Здравей Гост

РАЖДАНЕ

• 59 Отговора
  • 8023 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:РАЖДАНЕ
« Отговор #20 -: Януари 07, 2010, 09:31:04 am »
Дияна, благодаря ти за изчерпателната информация, изцяло базирана на мидпойнтите.  

Имаме вече предположения и от други колеги за дата на раждането, само сестра Марая не се обоснова астрологично и мисля е редно да го направи. ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Януари 07, 2010, 10:51:56 am »
Напълно съм съгласна с мненията на всички, Всеки си е направил някакво усилие по въпроса.Нека видим какво ще стане и кога ще бъде раждането.
По мое мнение е 20, както вече споменах в предишния пост, но и 21 не е изключено. Това ако точен часа на раждане на майката. Основанията са, Хирон на ИЦ-то, тъй като се използува като един от надежните начини на ректификация.
 :) :) :)

Де да знам, може и само празни приказки да редя.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #22 -: Януари 07, 2010, 11:16:51 am »

а Синухе е писал, че има брат..

Значи стават двама братя и две сестри. Брейй, многодетно семейство от 4 деца. ???

Кинти, много сте! ::)

« Отговор #23 -: Януари 07, 2010, 11:27:49 am »
     16-17 януари са хубави дни, 18 също, раждането ще е след 12 часа на обяд около 1 ч. предполагам /осите са в интересни позиции/. 23 януари също е интересна дата, но ако успее да износи плода до термина си, предполагам, че тогава може да се появи на 01.02 - ден преди термина си, или в ранните часове на 02. Картата с транзитите е много наситена с енергии. Транзитната Луна прави съвпад със Слънцето на майката, има конфигурация плик, като в двата хороскопа се повтарят 2 от върховете - възлите. Доста интересно кармично разположение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Януари 07, 2010, 01:07:02 pm »
  Инти, по мои сметки планетите, които трябва да покажат събитието са марс, сатурн и нептун ( слънце - мц е класика за женитба и дете), ако се гледат някои  други положения може да бъде след 20;  ( 3-пъти пускам картата на сестра ти и 3-те пъти с грешка -пфу за ретро мерк)
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 01:16:34 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Инти

• 2068
« Отговор #25 -: Януари 07, 2010, 01:16:15 pm »

а Синухе е писал, че има брат..

Значи стават двама братя и две сестри. Брейй, многодетно семейство от 4 деца. ???

Кинти, много сте! ::)

"ХЕЙ НЛО" тук се обсъжда сериозно събитие не се занимавай с мен и с когото и да било друг, предпочитам да не ти обръщам внимание, защото такива хора като теб, това очакват, обаче прекаляваш с глупостите си!!!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #26 -: Януари 07, 2010, 01:49:39 pm »
Предположение за 11 януари - тогава Слънцето и Венера, транзитират през мидпойнта Слънце/Луна, а транзитната Луна е в съвпад с Уран и в опозиция с натален Хирон, транзитен Ерос съвпад Лилит, Хирон е в сходящ съвпад с имум цели.  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Януари 07, 2010, 02:49:08 pm »
скъпа сестро инти ;D ;D ;D ,за раждане гледам няклко неща:
1-ви дом-АСЦ
4-ти дом- промяната в дома
5-ти дом-децата
8-ми дом- раждането
12-ти дом-престоя в болница
марс-нож и раждане с операция
и луната-която винаги отключва раждането

ИЦ на сестра ти е във водолей :) , упр.на иц е уран :) , предстои транзит на луната през упр.на 4-ти дом.
внезапно ще се наложи да бъде оперирана! но всичко ще бъде на 6!
но стига повече доклади ;D ;D ;D ;D ;D ,ставам ревнива по отношение на инфото. ;D ;D ;D
ще ти кажа лично,като се видиме!ще бъде скоро! :-* :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #28 -: Януари 07, 2010, 03:01:00 pm »
Доста аспекти има за раждането,но според мен е най-вероятно това да бъде на 17/18.1 също. Освен тях смятам и 12,13.1.,но по-малко вероятно.Гледал съм бързите транзити и Лунара.Квадратите на транзитна Лилит към Сатурн/АСЦ дават събитието раждане и секцио,тя дори в натала е в 5 ти дом и с диспозитор Марс,освен останалите фактори и орбисата на нейните аспекти като време го рамкирват.Заради Лунара с АСЦ върху натален Марс раждането би трябвало да е преди 24.1.

Добре е да се дадат и данните на бащата  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #29 -: Януари 07, 2010, 03:06:33 pm »

,на ретро мерк стават чудеса....сестра марая съм от профила на брат синухе без да искам. ;D ;D ;D ;D ;D

Синухе, защо мислиш, че ще е 1 от тези дати ?
[/quote]

Не бях аз,а Марая  :)

ако е така, извинявай, че се намесих  :D

Vision, остави я Хело -явно не я бива за детектив,за разлика от теб!  ;D

*

nerealna

« Отговор #30 -: Януари 07, 2010, 03:09:56 pm »

,на ретро мерк стават чудеса....сестра марая съм от профила на брат синухе без да искам. ;D ;D ;D ;D ;D

Синухе, защо мислиш, че ще е 1 от тези дати ?

Не бях аз,а Марая  :)

верно ..то си пише ..малко бавно загрявам  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #31 -: Януари 17, 2010, 10:11:34 am »
 Инти,  нищо не казваш- ако не е днес- сигурно ще е след 21 :-\?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Януари 25, 2010, 03:42:48 pm »
Инти, какво става , има ли бебе ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #33 -: Януари 25, 2010, 04:36:53 pm »
Това е картата на моя позната,която е бременна.И аз не знам в кой месец-може 1,може 5...И ми стана интересно да определя евентуална дата на раждане/според мен 23 юли/.Ако искате пробвайте и вие.Ще се опитам до довечера да разбера кога е термина.
« Последна редакция: Септември 09, 2010, 09:50:53 am от missKapriz »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Януари 25, 2010, 04:50:15 pm »
Е дай данни де, за да ги вкарам в компа и да завъртя транзити...прогр........
Как иначе да стане   :rolleyes: :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #35 -: Януари 25, 2010, 05:45:46 pm »
Това е картата на моя позната,която е бременна.

Аз може да разгледам евентуално утре картата,но това мамче в чужбина ли живее и за чужденец ли е омъжена? Юпитер й управлява 4 и съуправлява 7 дом, а е в 9.

*

missKapriz

« Отговор #36 -: Януари 25, 2010, 06:02:47 pm »
не,в бургас и той също :)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #37 -: Януари 25, 2010, 06:09:43 pm »
Нека и другите кажат какво мислят,но аз мисля,че ще има живот в чужбина,освен ако няма чуждо потекло. Но все пак това не е по темата.  ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #38 -: Януари 27, 2010, 06:44:29 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Станах "лелю"  :blink: :blink: :blink:

Днес между в 9:30 и 10:00 се роди племенника ми Ивайло- 3.450 кг. Много му е интересен хороскопа. Не знам още точния час на раждане, но ако се е родил между 9:55 и 10:00 вече Асцендента му  е Овен, иначе е детето с Асцендент Риби, с Нептун, Хирон, Юпитер и Уран в Риби.

Луната му е в многознайци :P

Обърках тотално прогнозите :-[, ама да е жив и здрав ,това е най-важното.

Поздравления за тези, които заложиха на втория лунар ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #39 -: Януари 27, 2010, 06:53:42 pm »
Честито Инти, да е жив и здрав юнака.  Това е хубава новина.  :clap: