Здравей Гост

Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година

• 139 Отговора
  • 18081 Прегледи
Re:Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година
« Отговор #120 -: Януари 04, 2010, 11:54:09 am »
 ;D Чекайте и аз да се впиша в статистиката - само че не ми се изброява в подробности. Само че се е почнало преди 20 години през стелиума ми в Скорпион, където са вертекс,Марс,Венера,Юпитер и Нептун е в първите гр.на Стрелец, като срещу този стелиум отсреща в Телец е Сатурн, та като е правил съвпади с едните е опозирал на Сатурн и понеже всички те са вързани в Тао-квадрати с върхове Луна,МС и СЛВ, е бил едновременно и с тях в квадрат, а нат.Слънце макар че е в Козирог се намира в гадни и минорни аспекти със Стелиумчето и с върха на Таото, та с него е правил от тези гадни аспектчета. После съвп.ДСЦ, опозе АСЦ, сега е в съвпад с Меркурий, скоро ще направи съвпад и със Слънцето и пак ще има кофти аспекти към стелиума и към върха на Таото, Плутон ще си е на 100 гр.от себе си. Е, единственото успокояващо е че ще е в тригон с нат.Сатурн....Ма, ако ще се мре, ще се мре. А ако не, ще затягаме халките....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #121 -: Януари 04, 2010, 11:58:52 am »
Бе то, ако ще се мре, лесна работа. Ама умиране има, оттърване няма, са казали хората.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #122 -: Януари 04, 2010, 12:04:01 pm »
diyana ;D ,що реши така? ???
Щот тъй си рекла по-отпреде. Сега, като една везна  :P "чувствам вътрешна необходимост да ти обърна внимание, че би било по-благоприлично, ако нямаш нищо против, малко по-меко да ни поднесеш такива стряскащи предупреждения!" А ти, кво е туй - кардинали туй-онуй Уран-Сатурн, и после хайде, ако някой не се е светнал, метни отгоре му и Плутон кво ш'ги прави върху АС/ДС, и върху кармичните възли, и прочия. Аз тук не съм стъпвала от лани  и сега в новата година туй ли да чета трябва! Ама ха! Стрелци със Стрелци! >:(.
На гус'ин Апостолофф сте ошмулили "прогнозите" най-безцеремонно. А те са си точно "по протокол - опрятни и изискано-новогодишни".  :P

PS. Извинявам се за офф-топика. Повече тази година няма!
PS2. Влязох, да оправя цвета малко, че не ми седеше хармонично. Брех, ще взема да си стана Везна на стари години, да му се не види макар!
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 12:35:35 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #123 -: Януари 04, 2010, 12:06:20 pm »
И понеже на прогнозите не им беше тук мястото, ние му оспамихме тотално темата.  :P

Пък Марая не е рекла нищо за умиране, по-скоро аз дрънках такива работи.  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Януари 04, 2010, 12:21:37 pm »
diyana ;D ,що реши така? ???
Щот тъй си рекла по-отпреде. Сега, като една везна  :P "чувствам вътрешна необходимост да ти обърна внимание, че би било по-благоприлично, ако нямаш нищо против, малко по-меко да ни поднесеш такива стряскащи предупреждения!" А ти, кво е туй - кардинали туй-онуй Уран-Сатурн, и после хайде, ако някой не се е светнал, метни отгоре му и Плутон кво ш'ги прави върху АС/ДС, и върху кармичните възли, и прочия. Аз тук не съм стъпвала от лани  и сега в новата година туй ли да чета трябва! Ама ха! Стрелци със Стрелци! >:(.
На гус'ин Апостолофф сте ошмулили "прогнозите" най-безцеремонно. А те са си точно "по протокол - опрятни и изискано-новогодишни".  :P

PS Извинявам се за офф-топика. Повече тази година няма!

ха-ха-ха , ;D ,абе хора на вас май Ви се привиждааа ;D ;D ;D. хич не съм рекла това ,щото не ми отива!
ОБРАТНОТО СЪМ РЕКЛА  ,ама карай сега ,като не си прочела сичко....,
ама викам тази гдина да сме малко по-наблюдателни и да не казваме на черното-бяло :).
съгласна ли си?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #125 -: Януари 04, 2010, 12:29:23 pm »
нали знаеш ,не питай СТАРИЛО , а ПАТИЛО! :)
при плутон нещата са още по-страшни ,но.... струва ми се ти е рано за плутон!докато при сатурн/уран имаш частица право на избор /ама сега го знам и разбирам ,когато вече аспекта е минал/ ,коя от двете енергий да развиеш ,при плутон няма такова нещо.....мачка и мачка ,докато не те унищожи  :)
Кво е туй сега, а! не е никак жизнеутвърждаващо.  ;D Не давам да мачка, как тъй ще мачка!  ;D Искам бело да е само, аман от черно.  :P

Шегувам се ;)! Това, което сте написали в темата, ми светна много повече лампички, отколкото каквото и да е друго изчетено до момента.  Благодаря, демек, за споделените наблюдения! Ама сега се връщам от дън гори тилилейски и ми е толкова приповдигнато и енергично, че чак на лигавене ме избива. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #126 -: Януари 04, 2010, 12:29:58 pm »
Споко, Меркурий е ретро и е нормално някой да не е прочел правилно, да не е обърнал внимание, да стават обърквания.  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Януари 04, 2010, 12:32:13 pm »
А ти, кво е туй - кардинали туй-онуй Уран-Сатурн, и после хайде, ако някой не се е светнал, метни отгоре му и Плутон кво ш'ги прави върху АС/ДС, и върху кармичните възли, и прочия.

Обляна в студена пот се събуждам през нощта, вЕрваш ли ми? След толкова страшни прогнози по цяла нощ сънувам кармата си... и минала, и настояща, и тази дето я нямам все още...  :P :-[ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Януари 04, 2010, 12:37:19 pm »
Шегувам се ;)! Това, което сте написали в темата, ми светна много повече лампички, отколкото каквото и да е друго изчетено до момента.  Благодаря, демек, за споделените наблюдения! Ама сега се връщам от дън гори тилилейски и ми е толкова приповдигнато и енергично, че чак на лигавене ме избива. 

;D ;D ,к"ви гори бе слънце? ::) ::) чак пък тилилейски?!!!
не ги ли изсякоха вече?
още ли сса станали такива?! ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #129 -: Януари 04, 2010, 12:41:04 pm »
Когато Плутон е транзитирал съвпада Слънце Марс, аз бях тази , която вилнееше, с никой и нищо не се съобразяваше.От плах човеч се превърнах в такова самоуверено същество..,че по-късно сама се чудех откъде тази смелост. За последиците няма да пиша, но след този период не бях плахият и смирен човечец. Така, че Плутоновите транзити не са толкова страшни,според мен Виж Сатурн с тези ограничения ме плаши повече.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #130 -: Януари 04, 2010, 12:46:47 pm »
не ги ли изсякоха вече?

Има, бе! И гори без къщи, и къщи без хора, и такива без ток. На последното не издържах дълго, обаче ;D! Измъкнах се от тази оферта срещу обещанието да не включвам телефона в зарядното и да не питам хазяина с ужасени нотки в гласа!~ Каак, тука нет нямате ли  :o   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Януари 04, 2010, 12:55:04 pm »
не ги ли изсякоха вече?

Има, бе! И гори без къщи, и къщи без хора, и такива без ток. На последното не издържах дълго, обаче ;D! Измъкнах се от тази оферта срещу обещанието да не включвам телефона в зарядното и да не питам хазяина с ужасени нотки в гласа!~ Каак, тука нет нямате ли  :o   ;D

звучи ми като едно забравено селце-Хамбар дере се казва.там е сниман филма време разделно... :) :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Януари 05, 2010, 12:51:42 am »
малееее ,колега АПСТОЛОФФФФ : :-X :-X :-X
http://www.kaminata.net/viewtopic.php?f=49&t=41107

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #133 -: Януари 05, 2010, 08:47:13 am »
Всичко е в натала. Нито един аспект не може да ти даде дълготрайност, ако нямаш заложена самодисциплина или стратегически подход и прозорливост. Благодаря на съдбата, че съм се родила с тригон между двата титана, обаче....
най-големия си успех постигнах при съвпад на Юпитер със светилата при това ДЪЛГОСРОЧЕН финансов ангажимент (за 5 години напред).

А си развалих брака при транзит на ГРАДИВНИЯ Сатурн в 7-ми дом.

Абсолютно вярно-мъжа ми постигна подобно нещо при съвпад на тр.Юпитер със стелиум Слънце/Венера/Юпитер, които са в точен съвпад в скорпион в 3 ти дом  . Това беше най-успешния му финансов период до момента- просто триумфален.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Януари 09, 2010, 02:41:55 pm »
или тука :57: :85: :85: :85: нали колегата е вещ асстролог :85: :86:

*

salata_izmilova

« Отговор #135 -: Януари 09, 2010, 02:47:12 pm »
или тука :57: :85: :85: :85: нали колегата е вещ асстролог :85: :86:

Интелигентните хора никога не се подиграват на тези,които са по-малко знаещи,можещи и т.н. Да не ти се случи нЕкогиш и на теб.  ;)  Може и тука да пишем. И като мине годината,ще правим съпоставка с написаното. Това ще е нещо като конкурс на астролозите,ако можем да се наречем така.  :blink:
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 02:53:20 pm от Салата Измилова »

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Януари 09, 2010, 02:49:23 pm »
 :08: аз съм за!

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Декември 31, 2010, 12:22:07 am »

Попаднах на една прогноза на друга астроложка,за която нищо не съм чувал: http://frognews.bg/news_18588/Trudna_godina_za_Balgariia/

Една доста добре направена прогноза за отминаващата 2010...
Неизвестна , но точна.... ;D :clap:

*

Feia

« Отговор #138 -: Декември 31, 2010, 12:27:01 am »
Видеоклип с прогнозите на Алена и Милена Вълканова.

http://www.btv.bg/video/722797568-Otpechatatsi_Kakvo_ni_veshtayat_zvezdite_za_2011a.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Декември 31, 2010, 12:33:23 am »
Видеоклип с прогнозите на Алена и Милена Вълканова.

http://www.btv.bg/video/722797568-Otpechatatsi_Kakvo_ni_veshtayat_zvezdite_za_2011a.html

Мерси!  :blink: ;)