Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283354 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #860 -: Април 20, 2010, 06:35:34 pm »

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2922191

Абе тия у ред ли са, да ви питам!? Не стига, че ставката по ДДС в България е една от най-високите, в това отношение я изпреварват само няколко държави. Интересното е, че сред тях се нареждат държавите, известни с високия си жизнен стандарт - Дания и Швеция. Като вдигнат ДДС-то в България, ще направят ли стандарта по-висок? Или целта е да запълнят дупките в бюджета чрез още по-вопиющо ограбване на обедняващото население!?
Това ли са "анти"кризисните им мерки, за Бога, в баш кризата данъци ще вдигат???

Лили, задавам си същия въпрос и аз.Тия луди ли са или нас ни правят на такива?И докога ще търпим?
Всички знаем,че антикризистните  мерки не работят,защото не са ефективни.И че цицането на и без това обеднялото население не е решение.Трябва да се стимулира икономиката,за да се завърти кръга.
Но не ми се навлиза в дълбочина,че се дразня.
 :angry:
Аз също съм бясна. Съкратих работници. Сега ще "съкратя" и фирмата. :angry:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #861 -: Април 20, 2010, 06:36:38 pm »
А, говорете си, беснейте си.
Така с беснеене по форумите далеч ще стигнем.
Току виж и виртуална революция вдигнем.
Та беснейте си по форуми и кафенета.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #862 -: Април 20, 2010, 06:41:16 pm »
Навярно затова са измислени виртуалните петиции... В България петиции да искаш, всякакви. Глас в пустиня. ;D Така си изпускат пАрата всички възмутени и не им се вдигат революции и стачки. Умен ход, признавам.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #863 -: Април 20, 2010, 06:45:49 pm »
А, говорете си, беснейте си.
Така с беснеене по форумите далеч ще стигнем.
Току виж и виртуална революция вдигнем.
Та беснейте си по форуми и кафенета.

Дай по-добро решение. ;)
Една птичка пролет не прави.Какво като се възмущавам,като хората около мен им е все едно,всеки гледа да смачка другия.Казвала съм го и друг път Съединението прави силата и е точно така,когато се научим,че като единство можем повече и сме силни,тогава може да се промени и ситуацията,но както е казано всеки народ си заслужава управниците.Нашата ситуация си е баш такава.Докато не се научим,че ние сме държавата.Ние сме тези, които ги избираме нашите управляващи.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #864 -: Април 20, 2010, 06:53:14 pm »
Навярно затова са измислени виртуалните петиции...  Така си изпускат пАрата всички възмутени и не им се вдигат революции и стачки. Умен ход, признавам.  :93:

Наистина умен ход на логиката клин клин избива (използван и в хомеопатията) или за да тушираш Уран използваш пак Уран  :72:

Абе къде е Уран в картата на БГ  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #865 -: Април 20, 2010, 06:54:48 pm »
...Всеки народ си заслужава управниците.Нашата ситуация си е баш такава.Докато не се научим,че ние сме държавата.Ние сме тези, които ги избираме нашите управляващи.

И да, и не.
Напоследък често казват това...
Но представете си една кошница с изгнили ябълки. От тях какво да изберем? Най-малко изгнилата?
Какво и кого избира електоратът? Същите предрешени мафиоти, крадци и престъпници, но с друго, по-"обнадеждаващо" име. Имената на партиите се менят, обещанията са едни и същи - да направят живота ни по-добър, но в крайна сметка целта е да си напълнят джобовете и после беж да ги няма.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #866 -: Април 20, 2010, 07:02:20 pm »
За това е най-добре да сменяме измерението-или поне такова в което няма възможност за ябълките да изгниват  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #867 -: Април 20, 2010, 07:06:59 pm »
Защото и ябълки няма да има там, в другото измерение.  ;D Но пък ще е интересно, ако можем да ги визуализираме и материализираме със силата на мисълта си. И по възможност райски да са, а не ГМО-та. А червеите няма да виреят там поради простата причина, че са им твърде ниски вибрациите, ще си останат тук в 3D измерението. Ха, честито! ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #868 -: Април 20, 2010, 07:11:13 pm »
...Всеки народ си заслужава управниците.Нашата ситуация си е баш такава.Докато не се научим,че ние сме държавата.Ние сме тези, които ги избираме нашите управляващи.

