Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 95209 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #300 -: Януари 08, 2010, 11:33:34 pm »
Сега в допълнение към теб отделно могат да се разделят на категории, както водещите, така и репортерите и по жанрове и по видове медии.  :blink:  

И астрологически вече....ще стане страшно.  :piscess:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #301 -: Януари 08, 2010, 11:34:44 pm »

Хело не е от знака следователското, а от опозицията с Плутон.   :blink:

Телците най-общо казано не са изследователи, даже напротив, а още по-малко напористи - постоянни да.

не винаги сме постоянни. аз не съм, предполагам заради луната ми в близнаци

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Януари 09, 2010, 12:04:37 am »

не те споменавам напразно....,просто чета и виждам....
не очаквам коментар и не е нужен ;) :blink:
не се кери ;D,бети ще има нов сезон..... ;D ;D ;D ;D

ти като му влизаше от профила, надявам се че той преди това предвидливо си беше изтрил бележките, нали??..че като ви знам стрелците колко сте любопитнии... :19:

добре, заяждам се  :29:

нямам нищо против да стана председател на фен клуба, тъкмо като пътува някъде по другите страни ще ме води със себе си..нали така правят футболистите- водят си фенове да ги нахъсват!!  :49:

:58: приятелите на мойте приятели са и мой приятели :wub:,без значение дали ти харесва или не!
приятна вечер! :wub:
другото няма да коментирам...под достойнството ми е , а и ТОЙ И ЛИЛИ И НЕБЕСНА И МИЯ И ИНТИ И ШЕХИ И КАБАЛА  и ТОТ СА МЕ ВИЖДАЛИ И МЕ ПОЗНАВАТ! :blink: ;)
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 01:39:53 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #303 -: Януари 09, 2010, 12:07:53 am »
Това тя ли е на снимките? Не мога да повярвам!  :86:

ОБЕЩА МИ НЕЩО.... :'( :'( :'(,стига с тая вулева мОЛАм ти се...,много ми е гадно. :'( :'( ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Януари 09, 2010, 12:12:26 am »
ХЕЛО ,ДА МАХНЕШ ВЕДНАГА ВУЛЕВА ОТ ТЕМАТА НА СИНУХЕ...!ТОВА Е МОЯ ТЕМА И НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА ПИШЕШ НИТО ЗА ВУЛВИ НИТО ЗА ПЕНИОСИ ,ЯСНО ЛИ ТИ Е.
И НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ...... :41:-ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #305 -: Януари 09, 2010, 12:14:58 am »
Ок, Марайче, даши, маши и прочие ще гледаме утре на свежа глава, че по това време рядко съм на сериозна вълна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Януари 09, 2010, 12:18:37 am »
меркурий в козирог циничен и вулгарен ли е??

Зависи от аспектацията.
В нейния хороскоп домификацията не се знае каква е, но пък не виждам Меркурий да има предизвикателни аспекти, които да са що годе точни, освен куинконкса му със Сатурн. Затова и се учудих...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #307 -: Януари 09, 2010, 12:19:44 am »
Айде стига де,астрологичен форум ли и не,или фен клуб на вестник Уикенд,да живее Боби Цанков и себеподобни....

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Януари 09, 2010, 12:24:31 am »
Heloo, сбъдна еротичната ми мечта  ;D... не да видя голите й снимки, а да разбера кога е родена.  :-[
Не знаех, че се е снимала за сп. Плейбой. Помня я от "Сигнално жълто". Много беше цапната в устата и бълваше сарказъм и ирония. Та се чудех как ли трябва да й е поставен и аспектиран Меркурий в хороскопа. Но доколкото виждам, вече е приключила с меркурианските професии.  ;D

меркурий в козирог циничен и вулгарен ли е??  :o

:93: :93:,АКО Е НЕАСПЕКТИРАН всичко може да се очаква.....,но мисля ,че мерка в козирог е практичен ,сериозен ,ясен ,конкретен. диспозитора му е сатурн.
не бива да забравяме ,че мерка е хермафродит ,че приема облика на всяка планета с коята е в "съвукопление" ;D ;D ;D ;D или в отношение ;D ;D ;D ,но ценичен не бих казала ,каквито и аспекти да има.....
в допир с марс той е агресивен и директен-прям ,въобще в огнените знаци е такъв
в досег с венера-той е мил ихармоничен ,в допир със сатурн -той е труден ,не говори много ,премерен и умерен ,в допир с уран-нестандартен ,освободен ,не му пука какво казва ,какво говори и как....той е устремен напред...

нухето си тръгна :'( ,остана ми само астрологията в този час иии,виж какви прозрения.
ноо,аз не съм професионален атролог-това са мой мнения,не си длъжна да ги вземаш наистина ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #309 -: Януари 09, 2010, 12:27:14 am »
Ок, Марайче, даши, маши и прочие ще гледаме утре на свежа глава, че по това време рядко съм на сериозна вълна.  :blink:

ще го търся като наследство обещаното за утре..., :wub: :blink: ;).
моля ви махнете тая нескопосана вулва от темата.... :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Януари 09, 2010, 12:30:03 am »
Предлагам на Хело да създаде нова тема и да я премести там. И ще си я обсъждаме на воля.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #311 -: Януари 09, 2010, 12:37:31 am »
Сетих се за един циничен тип с Меркурий и Марс в Козирог, в същия знак му беше и Слънцето. Иначе пък с Луна във Везни и Венера в Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #312 -: Януари 09, 2010, 12:40:43 am »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:51:13 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Януари 09, 2010, 12:49:22 am »
Сетих се за един циничен тип с Меркурий и Марс в Козирог, в същия знак му беше и Слънцето. Иначе пък с Луна във Везни и Венера в Риби.

е да, все пак трябваше да добава и че мерка ми е в дева, то това беше най- важното, ама съм отнесена. :34:
и вероятно на квадрат от моя ;D ;D ;D ,въобще  няма да се учудя! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Януари 09, 2010, 12:52:26 am »

може от луната във везни :lol:или от венера в риби.... ;D ;D ;D ,многострадалната геновева,като и падне пердето-ИЧ ;D ;D не мисли....

*

Vision

• 3523
« Отговор #315 -: Януари 09, 2010, 12:59:09 am »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:50:55 pm от Vision »

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Януари 09, 2010, 01:03:47 am »

и вероятно на квадрат от моя ;D ;D ;D ,въобще  няма да се учудя! ;D

напълно е възможно, за мен говоренето ти често изглежда превъзбудено, като в маниакална фаза на циклофрения, не че си такава, но е накъсано, не ми е комфортно с такова говорене и често не се и задълбочавам..сигурно губя от това, но ..е факт.

какво да те правя,не си достигнала до там ,че да ме разбереш..... :blink: и сигурно не трябва! ;) ако не те притиснява,прати ми на лични картата си или данните си ,аз съм сигурна ,че един ден ще се срещнем!
за всичко си има време! когато му дойде времето,когато интелекта е развит до степен да превъзмогне егото.....тогава!!някага,все пак! бъди щастлива!много!от сърце ти го желая..... ;) :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #317 -: Януари 09, 2010, 01:08:13 am »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:50:44 pm от Vision »

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Януари 09, 2010, 01:17:21 am »

какво да те правя,не си достигнала до там ,че да ме разбереш..... :blink: и сигурно не трябва! ;) ако не те притиснява,прати ми на лични картата си или данните си ,аз съм сигурна ,че един ден ще се срещнем!
за всичко си има време! когато му дойде времето,когато интелекта е развит до степен да превъзмогне егото.....тогава!!някага,все пак! бъди щастлива!много!от сърце ти го желая..... ;) :blink:

ти наистина си вярваш, нали?!!  ;D
споко, имам опит и с други грандоманстващи стрелци, отдавна не се връзвам на такива провокации..исках само да знаеш, че в моите очи не си толкова велика, колкото в твоите, но аз не съм мерило за величие все пак, освен за себе си..знам само кое е велико за мен :)
и евтин популизъм също не върви при мен, само казвам, за да не се хабиш ;)

не съм сигурна,че познаваш стрелци! и не ме вълнува мнението ти за тях-стрелците! ;D всеки човек е малка вселена,както и ти! не поставяй под общ знаменател хората-повърхносно и глупаво звучи , а мерка в дева е аналитичен!

не се правя на велика особенно тук.но за разлика от теб,мен много хора са ме виждали от този форум ;D ;D ;D ;D
популизъм тук? :o смешно е! да не кажа жалко!
да бъди щастлива! приятелите и ФЕНОВЕТЕ на мойте приятели ,са и мой приятели!
клиширано ,но факт.
така,че.......преди уранова криза е трудно да разбереш много неща....

*

Vision

• 3523
« Отговор #319 -: Януари 09, 2010, 01:21:07 am »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:50:27 pm от Vision »