Здравейте

Отдавна не съм се мяркала тук, или по-точно - чета ви, но все още ми е сложно да се включвам в темите, тъй като нивото на форума е доста високо.
Бях пускала тази тема
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2869.0.html, в която се включиха доста хора със задълбочени анализи, за което им благодаря
Марая беше "предрекла" една значителна за мен връзка за настоящия период.
"та конкретно на въпроса ти , за любовта и партньорите ще ти кажа,готви се голяма любов в края на тази година , началото на другата или по-точно декември 2008 ,януари 2009.но не идеализирай партньора , бъди обективна.тази връзка ще бъде продължителна и кармична.ще разказваш! да ,след 15-ти декември 2009 и през целия януари 2010 има такава възможност и за мен тя е факт на 100%.дали ще бъде козирог , или силното присъствие на сатурн ще бъде залегнало в картата на този човек мога само да гадая,но че тази връзка ще бъде сериозна и стабилна съм сигурна.споко Ухилен,пък после ще черпиш по една рибена чорба на резово ,че там е най-вкусна и ще разказваш " =>Човекът е със слънце в рак. асц - риби, луна - стрелец. Нещата се развиват много бавно, без някакви големи сътресения, и предвид моите вродени нервност и нетърпение това ми харесва и ми вдъхва някакво хубаво усещане за спокойствие. Старая се да не идеализирам
Синухе беше предположил
"-може да бъде просто човек работещ в чужбина или работата да му бъде свързана с повече пътувания
-друговерец или с паралелен брак
-бизнесмен с неясни (напълно) приходи
-мафиот ( Ухилен ) и по-малко вероятно полицай,политик,лекар"=>Човекът е в далечна Америка. Установил се е от около 10 години там.
Та.. опитвам се да направя анализ на композит

Това, което ми прави впечатление като нещо по-специфично е СЛВ в съвпад с DЦ. Опитах да намеря конкретна информация по въпроса, нооо не се справих.
Някой би ли помогнал

Качвам и картата, тъй като може да е интересно за някой, който се е включвал по първата тема
http://rayoflight123.snimka.bg/daily/razni.460216.16804208.big