Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 94999 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #60 -: Януари 07, 2010, 04:17:43 pm »
Знаех си, че Синухе сам ще си навлече беля на главата като ни предизвика да се опитаме да сглобим картата му. Той не искаше да я дава, обаче ние я открихме.

;D

не бързайхело! тълкувайте и ще разберете дали това е верния час , ако той не реши да с го каже.
аз го имам от много време ,но няма да го дам!
;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #61 -: Януари 07, 2010, 04:19:21 pm »
Знаех си, че Синухе сам ще си навлече беля на главата като ни предизвика да се опитаме да сглобим картата му. Той не искаше да я дава, обаче ние я открихме.

;D

не бързайхело! тълкувайте и ще разберете дали това е верния час , ако той не реши да с го каже.
;D

Марая, всъщност ти си повода, а той после сам си навлече белята на главата като ни предизвика.

Най-много да има няколко минути разлика - не повече от 10 минути.

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Януари 07, 2010, 04:21:27 pm »

;D

;D

Марая, всъщност ти си повода, а той после сам си навлече белята на главата като ни предизвика.

Най-много да има няколко минути разлика - не повече от 10 минути.

повода е един ,а причината е друга!! :P винаги е така в живота! :P
давай хело!тълкувай! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #63 -: Януари 07, 2010, 04:25:26 pm »
Това се обзалагам, че не е картата му.  :)

Синухе е писал във форума, че числото на датата му на раждане и това на името му е 9 и затова яко си е отработил Марса, който е на върха на 6-ти дом.

Сега сметнах и видях, че от датата му наистина се получава числото 9.

Сега остава да открием и възможното му име, като знаем, че то образува числото 9. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Януари 07, 2010, 04:26:35 pm »
Това се обзалагам, че не е картата му.  :)

Синухе е писал във форума, че числото на датата му на раждане и това на името му е 9 и затова яко си е отработил Марса, който е на върха на 6-ти дом.

Сега сметнах и видях, че от датата му наистина се получава числото 9.

Сега остава да открием и възможното му име, като занем, че то образува числото 9. ;D

хело , ставаш за детектив!

*

Helo

« Отговор #65 -: Януари 07, 2010, 04:28:34 pm »

А за световноизвестна писалетка?

Такъв въпрос зададох в темата Хорарен въпрос. Ще се радвам, ако се включиш и кажеш "да" или "не" и за колко време важи отговора - за 6 месеца или за цял живот.  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Януари 07, 2010, 04:32:28 pm »

А за световноизвестна писалетка?

Такъв въпрос зададох в темата Хорарен въпрос. Ще се радвам, ако се включиш и кажеш "да" или "не" и за колко време важи отговора - за 6 месеца или за цял живот.  ::)

слаба съм в хорара :( :(. това ,което виждам в натала ,пргресий и дирекций ми е достатъчно! макар ,че и хорара ми е интересен. прати ми данните си на лични и ще намеря време да погледна... ;)

*

Helo

« Отговор #67 -: Януари 07, 2010, 04:33:02 pm »
Да,Хело тоя път става за детектив-но само докато работи с реални факти.Но иначе като почне да си фантазира разни работи се излага.Картата която е постнала Хело е точна.Остава да видим какво ще измъдрите по нея,след като това ми е фен клуба :P

Сега да видим името ти. Дали не е едно от тези:  ::)

Лични имена с Ключ 9 са:

Анастас, Атанас, Антон, Дамян, Димитър, Драгомир, Жоро, Иван, Иво, Камен, Любен, Марин, Милен, Николай, Радослав, Рангел и др.

http://www.temura.net/%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87-%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D1%80/

*

Helo

« Отговор #68 -: Януари 07, 2010, 04:34:11 pm »
Като се има предвид, че си роден на датата на брат ми и като него си с асцендент Дева, дали не се казваш като него Димитър?

Или си Атанас?

