Здравей Гост

новолунието в козирог

• 51 Отговора
  • 8527 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:новолунието в козирог
« Отговор #20 -: Януари 13, 2010, 06:06:28 pm »
 в козирог е,но на 15- все още ме мързи ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #21 -: Януари 13, 2010, 06:14:09 pm »
отразява ли ви се по някакъв начин вече новолунието?
или все още няма събитийност? ;)

Иди прочети в говорилнята. Вече се похвалиФ.  ;D Да се не повтарям.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 13, 2010, 06:28:58 pm »
отразява ли ви се по някакъв начин вече новолунието?
или все още няма събитийност? ;)

Иди прочети в говорилнята. Вече се похвалиФ.  ;D Да се не повтарям.  :rolleyes:

пусни го тук ,моля те. нека ги изследваме тези процеси ,щото тая красавица -луната напоследък ми се струва ,че колкото и до казваме  "ааа,луната ли?-тя бързо минава." ,толкова повече си мисля ,че само ни се струва бързото и пътуване. такива дългосрочни нещица възпроизвежда ,че не ми стига фантазията  да си ги представя.
докато чета в говорилнята ,ще я свършиш тая работа предполагам. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #23 -: Януари 13, 2010, 06:30:57 pm »
Ето ти го:" Сега да се похваля - преди малко ми звъннаха да отида да си взема официалното писмо,че съм одобрена по документи за обявения конкурс. Но тъй като няма да го получа навреме, ако ми го изпратят по пощата, казаха да ида утре да си го взема. Уведомиха ме само,че конкурса е на 19 януари - точно при транзитен Юпитер в съвпад с Хирон. Имам и прогресивна Луна в точна опозиция на нат. Слънце. И други аспекти има,но няма нужда да навлизам в подробности. Важното е,че и транзитната Луна е в Риби и е в тригон със стелиума ми в Рак. Десцендентът пък от картата за конкурса е  в 10-я ми дом, в точен съвпад нат. Уран и соларен МЦ /и той е в 10-я ми нат. дом/. Явно ще има нова работа. Дай Боже всекиму!"

:97:

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 13, 2010, 06:38:20 pm »
Ето ти го:" Сега да се похваля - преди малко ми звъннаха да отида да си взема официалното писмо,че съм одобрена по документи за обявения конкурс. Но тъй като няма да го получа навреме, ако ми го изпратят по пощата, казаха да ида утре да си го взема. Уведомиха ме само,че конкурса е на 19 януари - точно при транзитен Юпитер в съвпад с Хирон. Имам и прогресивна Луна в точна опозиция на нат. Слънце. И други аспекти има,но няма нужда да навлизам в подробности. Важното е,че и транзитната Луна е в Риби и е в тригон със стелиума ми в Рак. Десцендентът пък от картата за конкурса е  в 10-я ми дом, в точен съвпад нат. Уран и соларен МЦ /и той е в 10-я ми нат. дом/. Явно ще има нова работа. Дай Боже всекиму!"

:97:

честито! и браво. да вземеш да ни почерпиш с по една салатка :93: и ракийка.
в кой дом е хирон в картата ти?
и как тълкуваш опозето на двете светила -пр. луна опозе слънце?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #25 -: Януари 13, 2010, 06:38:56 pm »
Интересното е,че и соларната Луна е в интересна позиция-на 29 градуса в Лъв, в съвпад с Регул. А аз имам натален МЦ в Рак и Луната ми е много важна в хороскопа. Но солара е за 2010/2011. А като включиш натал,прогресия и солар арк, още от януари месец се включва новия солар.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #26 -: Януари 13, 2010, 06:43:03 pm »
Рождената карта нямам желание да разисквам по форумите,защото вече сърбах попарата на "доброжелателки" от Дир-а.  :mellow: Иначе,ако работата стане,разбира се че ще черпя. А чакам и още една,допълнителна работа. Тя ще е на гражданси договор,обаче.Така ще изпълня предписанията на МЦ в Близнаци и на соларен МЦ в 8 дом. Тази година ще нося няколко дини под мишниците.  :mellow:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #27 -: Януари 13, 2010, 06:53:36 pm »
и как тълкуваш опозето на двете светила -пр. луна опозе слънце?

На практика се получава опози на прогресивна планета Луна към натално Слънце. И въпреки всичко си е Пълнолуние. Каквото съм си изработила през годината,това и ще жъна. Така го тълкувам-като приключване на делата. Ще имам и други събития,така че не може само това да е тълкуването. Но то ще е малко по-късно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 13, 2010, 07:00:47 pm »
Интересното е,че и соларната Луна е в интересна позиция-на 29 градуса в Лъв, в съвпад с Регул. А аз имам натален МЦ в Рак и Луната ми е много важна в хороскопа. Но солара е за 2010/2011. А като включиш натал,прогресия и солар арк, още от януари месец се включва новия солар.

ай стига бе , сериозно ли говориш за нов солар от сега? :-\.
при мен , сякаш това никога не става? :o
според мен съвпада на луната с изключителната звезда регул ще донесе други събития през годината- новата соларна 2010/2011.
а , за това което се случва сега би следвало да има индикация от дрруго място в натала ти.
би ли прогресирала солаа за текущия си натал и да потърсиш от там някакви аспекти ..... :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #29 -: Януари 13, 2010, 07:14:44 pm »
Картата съм я разкостила,бъди сигурна. Отвсякъде има индикации. А и мястото е директорско,та не ме учудва Луната в съвпад с Регул. Но ме учуди и то отдавна,че като включа в астро ком само натал и солар за 2010/2011 например, уж солара важи от р.д. до р.д. Пък като включа на натал,прогресия и солар арк, осите от новия солар за 2010/2011 са там още от януари. Това първо много ме обърка,но си гледам и прогресиите с транзитите,както и Лунарите /въпреки,че някои от вас не ги зачитат/. Умрях от глааааад!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Януари 13, 2010, 07:25:34 pm »
Картата съм я разкостила,бъди сигурна. Отвсякъде има индикации. А и мястото е директорско,та не ме учудва Луната в съвпад с Регул. Но ме учуди и то отдавна,че като включа в астро ком само натал и солар за 2010/2011 например, уж солара важи от р.д. до р.д. Пък като включа на натал,прогресия и солар арк, осите от новия солар за 2010/2011 са там още от януари. Това първо много ме обърка,но си гледам и прогресиите с транзитите,както и Лунарите /въпреки,че някои от вас не ги зачитат/. Умрях от глааааад!  :blink:

още миналата година ,зимата обсъждахме това с теб ,ако си спомняш и то не тук , а у нас. :wub: още тогава го видяхме и коментирахме ,че ще има промяна и то точно в тази посока.
въпроса е да прогресираш солара ,защото видно при теб има събития и да кажеш има ли съвпад на куспида на прогресивен соларен дом с планета от солара за годината и къде . а така също и да прогресираш бързите планети /соларни/ и да споделиш има ли съвпад на такава с куспида на соларен дом.
моля те скарлет!
много ми е важно , а ще бъде и интересно за теб самата. ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #31 -: Януари 13, 2010, 08:12:53 pm »
Соларният МЦ е в съвпад с прогресивен десц. Соларен Сатурн е в съвпад с прогресивна Венера,транзитен СЛВ е в съвпад с прогресивна Луна, прогресивен Уран в Лъв е в точен съвпад със соларен МЦ в 10 натален дом,соларна Венера е в точен съвпад с натален Плутон.
 Но не си спомням да сме разисквали това миналата година февруари,тъй като тогава говорехме предимно за твоя хороскоп.  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 13, 2010, 08:25:33 pm »
Соларният МЦ е в съвпад с прогресивен десц. Соларен Сатурн е в съвпад с прогресивна Венера,транзитен СЛВ е в съвпад с прогресивна Луна, прогресивен Уран в Лъв е в точен съвпад със соларен МЦ в 10 натален дом,соларна Венера е в точен съвпад с натален Плутон.
прогресивния соларен дсц ли?
дали ме разбра правилно? :rolleyes:
прогресирай соларния хороскоп. 1гр/ 4 дни.соларния хороскоп се измества с 7,5 гр. на месец. за 2 месеца с 15гр.и така мц и асц се изместват и съответно застъпват различни точки.не го наслагвай към прогресийте и дирекцийте по натала.
само прогресираш солара-там трябва да излезе събитие. :blink:

Но не си спомням да сме разисквали това миналата година февруари,тъй като тогава говорехме предимно за твоя хороскоп.  :unsure:

но аз го помня , ставаше дума точно за луна/регул и ти очакваше това събитие. говорехме за 10 дом и 9-ти. за държавна работа свързана със здравеопазването..... ;D :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #33 -: Януари 14, 2010, 07:55:27 am »
Ти не си ме разбрала.  :blink: Има точен съвпад на соларен МЦ с прогресивен десцендент.
Цитат
Соларният МЦ е в съвпад с прогресивен десц.
Дори си го цитирала,а ми задаваш некви въпроси.....да не си пила?
Цитат
:P Колкото до методите на прогнозиране,аз си избирам с какво да работя. А и тия дни хич няма да имам време за моята карта,че имам да довършвам други неща и да се готвя за конкурса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 14, 2010, 10:38:36 am »
Ти не си ме разбрала.  :blink: Има точен съвпад на соларен МЦ с прогресивен десцендент.
Цитат
Соларният МЦ е в съвпад с прогресивен десц.
Дори си го цитирала,а ми задаваш некви въпроси.....да не си пила?
Цитат
:P Колкото до методите на прогнозиране,аз си избирам с какво да работя. А и тия дни хич няма да имам време за моята карта,че имам да довършвам други неща и да се готвя за конкурса.

исках просто да провериш метода и на прогресиране на соларния асц и мц ;D ;D ,щото имаш събития , дали работи тая техника. ;)

« Отговор #35 -: Януари 14, 2010, 10:47:53 am »
     :blink: Ще е в точен секстил с нат.ми Венерка и в точен полусекстил със СЛВ - нещо либовно ще да е. Горе-долу предполагам събитието. Лошото е че това положение на Венера в нат.ми хороскоп /точен мидпойнт на възлите/ предполага много кармични срещи - които ще ме влачат цял един живот, за това съм се примирила каквото дойде ще го изживея, без повече да търся изход от ситуациите. Някои неща не са в моите ръце.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #36 -: Януари 14, 2010, 10:49:03 am »
Соларният асц. за 2009/2010 е в Дева в 11 дом, а този за 2010/2011-та е в 10 натален дом в Лъв,в точен съмпад с прогресивен Уран /който е на няколко градуса от наталния/. Но връзка и мажорни аспекти на соларни към натални няма. Има само на соларни към прогресивни.  :93:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #37 -: Януари 14, 2010, 11:18:19 pm »

The longest of the millennium Solar Eclipse January 15, 2010. This duration will not be equaled or exceeded until the annular solar eclipse of December 23, 3043, which is 1033 years ahead.

« Отговор #38 -: Януари 14, 2010, 11:26:01 pm »
Колко минути?  :blink:

И лека нощ  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #39 -: Януари 15, 2010, 08:08:11 am »
Колко минути?  :blink:

11 и малко
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda