Здравей Гост

Как да разтълкувам съня си?

• 4 Отговора
  • 2494 Прегледи
Как да разтълкувам съня си?
« -: Януари 04, 2010, 02:04:52 pm »
Тази нощ сънувах,че чакаме със сестра ми в един голям салон пред една врата баба Ванга да ни приеме да ни гледа.Излезе един мъж (възрастен) и ми каза на мен:Ванга те вика,но само теб сестра ти веднага да си ходи нея няма да е приема.Аз останах учудена и той отвори вратата там видях баба Ванга да седи цялата в черно и ми каза,ела влез.А аз просто стоях пред вратата й.Тогава човека който ме извика започна да ми повтаря:-Ванга те вика!-Ела Ванга те вика!-Това ми го повтори много пъти и изведнъж се събудих притеснена.Така и не влязох при нея.Някой може ли да ми каже значението на този сън?   

*

Helo

Re:Как да разтълкувам съня си?
« Отговор #1 -: Януари 04, 2010, 02:45:12 pm »
Чакай още някоя нощ, може и да сънуваш продължението.

;D

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #2 -: Януари 04, 2010, 05:49:30 pm »
Аз сънувах Ванга преди време и бях много притеснена, но нищо не ми се случи.

А днес в чашата си за кафе имах образа на Ванга (абсолютно същата), заобиколена от много животни, едно от които беше лъв. За пръв път ми се случва да видя Ванга в чашата си за кафе, но едва ли е някакво предзнаменование.

Може Ванга да те предупреждава за нещо важно в живота ти, което може би ще ти обегне, затова бъди нащрек!

« Отговор #3 -: Януари 04, 2010, 07:59:10 pm »

Може Ванга да те предупреждава за нещо важно в живота ти, което може би ще ти обегне, затова бъди нащрек!
[/quote]   Възможно е много ти благодаря!

« Отговор #4 -: Януари 17, 2010, 02:51:24 pm »
Аз сънувах Ванга преди време и бях много притеснена, но нищо не ми се случи.

А днес в чашата си за кафе имах образа на Ванга (абсолютно същата), заобиколена от много животни, едно от които беше лъв. За пръв път ми се случва да видя Ванга в чашата си за кафе, но едва ли е някакво предзнаменование.

Лъв е някой влиятелен човек ще ти помогне в кариерата.