Здравей Гост

Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година

• 139 Отговора
  • 18113 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година
« Отговор #80 -: Януари 03, 2010, 06:37:10 pm »
Как обясниш липсата на воля при съвпад на Марс и Сатурн в женска карта, при това в квадрат към Слънцето?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #81 -: Януари 03, 2010, 06:40:42 pm »
В кой дом и знак са?Може да я има волята,но в определена област.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Януари 03, 2010, 06:42:21 pm »
Ако не е нахално,бихте ли споделили какво научихте от опозицията на Сатурн и Уран мутабелните знаци,та така им се радвате,че сега ще натиснат кардиналните?
периода въобще не е тежък след като си го преживял.струва ти се ,че нямаш право на глас и избор.живееш без присъствие , от една страна ти се струва ,че света  рухва ,от друга страна ,че ти не си част от тоя свят. сам си.....,много сам ,не самотен , а сам.живота е суров! :( :(
но.....,след аспекта разбираш ,че всичко е за добро.света е друг ,не е измислен ти си уверен повече отвсякога ,ти знаеш ,можеш и си силен. всичко ,което си е отишло е било старо ,ненужно ,изгнилоСВОБОДЕН СИ!

Аз мисля,че първата Сатурнова опозиция и квадратурата около 35-38 година са най-трудите за преживяване. Ако си научил уроците си добре и си преди всичко Човек,няма от какво да се плашиш.Има събития,които просто трябва да се случат и по никакъв начин не можеш да избегнеш.

ТУК е много сложно ,защото това време съвпада и с възврата на възлите!карма ,всичко ,което се случва е кармично определено.тук избор няма....,това е подготовката за УРАНОВАТА ОПОЗИЦИЯ..... ;) :) Пожелавам на всички ,на които им предстои да я изживеят да я приемат с отворени обятия.това е единственният начин да я изживеят по-леко! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Януари 03, 2010, 06:43:09 pm »
По Марс в Риби, разположен в най-ниската точка на хороскопа и сключващ само тригони, бих казала, че имам силна воля, за инат пък да не говорим. Но притежавам и умение да правя компромиси, когато е необходимо. Иначе инатът ми е признат дори от стелиум в Телец, ха ха, а от тях по-голям инатлък трудно се намира...  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Януари 03, 2010, 06:44:58 pm »
В кой дом и знак са?Може да я има волята,но в определена област.

В седми, и това обяснява нещата. Силно се влияе от партньора, но опитите за контрол са двустранни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Януари 03, 2010, 06:46:43 pm »
Как обясниш липсата на воля при съвпад на Марс и Сатурн в женска карта, при това в квадрат към Слънцето?  :-\

имам опит с точен съвпад на марс и сатурн в стрелец в женска карта. :( няма такова нещо като воля ,има злоба и инат!просто инат... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Януари 03, 2010, 06:48:44 pm »
струва ти се ,че нямаш право на глас и избор.живееш без присъствие , от една страна ти се струва ,че света  рухва ,от друга страна ,че ти не си част от тоя свят. сам си.....,много сам ,не самотен , а сам.живота е суров! :( :(
но.....,след аспекта разбираш ,че всичко е за добро.света е друг ,не е измислен ти си уверен повече отвсякога ,ти знаеш ,можеш и си силен. всичко ,което си е отишло е било старо ,ненужно ,изгнило

Гореописаното светоусещане по бих го свързала с Плутон, не толкова със Сатурн/Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Януари 03, 2010, 06:53:26 pm »
струва ти се ,че нямаш право на глас и избор.живееш без присъствие , от една страна ти се струва ,че света  рухва ,от друга страна ,че ти не си част от тоя свят. сам си.....,много сам ,не самотен , а сам.живота е суров! :( :(
но.....,след аспекта разбираш ,че всичко е за добро.света е друг ,не е измислен ти си уверен повече отвсякога ,ти знаеш ,можеш и си силен. всичко ,което си е отишло е било старо ,ненужно ,изгнило

Гореописаното светоусещане по бих го свързала с Плутон, не толкова със Сатурн/Уран.

нали знаеш ,не питай СТАРИЛО , а ПАТИЛО! :)
при плутон нещата са още по-страшни ,но.... струва ми се ти е рано за плутон!докато при сатурн/уран имаш частица право на избор /ама сега го знам и разбирам ,когато вече аспекта е минал/ ,коя от двете енергий да развиеш ,при плутон няма такова нещо.....мачка и мачка ,докато не те унищожи  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Януари 03, 2010, 07:02:31 pm »
Усещането за съдбовност и безсилие е присъщо на Плутон, чувстваме се притиснати от външни обстоятелства, без право на избор, като пионки в ръцете на съдбата... Усещаме натиска на непреодолима сила, но понеже Плутон е имперсонален и се свързва с подсъзнателни процеси, трудно успяваме да идентифицираме откъде идва усещането за заплаха и го свързваме с нахлуване на външни хора и обстоятелства, но често "врагът" е вътре в самите нас, отвън виждаме само сянката, отражението му... Докато при Сатурн и Уран има здраво разклащане на структури и основи, което не минава незабелязано, и ако същите не са били читави, светът ни - такъв, какъвто сме го познавали дотук - се срива, следвайки ефекта на домино.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Януари 03, 2010, 07:07:21 pm »
Усещането за съдбовност и безсилие е присъщо на Плутон, чувстваме се притиснати от външни обстоятелства, без право на избор, като пионки в ръцете на съдбата... Усещаме натиска на непреодолима сила, но понеже Плутон е имперсонален и се свързва с подсъзнателни процеси, трудно успяваме да идентифицираме откъде идва усещането за заплаха и го свързваме с нахлуване на външни хора и обстоятелства, но често "врагът" е вътре в самите нас, отвън виждаме само сянката, отражението му... Докато при Сатурн и Уран има здраво разклащане на структури и основи, което не минава незабелязано, и ако същите не са били читави, светът ни - такъв, какъвто сме го познавали дотук - се срива, следвайки ефекта на домино.