И да, и не.
Напоследък често казват това...
Но представете си една кошница с изгнили ябълки. От тях какво да изберем? Най-малко изгнилата?
Какво и кого избира електоратът? Същите предрешени мафиоти, крадци и престъпници, но с друго, по-"обнадеждаващо" име. Имената на партиите се менят, обещанията са едни и същи - да направят живота ни по-добър, но в крайна сметка целта е да си напълнят джобовете и после беж да ги няма.  ;D

Да така е.Но може би трябва да сменим кошницата и да хвърлим тази с изгнилите,та да вземем да отгледаме други -здрвави,червени....Но може ли се питам,като средата не го позволява.Няма условия за здрави ябълки....
Както и да е ... това си е мое мнение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #869 -: Април 20, 2010, 07:14:41 pm »
За съжаление и аз ще се съглася.
На отровена земя как да виреят здрави ябълки?
Но пък и чуждите кошници, макар и да изглеждат в пъти по-привлекателни, не се знае какво има вътре в тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #870 -: Април 20, 2010, 09:36:59 pm »

В Телец, в падение, в съвпад със Слънцето на ИЦ.

*

Nebesna

« Отговор #871 -: Април 20, 2010, 09:40:40 pm »

В Телец, в падение, в съвпад със Слънцето на ИЦ.

Той затуй все ни са се променяли границите, я (гадно положение).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #872 -: Април 21, 2010, 01:51:16 pm »
Кайли , замислям се , тая пепел и прах дали да ги търся по нептун ;)

Да,по Нептун е ,но екологичната криза по отношение на въздуха е в следствие на съвпада с Хирон,който е в последен градус на Водолея.Защото Хирон е свързан с екологичното равновесие,а тук нарушението идва от Нептун.Хирон сега влезе в Риби и очаквам сериозно замърсяване на водите,но пак ще се върне във Водолей-така че и тука може да има последващи бумове.
А хаоса в транспорта без значение донякъде си идва от ретро Меркурия,гледам по ТВ големи филми са ставали и тепърва ще стават-кой от самолет с влак,кой с кола,хората не могат да се приберат или висят някъде с дни,без път и без посока,пълна дезиориентация.Явно гледаме трейлъра към 2012та  :(

и на опозиция от Девата :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #873 -: Април 22, 2010, 01:00:17 am »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #874 -: Април 22, 2010, 06:20:24 pm »
 :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: хорааа ,това правителство започва да ми харесва много , новата министърка ще съвместява две длъжности ШУТ и министър на  4-ти километър.....падамммммм
гледах и прес конференцията.....
заслужава си да го гледате :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #875 -: Април 22, 2010, 09:44:52 pm »
Мъжът, който предотврати Трета световна война: http://www.dnes.bg/world/2010/04/22/myjyt-koito-predotvrati-treta-svetovna-voina.89808 

*

Марая

• 28287
« Отговор #876 -: Април 22, 2010, 09:49:26 pm »
Мъжът, който предотврати Трета световна война: http://www.dnes.bg/world/2010/04/22/myjyt-koito-predotvrati-treta-svetovna-voina.89808 

:clap: :clap: :clap: :03:

*

Helo

« Отговор #877 -: Април 23, 2010, 10:54:33 am »
Както някой писа, когато Хирон навлезе в Риби, може да има екологична катастрофа, свързана със замърсяване на водите. Сега Хирон е точно на границата и навлиза в знака Риби. Нептун, с който е в съвпад още е във Водолей.

Петролна катастрофа в Мексиканския залив

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2930791

*

Синухе

• 4978
« Отговор #878 -: Април 23, 2010, 11:16:45 am »
Както някой писа, когато Хирон навлезе в Риби, може да има екологична катастрофа, свързана със замърсяване на водите.

Аз го написах и бях сигурен,че ще има такива проблеми-тепърва ще стават още.

Хирон е в Риби от 20ти април Хело,така че не навлиза,а си е влязъл  ;)

И винаги в 1ви или последен градус,планетите влияят най-критично.

*

Helo

« Отговор #879 -: Април 23, 2010, 11:31:14 am »
Незаслужена болка за морските обитатели. Защо трябва да страдат така! Може би когато достигна четвърто ниво на проработка на планетите, описано от Авесалом Подводни, ще открия отговорите на тези въпроси.

Може би целта е хората да се стремят да опазват околната среда, за което се замислят в моменти на кризи. Може би целта е да се научат да се справят с такива проблеми. Може целта да е просто да проявяват повече загриженост към живота на планетата и да ги подтикне да го опазват, а не да го унищожават, особено, ако видят какви могат да бъдат последиците от дейността на хората и да си вземат поука и да предотвратяват бъдещи подобни нещастия, като внимават какви дейнсоти извършват. :unsure: