Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 94952 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #240 -: Януари 08, 2010, 09:29:15 am »

абе Лили, я си представи следното:

омазан в масла автомонтьор, с високо чело, умни очи, бял потник под синия гащеризон, огромни космати лапи, дъвчещ тютюн и псуващ като каруцарин, заровил ръце в двигателя на колата ти.

Абе да ти кажа всеки е като отворена книга.
Ако знаеш колко мъдрост може да чуеш и от най-обикновен човек, дори бих казала, че те са по-близо до всичко, за което си говорим без да се занимават с астрология.   :72:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #241 -: Януари 08, 2010, 10:11:51 am »
Ami ima problem s ediniq lap top,tuka nqma fonetika na tozi,smqtah da vi dam nqkoi dati sys sybitiq dali 6te gi vidite,ako iskate da se upragnqvate de,no kato gledam temata stana Na Kafe (ili na vino)-pri Sinyhe  ;D

Taka 4e shte vidim,za sega leka nosht na vsi4ki  ;)

Давай въпросите, Синухе! Ще си посъберем акъла и ще се пробваме.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #242 -: Януари 08, 2010, 10:16:15 am »

Абе да ти кажа всеки е като отворена книга.
Ако знаеш колко мъдрост може да чуеш и от най-обикновен човек, дори бих казала, че те са по-близо до всичко, за което си говорим без да се занимават с астрология.   :72:

знам това  :29:  просто се бъзиках с автомонтьора  :tongue2:

егати готините емотикони  :clap:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #243 -: Януари 08, 2010, 12:50:27 pm »
Записвам се  във фен клуба на Синухе   .

Все си мислех ,че е от по-предната партида Сатурн във Везни  :rolleyes:

Синухе ,надявам се да пишеш по-често из темите  :blink:

*

Heloo

« Отговор #244 -: Януари 08, 2010, 03:35:06 pm »
Добре,ето ви една дата със събитие,да видим  дали ще го разберете-с астрологична обосновка 16/17.11.2009  ;)

Синухе, не съм ти погледнала транзитите, обаче като се има предвид, че е станало през нощта, да не би пак да си имал видение с преживяване?  ;D

« Отговор #245 -: Януари 08, 2010, 03:41:25 pm »
    Ааа Синухе, кво ти се е случило пък на новолунието, аз астрологически не мога да се обоснова, защото много са ми разпиляни знанията. Пътувал си по всяка вероятност защото попада в ІІІ дом /кратки пътища вътре в страната/ в късните часове на 16 ноември - пътя да не е бил Бургас-София. Възможно е случка по време на път, възникнала от нищото, Луната провокира твоя Уран, но аспектите са творчески, за това предполагам, че изхода е с положителен край. В момента съм малко блокирала, след малко ако мога ще се включа пак, имам и други предположения  :P

*

Heloo

« Отговор #246 -: Януари 08, 2010, 03:44:59 pm »
   Ааа Синухе, кво ти се е случило пък на новолунието, аз астрологически не мога да се обоснова, защото много са ми разпиляни знанията. Пътувал си по всяка вероятност защото попада в ІІІ дом /кратки пътища вътре в страната/ в късните часове на 16 ноември - пътя да не е бил Бургас-София. Възможно е случка по време на път, възникнала от нищото

Пътувал е до други светове.

Или до Марая в София.  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #247 -: Януари 08, 2010, 03:49:46 pm »
Добре,ето ви една дата със събитие,да видим  дали ще го разберете-с астрологична обосновка 16/17.11.2009  ;)

Надявам се да нямаш предвид пътуването и да не е събитие, което да може да се "изгадае" от репликите ви с Марая подхвърлени във форума - пуйка, вино, първа маслена картина, и прочее, щото се губи тръпката  :97:
И моля да позадържиш малко отговора, щото е петък вечер  :49: и ще мога да се включа негде в ранните сутрешни часове.

Айде наздраве от мен!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #248 -: Януари 08, 2010, 03:57:47 pm »
О, вече викате наздраве, а.  :P

Е имайте милост да ни свърши работния ден поне, че да се включим подобаващо и да ударим чаши в масата.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #249 -: Януари 08, 2010, 04:05:36 pm »
 ;D Вероятно, допуснах и тази възможност за отнасянето му в астрала.  ;D Освен това си мисля, че е стигнал до някаква висша истина, осъзнаване. И то в момент, който е бил наситен с енергия и действие, а не чрез медитация /което вероятно е нормалното състояние на Синухе  :25:/ Трудно е да се каже, кое от къде и как е дошло. Макар че това което е станало те е стрестнало предполагам, но в последствие си успял да вникнеш отвъд и да извлечеш максималното от една ситуация, която първоначално е имала кофти оттенък. Съдя по транзита на Марс, който е в точна опозиция на наталния ти, както и че е минал през СЛВ и е точно е навлязъл в 12 дом, замесен ти е и антивертекс/вертекс, отделно че в случая тр.Марс активира ТАО квадрат с върхове тр.Марс :soe: :vlu:, тр.Венера връх и отсреща нат. :mar:. А тр.Лилит прави съвпад с нат.Меркурий, значи има кармичен оттенък - вече не знам дали е свързано с твоите корени и произход, но е нещо което дълго време е занимавало мозъчните ти процеси.