Абсолютно точно е това разграничение, Лили. Хареса ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Януари 03, 2010, 07:16:38 pm »
сатурн определя присъдата момичета ,не случайно е преди квадратурата на плутон....,а плутон я изпълнява!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Януари 03, 2010, 07:18:23 pm »
Както беше казал някой, ако по Марс има бой с тояги, по Плутон изходът е летален.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Януари 03, 2010, 07:24:29 pm »
Както беше казал някой, ако по Марс има бой с тояги, по Плутон изходът е летален.  :-[

винаги има последователност в астрологията.....
на 35-36 възврат на възлите и първата квадратура в горен квадрат с наталната  позиция на сатурн ,следва уранова опозиция ,придружена със сатурнова такава и квадрат на нептун ,придружен с плутонова квадратура.....последователност и подготовка за всеки по-тежък следващ аспект.защото ,ако сатурн влияе и "гостува" по около 2,5год.плутон не си тръгва за по-малко от 12год. от дом и знак /ако говорим за равнодомна система/. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Януари 03, 2010, 07:32:09 pm »

Първо, и двете планети управляват времето.
Сатурн го забавя, а Уран го забързва. 

защото Сатурн е миналото , а Уран е бъдещето!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #94 -: Януари 03, 2010, 07:33:47 pm »
Хм, сатун често е настоящето и времето  и колкото и да е странно помяната,а уран е "ток" той е "малко дяволче" и нахална промяна- не са токова различни  разликата е предимно в начина на комуникация
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Януари 03, 2010, 07:36:24 pm »
Хм, сатун често е настоящето и времето  и колкото и да е странно помяната,а уран е "ток" той е "малко дяволче" и нахална промяна- не са токова различни  разликата е предимно в начина на комуникация

на няколко места го споменавам точно това , различен е подхода им.... и затова единия е минало , а другия гледа в бъдещето.....,затова единия е днес ,а другия е утре.... :)

*

abroad

« Отговор #96 -: Януари 03, 2010, 08:05:14 pm »
Аз съм кардиналка, с кардинален МС/ИС, но мутабелен АС/ДС.
Изживях Плутон през АС, СЛВ и опозиция Сатурн /казват, че не на всеки му се "пада" да го изживее това, последното .../.
Уран си е част от мен, съпреживявам си го редовно. Хареса ми определянето му като "ток" и разтърсване, динамика, събития следващи едно след друго, сякаш появили се от нищото и отново потънали там, с горчив или сладък вкус в устата като следствие, може и тръпчив.
Виж, Плутон е друга бира :-X
Прилича на кюртаж на душата, на физиката и т.н., както Valda някога беше казала: това е сериал с 4986 серии, който често може да се асоциира с латиноамериканските, пък после ако се родиш отново и можеш да се поизтупаш от изрезките и си все още цял...може и да си оцелял :)

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Януари 03, 2010, 08:12:45 pm »
И аз съм с мутабелни знаци на Асц-Десц. и си преживях тежките уроци. Кардинални знаци имам на МЦ и ИЦ, но транзитните тежкари няма ми образуват аспекти поне до 25-тия градус. Предстои ми задвижване на наталната квадратура Юпитер на 26 Рак и Марс на 29,9 Везни. Добре, че няма да е скоро, трябва ми глътка въздух.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Януари 03, 2010, 08:14:36 pm »
Виж, Плутон е друга бира :-X
Прилича на кюртаж на душата, на физиката и т.н., както Valda някога беше казала: това е сериал с 4986 серии, който често може да се асоциира с латиноамериканските, пък после ако се родиш отново и можеш да се поизтупаш от изрезките и си все още цял...може и да си оцелял :)

ПО- точно определение не съм чела ,защото аз изживях:
плуто съвпад асц
плуто опозе   дсц
плуто съвпад ЮЛВ
плуто опозе   СЛВ ;D ;D
плуто съвпад мерка
плуто квадрат сатурн
плуто съвпад слънце
плуто квадрат мц
плуто квадрат иц
пруто квадрат уран
плуто квадрат плутон
плуто опозиция юпитер
ееее , нещо по плуто непреживяно от най-трудната му част да съм преживяла!??? ::) ,аааа да.....150 /квинконс/ луна ,това пропуснах! :) ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Януари 03, 2010, 08:16:58 pm »
Олеле, мен само опозицията му към Луната ме хвърли в оркестъра, а тъкмо започва...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.