Здравей Гост

Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година

• 139 Отговора
  • 18141 Прегледи
Re:Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година
« Отговор #60 -: Януари 03, 2010, 05:42:47 pm »
Между другото доста често съм го забелязвала, че в период на транзит на Сатурн в 7 дом, вместо развръзка примерно брак на една дългогодишна връзка, тя се разпада. Дошло й времето.
Не винаги е така.Имам преки наблюдения.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #61 -: Януари 03, 2010, 05:43:29 pm »
Небесна, не се сърди, но мисля, че ти приемаш чичко Сатурн консервативно.  :P

Все пак аз го твърдя това и не мисля, че е приоритет на Плутон само тази чистка. Не ги смесвам нещата, просто по различен начин се случват нещата и трансформацията на Плутон не е преразглеждане сурово, каквото е по Сатурн. Грубата реалност, не емоцията, това ги отличава.        
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Януари 03, 2010, 05:44:00 pm »
лили , аз съм съфорумката нарекла юпитер динена кора и съм го казала от личен опит.

Казал го е и друг астролог, че Юпитер, ако действа изолирано, може да бъде и голям мизерник.
А в хороскопа, както знаете, всичко е взаимосвързано, транзитните аспекти на която и било планета не действат изолирано.

възможно е и друг да го е казал ,повечето хора,занимаващи се с астрология стигат до еднакви или близки изводи. визирам тези,които наистина дълбаят в дебрите на атрологията.
сега искам да ви споделя нещо и ,ако някой от вас иска да тълкува ,държа на мнението ви!
в наталната ми карта юпитер прави само минорни аспекти.108 със сатурн ,80 с уран и плуто.
при транзита му през 4-ти дом /риби/ ,няма да има НЕЗАСЕГНАТА ТОЧКА В КАРТАТА МИ.
та питам  ::) ,това не е ли компенсация заради липсата на мажори в натала.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Януари 03, 2010, 05:45:33 pm »
Между другото доста често съм го забелязвала, че в период на транзит на Сатурн в 7 дом, вместо развръзка примерно брак на една дългогодишна връзка, тя се разпада. Дошло й времето.

Не казах винаги, а обратното на общоочакваното в много случаи така става. При това с дългогодишни връзки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Януари 03, 2010, 05:47:14 pm »
Една моя приятелка наскоро, след като изкара сатурновото си завръщане в 7 дом, взе решение да се върне при половинката си, макар че връзката им агонизираше. Беше доста притисната от обстоятелствата и все още е. Това е Сатурн. Вземаш решение под натиск, отвътре или отвън.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #65 -: Януари 03, 2010, 05:48:15 pm »
[: "Когато Сатурн транзитира през даден дом в наталната карта - нещата си остават по стария, традиционен начин, не очаквайте промяна." Това е според класическата астрология. Да, ама не.
а когато тр.уран го опозиционира ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #66 -: Януари 03, 2010, 05:48:52 pm »

Не казах винаги, а обратното на общоочакваното в много случаи така става. При това с дългогодишни връзки.

Нищо не казвам,само споделям за протокола.  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #67 -: Януари 03, 2010, 05:51:21 pm »
 при мен имаше стечение на обстоятелствата и сатурн и  юпитер транзитираха през7 - е ужас имах обожатели които не можех да понасям ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 03, 2010, 05:53:12 pm »
сатурн в 7-ми принуждава да се вземе правилното решение. понякога това може да бъде компромис по отношение на партньорството във всичките му проявления.
сатурн може и да узакони и да раздели ,именно той взима решенията на база осъзнаване.това не е уран!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Януари 03, 2010, 05:54:42 pm »

Все пак аз го твърдя това и не мисля, че е приоритет на Плутон само тази чистка. Не ги смесвам нещата, просто по различен начин се случват нещата и трансформацията на Плутон не е преразглеждане сурово, каквото е по Сатурн. Грубата реалност, не емоцията, това ги отличава.        

Ооооо, НЕ класическата астрология го приема консервативно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 03, 2010, 05:57:05 pm »
През 2000 година имах съвпад на транз. Сатурн и Юпитер на ДС, на фона на юпитерово завръщане.
Раздяла нямаше, но това бе периодът, в който усетих как стабилността на връзката се разклаща. А това бе първата от двете ми по-дълготрайни връзки. Просто се промениха приоритетите ми вследствие на разширяване и обогатяване на контактите и преминаване на друго стъпало в професията. Тогава осъзнах, че тази връзка не е това, от което имам нужда, макар че продължих да карам по инерция в продължение на още две години...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 03, 2010, 05:57:50 pm »
лили , аз съм съфорумката нарекла юпитер динена кора и съм го казала от личен опит.
за успех и приключване на кавото и да било е нужен твърд аспек на юпи и сатурн. а за старт на успешно начинание лек аспект на същите.

Марая, а ако в натала Сатрун и Юпитер са в добър аспект това помага или не на самодисциплината и волята за достигане на набелязаната цел?

На мен Юпитер и Сатурн са ми в секстил, като Юпитер е в Козирог.

не е най-доброто място за юпитер козирога. но секстила дава добра възможност да осъзнаеш , енергийте и на двете планети.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Януари 03, 2010, 06:00:28 pm »

Ооооо, НЕ класическата астрология го приема консервативно.

Разбрах, че не приемаш нещата буквално, но сметнах, че до голяма степен си го приела за вярно и затова. Сори.  :)

Аз не бих оспорвала класическата астрология, казах вече най-малкото защо, но за мен това не е така.   

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Януари 03, 2010, 06:02:05 pm »
Ако не е нахално,бихте ли споделили какво научихте от опозицията на Сатурн и Уран мутабелните знаци,та така им се радвате,че сега ще натиснат кардиналните? Аз мисля,че първата Сатурнова опозиция и квадратурата около 35-38 година са най-трудите за преживяване. Ако си научил уроците си добре и си преди всичко Човек,няма от какво да се плашиш.Има събития,които просто трябва да се случат и по никакъв начин не можеш да избегнеш.

Ще видиш, че има още какво да научиш.
Първо, и двете планети управляват времето.
Сатурн го забавя, а Уран го забързва. На моменти ще имаш чувството,
че загубваш усета си за време. Времето може да тече много по-бързо,
отколкото си предполагал. ще имаш чувството, че животът ти се изнизва,
без да си могъл да постигнеш важните неща....Оттук и страха, че остаряваш,
че втората половина от живота ще изтече много по-бързо. Разбира се, това е субективно усещане,
което отнинава с разпадането на опозицията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Януари 03, 2010, 06:10:40 pm »
На моменти ще имаш чувството, че загубваш усета си за време.

Майтап няма, но напоследък постоянно имам такова чувство...
В момента в къщи имам един-единствен часовник, който показва реалното време. От общо четири.
На единия мобилен телефон в момента времето е 21.20, настенният часовник в кухнята още преди Коледа започна да изостава с няколко часа, като в момента е напълно спрял и стрелките му са замръзнали на 14.40... Абе луда работа. И най-интересното е, че това изобщо не ми прави впечатление! Напоследък имам чувството, че живея извън времето... или че времето е напълно спряло.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #75 -: Януари 03, 2010, 06:22:42 pm »
за успех и приключване на кавото и да било е нужен твърд аспек на юпи и сатурн. а за старт на успешно начинание лек аспект на същите.

Марая, а ако в натала Сатрун и Юпитер са в добър аспект това помага или не на самодисциплината и волята за достигане на набелязаната цел?

не е най-доброто място за юпитер козирога. но секстила дава добра възможност да осъзнаеш , енергийте и на двете планети.

Аз се интересувам това отслабва ли волята или я засилва по принцип? Юпитер я отслабва, Сатрун я засилва, да се надявам ли на волята си или не толкова?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Януари 03, 2010, 06:25:43 pm »
Волята въобще не я търси по Юпитер, търси я по Марс. Странно, но забелязвам, че съвпадът на Марс със Сатурн не винаги дава силна воля, особено в някои женски карти. Може би зависи от знака и дома, в който се намират.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Януари 03, 2010, 06:27:21 pm »

дава възможност за избор и баланс.сатурн не търпи експанзий....,а самия аспект секстил ,аз го приемам за алтернативна възможност. :)
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 06:31:37 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Януари 03, 2010, 06:32:15 pm »
волята е по сатурн!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #79 -: Януари 03, 2010, 06:36:57 pm »
Волята въобще не я търси по Юпитер, търси я по Марс. Странно, но забелязвам, че съвпадът на Марс със Сатурн не винаги дава силна воля, особено в някои женски карти. Може би зависи от знака и дома, в който се намират.

Ако са като моите на Ас-та дават силна воля.Само на моменти се чудя дали не ми идва тази упоритост или по-скоро ината/ ;D/ да постигна нещо от Телец-стелиума.
Ама на моменти мисля,че съм и направо куку,та може и от Урана да е...То трябва да си и малко луд в нашите условия. ;D