий и транзитния Жребий с неговото Слънце. Както и изключително точния съвпад на МС на президента с транзитната Точка на съдбата - както и съвпад между същата точка в двете карти. Мунданно - точката на катастрофите и извънредните обстоятелства съвпада с АСЦ на транзитната карта /съвпад със Бялата Луна на президента/, а жребия на смъртта с ДСЦ, които са свързани в ТАО квадрат с връх Слънце /което писах по-горе, че съвпада с жребия на смъртта и на Жребия на катастрофите в натала на президента/.....

*

Divna

« Отговор #835 -: Април 19, 2010, 04:24:51 pm »
Тук има интересна информация за президента. Пише също, че разликата на двамата братя е 45 мин.
http://www.notablebiographies.com/newsmakers2/2007-Co-Lh/Kaczynski-Lech.html

ПП: Любопитно ми е да разбера дали в крайна сметка ще се установи приблизителния час на раждане. Има доста събития които могат да се проследят и да помогнат, надявам се. Стана ми интересна картата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #836 -: Април 19, 2010, 04:27:41 pm »
Едно птиченце ми каза сега, че другият брат близнак е роден в 2 през нощта, т.е. 45 минути по-рано.
Ако часовете на раждане наистина са верни, може да се направи интересно заключение.
Веднага се сетих за статията на Леон за масовите катастрофи и други нещастни инциденти. Споменаваше се за ъглови планети, особено Юпитер, а именно, че в повечето случаи те са факторът, благодарение на който роденият оцелява.
В картата на брата близнак съвпадът Меркурий/Марс попада в първи дом, Марс идва в съвпад с АС, а Юпитер в съвпад с МС, т.е. Юпитер хвърля тригон към АС! МС в картата обаче попада в края на Козирог, а при Лех Качински е във Водолей. Съвпадът Слънце/Уран преминава във втори дом, а при президента, който е публична фигура този съвпад се намира в първи дом. При президента имаме Плутон в долна кулминация, т.е. близо до ИЦ, а при брат му е разположен по-навътре в 4 дом, Сатурн преминава от 4ти в 5ти дом.
Дирекционният АС на починалия брат близнак прави съвпад с нат. Плутон, а на оцелелия - опозиция с Юпитер на МС. Юпитер в картата на оцелелия съуправлява 8 дом, а в картата на починалия управител на 8 дом е Сатурн и в радикса той е в квадрат с господаря на АС и управителя на 12 дом /съвпад на Меркурий и Марс/. В картата на оцелелия Юпитер като управител на 8 дом е в тригон с управителя на АС и управителя на 12 дом. Тоест в единия случай имаме квадрат на У8 с У1 и У12, а в другия - тригон на У8 с У1 и У12 плюс ъглов Юпитер!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #837 -: Април 19, 2010, 04:27:51 pm »
По дирекция на слънчевата дъга дир. АС е в съвпад с нат. Плутон в 4 дом, ако часът на раждане наистина е този.

Плутон в 4ти дом може и да даде гибел по време на масова смърт,тъй като се свърза по принцип с катастрофите или събития засягащи групи,маса от хора.

*

Марая

• 28287
« Отговор #838 -: Април 19, 2010, 04:29:22 pm »
Тук има интересна информация за президента. Пише също, че разликата на двамата братя е 45 мин.
http://www.notablebiographies.com/newsmakers2/2007-Co-Lh/Kaczynski-Lech.html

ПП: Любопитно ми е да разбера дали в крайна сметка ще се установи приблизителния час на раждане. Има доста събития които могат да се проследят и да помогнат, надявам се. Стана ми интересна картата.

те са близнаци , но единия е президент .
те са близнаци, но единия е мъртав.
те са близнаци, но единия отказва пътуването.
на мен също ми е много интересна картата и си мисля ,че при наличието на толкова събития винаги може да се намери точния час. приемам обаче слънцето в 10-ти дом ,за по-точно ,като показател за президентския пост....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #839 -: Април 19, 2010, 04:35:10 pm »
Имах колега със Слънце на МС. Не е станал президент, никакъв не е.
Слънцето на Вл. Путин е в 12 дом. Как е станал президент със "затлачено" Слънце?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.