*

nerealna

« Отговор #250 -: Януари 08, 2010, 06:09:53 pm »
според мен е било нещо неприятно - техническа авария, травма, задровословен проблем ..

*

nerealna

« Отговор #251 -: Януари 08, 2010, 06:34:48 pm »
На мен ми се струва, че по някакъв начин е свързано със семейството.

Синухе, може ли да дадеш още 1 жокер- да кажеш поне дали е било хубаво  или лошо :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #252 -: Януари 08, 2010, 06:37:08 pm »
 Според мен събитието е свързано с работа или това, с което се занимава рутинно. Тр. Меркурий е отминал точния съвпад с натален Уран -Меркурий управлява личната изява и статуса, Уран- ежедневната работа. Тр. Юпитер в 6 дом, тр. Уран в 7 дом, тр. СЛВ е отминал наталното Слънце в 5 дом -творчество.
Да не си регистрирал фирма ?
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 06:42:13 pm от Uran »

« Отговор #253 -: Януари 08, 2010, 06:50:46 pm »
(синтетична Везна хи хи ).

Все отлагам, но все мисля да те питам какво е синтична Везна.  :rolleyes: :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #254 -: Януари 08, 2010, 08:01:59 pm »
Не знам това 16/17 дали не означава 16 срещу 17 или просто са ден-два ориентировъчни...

Придполагам следните неща: направил си е бебе същата нощ; в някой от тези дни е разбрал, че ще става баща или е решил да става семеен /каквото и да означава това/

Ето какво ми са падна на картите на въпроса -какво събитие търсим при Синухе:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #255 -: Януари 08, 2010, 08:05:50 pm »
Не знам това 16/17 дали не означава 16 срещу 17 или просто са ден-два ориентировъчни...

Придполагам следните неща: направил си е бебе същата нощ; в някой от тези дни е разбрал, че ще става баща или е решил да става семеен /каквото и да означава това/

Ето какво ми са падна на картите на въпроса -какво събитие търсим при Синухе:

имате късмет ,че все още е при мен :19: и не ми дава да кажа ,щото знам. обеща да ви помъчи един два дни и ще ви каже! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #256 -: Януари 08, 2010, 08:25:41 pm »
А, ето защо съм му фен на Синухе.Обичам всички с Луна в Близнаци :blink:
 Имам няколко интересни и близки аспекти с тебе бе душко.Като идваш другия път по София се обаждай по-рано,че и ние пиеме винце ;)

Само за протокола аз съм didi4,но този ник не съм си го избирала аз и не ме кефеше.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #257 -: Януари 08, 2010, 08:39:06 pm »
А, ето защо съм му фен на Синухе.Обичам всички с Луна в Близнаци :blink:
 Имам няколко интересни и близки аспекти с тебе бе душко.Като идваш другия път по София се обаждай по-рано,че и ние пиеме винце ;)

Само за протокола аз съм didi4,но този ник не съм си го избирала аз и не ме кефеше.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ооооо,земя на хоризонта ,земяяяя! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #258 -: Януари 08, 2010, 08:53:51 pm »
дир. :mar: :soe: дсц,  : прогр.   :mar: :sec: :ven:
прогр . :ven: :soe: :mar: натален  :mar: :soe: :nlu:,
дир. :moo: :kva:към упр.4 и 5
тр. :mar: :opo: :mar: :nlu:
тр. :ven: :kva:  :mar: и нодалната ос
мисля си, че  е възможна  съдбовна среща с човек от твой минал живот, с който те свързват много силни чувства  :58:
или човек с който си ежедневно заедно си осъзнал /сънувал каква роля е играл в миналото за теб, свързано с родови връзки, наследственост,семейство
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #259 -: Януари 08, 2010, 09:05:48 pm »
Уж темата за Нухето, пък то женски пазар, кой бил в цикъл ,кой къде го сърби, вместо
алооооо софианки да спретнем едно лудо сборище на астро маниачки и да му се нарадваме, той бил път до тук и да не се запознаем, Марайка що го криеш туй момче,  :96:
с тази старческа памет забравих ти ме покани на пуйка, свинявай :scorpios:ма то на коледа семеен празник, не мож са юрна на гости при виртуални познати
их, не мога да се нарадвам на астро символите,много ма кефят :08:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...