Здравей Гост

Аспектите при комбина

• 29 Отговора
  • 5259 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Аспектите при комбина
« Отговор #20 -: Януари 15, 2010, 10:08:59 am »
Какво се пита.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Януари 15, 2010, 10:14:56 am »
Тъй като никъде не може да се намери информация за транзитите и техните азпекти при комбините, ако някой нещо знае или му се е случило при този или онзи транзит в комбина му  с друг, да свирка.
Ето тук гледам едни друг комбин,  когато Господаря на 5 дом е направил съвпад с Хирон 8 дом е имало загуба на дете. Двойката, не е имала деца след това събитие.  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #22 -: Януари 15, 2010, 10:29:11 am »
Ето един цитат на Лили по въпроса 
 "Не е за подценяване в коя двойка знаци се намира "партньорската ос", тоест линията Асц/Дсц в картата, а и общо взето в какъв кръст попадат кардиналните ъгли и техните управители. ''

Потвърждавам! В комбина осите ни са във фиксирани знаци. Управителя на асц. е в подвижен,а на десц. - във фиксиран. Управителите на 1 и 7 домове са в тригон и правят тригон с Луната, а Слънцето е в съвпад с Венера и Сатурн. Да, има много точни аспекти по време на ражданията на децата, и планети и оси от комбина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Януари 15, 2010, 10:40:45 am »
Аспекта на Венерс съвпад със Сатурн в комбина може ли да се тълкува, че връзката ще се узакони ? 10 дом
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #24 -: Януари 15, 2010, 10:49:00 am »
Може,но трябва да се потвърди и от други показатели. За мен този аспект дава доста грижи и отговорности в дома,но и стабилност.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #25 -: Януари 15, 2010, 10:50:50 am »
Благодаря ти Скарлетке  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Януари 15, 2010, 10:54:48 am »
Зарових се в тези комбини ...  :blink: Елфидка, за узаконяването предполагам зависи от много фактори, само по един едва ли може да се съди. Например при нас управителят на 4-ти е в 10-ти и е във Везни.

Сега гледам Сатурн прави точен съвпад там с планетата и МЦ, засегнати са домовете 4, 5-ти. Просто в момента не мога да ти дам повече инфо, но като имам, ще го направя.  :blink: И продължавам аз да се ровя.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #27 -: Януари 15, 2010, 12:08:55 pm »
Аз пък се зарових и в прогресивните композити. И там може да се видят при точни аспекти при ражданията и други важни събития.  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Януари 15, 2010, 01:05:29 pm »
Значи, при нас господаря на 4 дом - Луна е 29 гр  в 5 дом и е в Лъв, а Слънцето е в  почти 9 градуса в Риби в 11 дом. Астрото го отчита опозе.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #29 -: Януари 15, 2010, 03:43:24 pm »
Аз пък тук с един имам господарят на асцендента в точен съвпад с господаря на десцендента в десети дом, съвсем близо до МЦ.