« Отговор #69 -: Януари 07, 2010, 04:34:44 pm »
   Синухе, сега ще ти кажа, но бързам да излизам, вертекса в твоята карта, не знам колко си го изследвал, но трябва да оказва много голямо влияние. Визирам и антивертекса в този случай. Много от важните събития в живота са ти нахлували, когато е засегната тази точка. Но трудно е да разбереш, дали е по нея, по Марс или по възлите, щото са на близки градуси....

*

Helo

« Отговор #70 -: Януари 07, 2010, 04:45:51 pm »

Не.А и под число на името имах предвид-това на цялото име.Иначе числото на личното ми име е 11.Обаче характерно за силен Меркурий-може да се каже че имам 2 имена,защото малкото ми име което е по-често употребявано има малко общо с оригиналното-а то е 7ца  ;)

Личното ти име е 11. 1+1=2

Лични имена с Ключ 2 са:
Божидар, Даниел, Илко, Игнат, Костадин, Павел, Цветелин, Явор и др.

Ти се казваш Даниел, а на галено ти викат Дидко. В имейла си записал името Дидо или Дидко.

Дидко дава числото 7.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 07, 2010, 04:50:10 pm »
браво хело! днес телешкия меркурий доказа ,че може да мисли бързо и концентрирано ,както и смело и сигурно. ;) :) действай така и успеха ти е вързан в кърпа!

*

Helo

« Отговор #72 -: Януари 07, 2010, 04:54:42 pm »
браво хело! днес телешкия меркурий доказа ,че може да мисли бързо и концентрирано ,както и смело и сигурно. ;) :) действай така и успеха ти е вързан в кърпа!

Меркурий на десцендента ми е в опозиция с Плутон на асцендента и може би Плутон му помага в разследванията.  ;D

А може би провидението.

Но ти днес със загадката успя да ме развълнуваш.  ;D

Когато се развълнувам така, няма спиране, докато не открия каквото ми е възбудило интереса. А всичко става случайно и на шега.  ;D
И още нещо - често предварително си мисля някои неща. Така например, преди да открия, че Синухе е писал за числото, което отговаря на името му, си мислех, че ако открия какво е числото, което отговаря на името му, ще открия и как се казва.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Януари 07, 2010, 04:58:01 pm »
Името ти е Деян
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Януари 07, 2010, 04:59:46 pm »
А картата ти има разни общи неща с моята
Плутон 2 дом
Уран 3 дом
Нептун 4 дом
Хирон 9 дом
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Януари 07, 2010, 05:02:03 pm »

Меркурий на десцендента ми е в опозиция с Плутон на асцендента и може би Плутон му помага в разследванията.  ;D

А може би провидението.

Но ти днес със загадката успя да ме развълнуваш.  ;D

Когато се развълнувам така, няма спиране, докато не открия каквото ми е възбудило интереса. А всичко става случайно и на шега.  ;D
И още нещо - често предварително си мисля някои неща. Така например, преди да открия, че Синухе е писал за числото, което отговаря на името му, си мислех, че ако открия какво е числото, което отговаря на името му, ще открия и как се казва.

хело ,яяя погледни транзитите си днес!

*

Helo

« Отговор #76 -: Януари 07, 2010, 05:02:45 pm »

Няма какво да ги гледам. Аз не съм така от днес.  ;D

*

Helo

« Отговор #77 -: Януари 07, 2010, 05:03:43 pm »
Браво Хело,малкото ми име е Дидо,но него съм го писал в мейла- и то е 7ца.Но не съм Даниел хи хи  :P

Дидо не получава ли числото 5?  ???

Д - 4

И - 9

Д - 4

О - 5

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Януари 07, 2010, 05:05:31 pm »

Няма какво да ги гледам. Аз не съм така от днес.  ;D
говриш за провкация ,нея я търси!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #79 -: Януари 07, 2010, 05:09:34 pm »
Е, Нухе, ще те почерпя... ;D ;D ;D ;D
Подмлади ме с 9 години....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева