Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284173 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #840 -: Април 19, 2010, 04:39:42 pm »
Да добавя също така, че Слънце в първи или седми дом също е в силна позиция за публична дейност.
Сегашният президент на Русия Медведев е със Слънце в 7 дом.
Слънце в 9 и 11 дом мисля, че също е в подходяща позиция за политик.
Сещам се, че някой от американските президенти имаше Слънце в първи дом...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #841 -: Април 19, 2010, 04:39:49 pm »
Имах колега със Слънце на МС. Не е станал президент, никакъв не е.
Слънцето на Вл. Путин е в 12 дом. Как е станал президент със "затлачено" Слънце?  :blink:

и царя е със слънце в 12-ти.
Путин идва от КГБ , царя също :blink:.
има обяснение за това.
мисля ,че силния 8-ми дом е индикация за подкрепа-политическа. както и 10-ти.
при повечето президенти на САЩ , има слънце в 10-ти дом или в 8-ми.
не се съди разбира се само по слънцето.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #842 -: Април 19, 2010, 04:41:46 pm »
Да добавя също така, че Слънце в първи или седми дом също е в силна позиция за публична дейност.Сегашният президент на Русия Медведев е със Слънце в 7 дом.
Слънце в 9 и 11 дом мисля, че също е в подходяща позиция за политик.
Сещам се, че някой от американските президенти имаше Слънце в първи дом...

винаги дава слънцето в първи , но ми се струва ,че не е президентксо слънце... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #843 -: Април 19, 2010, 04:45:18 pm »
Сетих се за бившия президент на Туркменистан /бивша съветска република/, вече покойник, и ме напуши смях.
Казваше се Туркменбаши. По време на управлението си беше се самоиздигнал в култ и стигна дотам, че официално назовава месеците в календара със свои имена и на всичките си роднини.  ;D Та в тоя ред на мисли в една патриархална държава със "затворена" политика, която се стреми на всяка цена да запази националните си традиции без да допуска никаква намеса отвън, не бих се учудила, ако президентът има Слънце в 4 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #844 -: Април 19, 2010, 04:50:02 pm »
Най-вероятно Слънце ще да е в 1 дом. Във всичките френски астропрограми е в 2:45.
http://www.astresnet.org/spip.php?article154

*

Марая

• 28287
« Отговор #845 -: Април 19, 2010, 04:57:00 pm »
Най-вероятно Слънце ще да е в 1 дом. Във всичките френски астропрограми е в 2:45.
http://www.astresnet.org/spip.php?article154

отворих нова тема за президенти.... ;D
би ли му качила картата там с този час? :wub:

*

Divna

« Отговор #846 -: Април 19, 2010, 05:15:18 pm »
В нумерологията, числото на пътя на живота на полския президент е 11.

*

Uran

• 6041
« Отговор #847 -: Април 19, 2010, 05:30:50 pm »
В нумерологията, числото на пътя на живота на полския президент е 11.
Не е много царско това число. Р.Желева също е 11-ца.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #848 -: Април 19, 2010, 08:32:06 pm »
Слънцето на Вл. Путин е в 12 дом. Как е станал президент със "затлачено" Слънце?  :blink:

Любимецът ми Путин има асцендент Скорпион и управителя Плутон е в 10 дом в Лъв. Затова е станал президент. Лъвът си е царя на животните.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #849 -: Април 20, 2010, 12:19:54 am »

Любимецът ми Путин има асцендент Скорпион и управителя Плутон е в 10 дом в Лъв. Затова е станал президент. Лъвът си е царя на животните.  ;)

ха-ха-ха ,мии ,да се кандидатирам ;D ;D ;D ;D ;D
асц. скорпион в последния градус в съвпад с толиман 1- най-близката звезда -почест ,власт ,слава , управителя на асц-плутон в 10-ти дом в съвпад с мц и в тригон с луната -управител на 8-ми дом ,подкрепата от другите.... ;D ;D ;D
и понеже не е лъв , а дева-партията трябва да е народна.
ха-ха-ха,има ли такова понятие?! ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #850 -: Април 20, 2010, 12:49:17 pm »
Цитат
Ако антикризисните мерки не проработят, ще вдигнем данъка върху добавената стойност, заяви министър-председателят Бойко Борисов.

Тези мерки, които одобрихме заедно със синдикатите и работодателите, вече минаха през правителството и сега влизат в Народното събрание. Ще контролираме доколко те запълват дупката в бюджета, ако се убедим, че не са достатъчни - няма как - ще вдигнем ДДС, обясни премиерът.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2922191

Абе тия у ред ли са, да ви питам!? Не стига, че ставката по ДДС в България е една от най-високите, в това отношение я изпреварват само няколко държави. Интересното е, че сред тях се нареждат държавите, известни с високия си жизнен стандарт - Дания и Швеция. Като вдигнат ДДС-то в България, ще направят ли стандарта по-висок? Или целта е да запълнят дупките в бюджета чрез още по-вопиющо ограбване на обедняващото население!?
Това ли са "анти"кризисните им мерки, за Бога, в баш кризата данъци ще вдигат???

Тук са посочени ДДС ставките в държавите-членки на ЕС:
http://ime.bg/bg/articles/ewropejskiqt-sy-z-i-dds/

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #851 -: Април 20, 2010, 01:25:22 pm »
Нов облак се носи към Северна Европа
Нов облак от вулканична пепел, породен от активността на вулкана в Исландия, се очаква да премине над Северна Европа, и заплашва да доведе до нов транспортен хаос тъкмо когато небето над Европа се пооткрехна.
"Вибрациите във вулкана леко се увеличиха, но това не дава индикации за големината на прашния облак. Получихме данни от пилот, че пепелта се е издигала на 5000 м височина.
Струва ни се, че това е по-малко, отколкото беше преди (около 6000 м)", заяви неин представител пред Ройтерс.

Въз основа на сходни изчисления Патрик Алар стига до извода, че вулканът сега бълва 20 пъти повече CO2, отколкото в първата фаза на изригването си, което прави 300 хил. т дневно. По данни на британската Организация за екологичен транспорт (ETA) от въвеждането на първите забрани за полети до снощи затварянето на европейското въздушно пространство е предотвратило отделянето на около 2, 8 млн. т въглероден диоксид.
Последните данни от метеорологичните служби показвали, че обстановката в някои райони на страната се влошава.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2921971

*

Марая

• 28287
« Отговор #852 -: Април 20, 2010, 01:31:43 pm »
Кайли , замислям се , тая пепел и прах дали да ги търся по нептун ;)

« Отговор #853 -: Април 20, 2010, 02:14:23 pm »

Мъгла и дим !

*

Марая

• 28287
« Отговор #854 -: Април 20, 2010, 03:01:39 pm »
Да Дейзи ,жив нептун на 28гр. в знака на водолея....трети декан!
за последния декан в мунданен план няма да говоря... :( , а градуса 28 във водолей в мунданен план е несъвършен,непълен и градус на недостатъците....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #855 -: Април 20, 2010, 03:03:00 pm »
Абе Нептун накрая, Уран накрая, те пушек и самолети, ма и Сатурн е накрая.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #856 -: Април 20, 2010, 04:28:14 pm »

Да,по Нептун е ,но екологичната криза по отношение на въздуха е в следствие на съвпада с Хирон,който е в последен градус на Водолея.Защото Хирон е свързан с екологичното равновесие,а тук нарушението идва от Нептун.Хирон сега влезе в Риби и очаквам сериозно замърсяване на водите,но пак ще се върне във Водолей-така че и тука може да има последващи бумове.

А хаоса в транспорта без значение донякъде си идва от ретро Меркурия,гледам по ТВ големи филми са ставали и тепърва ще стават-кой от самолет с влак,кой с кола,хората не могат да се приберат или висят някъде с дни,без път и без посока,пълна дезиориентация.Явно гледаме трейлъра към 2012та  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #857 -: Април 20, 2010, 05:44:06 pm »
"Увеличиха цените на визите за руснаци"
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2923531

Супер! Това се казва стимулиране на посещаемостта и туристическа реклама.  ;D
Чака ни поредният "Hochsaison"  :49: със застаряващи западни пенсионери, отседнали в хотел all inclusive, които няма да са склонни да похарчат нито една излишна стотинка... пЪрдон, евроцент.  :93:

Една от поредните "умности" на българските институции.  :clap:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #858 -: Април 20, 2010, 06:19:49 pm »
 Днес видях солиден мъж, в прилична кола с маска на лицето. Първоначално си помислих, че е лекар връщащ се от визитация, но така и не свали маската докато пътувах паралено с него. :-\

« Отговор #859 -: Април 20, 2010, 06:31:33 pm »

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2922191

Абе тия у ред ли са, да ви питам!? Не стига, че ставката по ДДС в България е една от най-високите, в това отношение я изпреварват само няколко държави. Интересното е, че сред тях се нареждат държавите, известни с високия си жизнен стандарт - Дания и Швеция. Като вдигнат ДДС-то в България, ще направят ли стандарта по-висок? Или целта е да запълнят дупките в бюджета чрез още по-вопиющо ограбване на обедняващото население!?
Това ли са "анти"кризисните им мерки, за Бога, в баш кризата данъци ще вдигат???

Лили, задавам си същия въпрос и аз.Тия луди ли са или нас ни правят на такива?И докога ще търпим?
Всички знаем,че антикризистните  мерки не работят,защото не са ефективни.И че цицането на и без това обеднялото население не е решение.Трябва да се стимулира икономиката,за да се завърти кръга.
Но не ми се навлиза в дълбочина,че се дразня.
 :angry: