Здравей Гост

Змия насън

• 9 Отговора
  • 8497 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Змия насън
« -: Януари 06, 2010, 04:28:03 pm »
След две серии на сън с продължение с лазеща змия по стената двама мои близки доста ме изплашиха със здравето си.

Една и съща змия сънувам две поредни нощи. В първата нощ тя ходеше по стената над главата на някой, но не виждах кой, но сякаш усещах, че иска и на другата страна да полази, но съня свърши. И представете си на следващата нощ тя все пак стигна до другата страна над главата на някой друг, това го разбирам без да го виждам дефакто в съня. Помня окраската й, особено главата й. И като цяло усещах, че няма да е на добре, макар, че нищо съществено не се случваше, просто интуиция...
А уж казват, че да сънуваш змия е хубаво или съм се объркала вероятно.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
Re:Змия насън
« Отговор #1 -: Януари 06, 2010, 04:28:44 pm »
НИКАК не е хубаво да сънуваш змия насън.... :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2 -: Януари 06, 2010, 04:29:56 pm »

Много пъти съм сънувала змии на сън, никога не е на добре, не знам кой ти го е казал това, това са страхове, неприятели, душмани и всякакви разнородни.

Незнаех ... останала съм с впечатление от други хора, че е за хубаво. Все пак змията е мъдрост, но насън сигурно са другояче нещата.

Какво знаеш по въпроса, Марая? Аз се уверих вече, де, че не е на добре.   

*

Инти

• 2068
« Отговор #3 -: Януари 06, 2010, 04:40:01 pm »
затрих си поста от другата тема.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Май 02, 2011, 09:18:13 pm »
Връщам темата, защото сънувах много змии и змийчета, направо се хвърляха и скачаха върху баба ми, а тя е на легло. Вуйчо ми ги махаше и хвърляше на двора, мисля, еч успя да ги ликвидира, но те бяха като червейчета някои и доста осилни и зли...
Е, на добро ли е или на лошо змията?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Май 02, 2011, 11:56:47 pm »
Личният ми опит не показва да е на добре. Съжалявам да го кажа.
При последните ми повтарящи се през определени нощи сънища с тях, на бял свят лъснаха крайно неприятни действия от страна на хора, както по-горе Инти ги е определила чудно - душмани.
Бях забравила за тази тема и че сме я дискутирали, отшумяли ми бяха подобни изживявания насън.
Но ето, че когато се повториха в определени моменти, резултатите не закъсняха и точно вчера мислих по въпроса - твърдо вече знам какво да очаквам, когато ги сънувам. Дори и за хора около мен са симптом за гадости, които са ми близки разбира се. Дано при теб не е така, ЯЯ.    

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Май 03, 2011, 02:20:46 pm »
абе, не знам, то аз водя такъв живот, че не ме очакват много изненади зад ъгъла  ;D
ако се замисля, обаче, ще кажа, че вчера цял ден съм била на тръни заради сливиците на детето, беше ми много свито, а и такъв зъбобол ме мъчеше... Дано само това да е било, да са ми малки душманите. Ако стане нещо друго интересно, ще пиша.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #7 -: Юни 12, 2011, 03:00:20 am »
Тази сутрин сънувах змия....Беше много странен сън. Змията беше на стълбището пред дома на родителите ми, а аз по навик когато отивам в тях никога не се качвам по стълбите, които са 3, а направо скачам на площадката която е пред входа. Направих същото и в съня си и точно когато скочих змията се спусна и ме захапа за дрехата, но аз я хванах за врата извъртях я с всичка сила и я запокитих на земята като и стъпих на главата....Странното е че змията беше много красива, цялата в сребърни плочки покрита, големи ромбоиди на главата и по тялото и беше мнооого голяма.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Юни 12, 2011, 06:42:43 pm »
Тази сутрин сънувах змия....Беше много странен сън. Змията беше на стълбището пред дома на родителите ми, а аз по навик когато отивам в тях никога не се качвам по стълбите, които са 3, а направо скачам на площадката която е пред входа. Направих същото и в съня си и точно когато скочих змията се спусна и ме захапа за дрехата, но аз я хванах за врата извъртях я с всичка сила и я запокитих на земята като и стъпих на главата....Странното е че змията беше много красива, цялата в сребърни плочки покрита, големи ромбоиди на главата и по тялото и беше мнооого голяма.

Сексуален символ е змията... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #9 -: Юни 13, 2011, 01:32:56 am »
Дани, змията освен всичките и споменати негативни отенъци означава знание/познание, което задължително се проявява дори при наличните други :blink: