Здравей Гост

Imam nujda ot malko pomosht.

• 7 Отговора
  • 3477 Прегледи
Imam nujda ot malko pomosht.
« -: Януари 08, 2010, 12:22:19 pm »
Vseki put 6te se izviniavam za latinicata :(izvinete :'(,imam nujda ot malko pomo6,kak da gi tulkuvam tezi suni6ta?1.V tozi sun az biax mnogo izplashena ot neshto,stoiax na edna planina i se molex na gospod da me otmone loshoto koeto 6te6e da mi se slu4i,nad glavata mi ima6e ogromen kamuk(skala)koito 6te6e da padne vurxu men i da me sma4ka,az stoiax i se molex,oburnax se i vidiax edni xora da mi kazvat,4e vsi4ko e otminalo,4e niama stra6no.Posle 4ux glas da mi kazva,4e sled 5 ili 6 godini ot tova tuk v Ispania i Ispania niama de ostanalo ni6to.
2.V tozi sun be6e no6t,az vidiax kak ot nebeto zapo4naxa da padat zvezi,zati4ax se izmejdu edni golemi jili6tni blokove i se skrix,zvezdite stavaxa vse po-golemi i padaxa.
3.v tozi sun vidiax na bezimennia prust na diasnata mi ruka 2 prustena s diamanti i edna xalka.

Re:Imam nujda ot malko pomosht.
« Отговор #1 -: Януари 08, 2010, 09:12:48 pm »
Това ,че си на високо на планината мисля,че не е лошо. Може да означава ,че си постигнала нещо и се притесняваш да не го загубиш.Може например в твоята работа да има съкращения и да се притесняваш или пък скалата над главата ти да олицетворява друга грижа.Това,че е тъмно според мен е обърканост и несигурност,но пък пръстен да сънуваш и падащи звезди е хубаво и мисля,че в крайна сметка ще излезнеш от ситуацияна невредима.
 Не съм експерт, а тъй като и аз от време на време сънувам разни работи и се опитвам да тълкувам чрез разни асоциации. Поздрави :blink: Сподели ако има някакво развитие.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #2 -: Януари 09, 2010, 12:43:01 pm »
Това ,че си на високо на планината мисля,че не е лошо. Може да означава ,че си постигнала нещо и се притесняваш да не го загубиш.Може например в твоята работа да има съкращения и да се притесняваш или пък скалата над главата ти да олицетворява друга грижа.Това,че е тъмно според мен е обърканост и несигурност,но пък пръстен да сънуваш и падащи звезди е хубаво и мисля,че в крайна сметка ще излезнеш от ситуацияна невредима.
 Не съм експерт, а тъй като и аз от време на време сънувам разни работи и се опитвам да тълкувам чрез разни асоциации. Поздрави :blink: Сподели ако има някакво развитие.

Blagodaria ti,prez opredelen period ot vreme sunuvam suni6ta,koito znam,4e ozna4avat ne6to ili po to4no sa niakakvo preduprejdenie,znam li?Predi vreme sanuvax 4e sum na edna bregova ivica i gledax krasivite ku6ti postroeni na neia,izvednuj ku6tite potunaxa v moreto,poglednax kum moreto i vidiax ku6ti,koli,kompiutri,dokumenti,vsi4ko pluva6e v moreto.To4no sled sanuvaneto na tozi sun re6ix da se pribera v Bulgaria i da prou4a situaciata na pazara na nedvijimi imoti po-kraibrejito na Bulgaria,iskax firmata za koito rabotia da si vloji parite v Bulgaria,oba4e nastupi krizata na tozi pazar i nie zagubixme nad 20 miliona evro,firmata ni falira,bankata ni zaporira vsi4ko i az triabva6e da se spasiavam kakto moga.Izneanadite na jivota :angry: :angry:

« Отговор #3 -: Февруари 01, 2010, 12:22:59 am »
Vseki put 6te se izviniavam za latinicata :(izvinete :'(,imam nujda ot malko pomo6,kak da gi tulkuvam tezi suni6ta?1.V tozi sun az biax mnogo izplashena ot neshto,stoiax na edna planina i se molex na gospod da me otmone loshoto koeto 6te6e da mi se slu4i,nad glavata mi ima6e ogromen kamuk(skala)koito 6te6e da padne vurxu men i da me sma4ka,az stoiax i se molex,oburnax se i vidiax edni xora da mi kazvat,4e vsi4ko e otminalo,4e niama stra6no.Posle 4ux glas da mi kazva,4e sled 5 ili 6 godini ot tova tuk v Ispania i Ispania niama de ostanalo ni6to.
2.V tozi sun be6e no6t,az vidiax kak ot nebeto zapo4naxa da padat zvezi,zati4ax se izmejdu edni golemi jili6tni blokove i se skrix,zvezdite stavaxa vse po-golemi i padaxa.
3.v tozi sun vidiax na bezimennia prust na diasnata mi ruka 2 prustena s diamanti i edna xalka.
Нека уточним,от Испания ,ще останат само високите части на Пиринеите,около връх Ането,това което е над 2000м от планината Сиера Невада и някои малки части от Канарските и Балеарските о-ви.
 Казали са ти правилно.Не изглежда така от гледна точка на геофизиците ,ако се допиташ до тях .Знанията им стигат до около 100км под земната повърхност.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #4 -: Февруари 02, 2010, 12:04:38 pm »
здравей аз се интересувам от сънища и се опитвам да ги тълкувам значи ти си сънувала много интересни неща планината предвещава успех ще успееш в някакво начинание може да е с учение или нещо друго,а звездите вузможно е да получиш много важна за теб информация или някакво известие.Аз си мисля че ти сънуваш (пророчески)ако мога така да ги нарека сънища даже съм сигурна че сънуваш често и други такива сънища??по точно сънища който показват нещо или те предупреждават за нещо...защото съня не винаги показва нещо .

« Отговор #5 -: Февруари 02, 2010, 11:04:43 pm »
здравей аз се интересувам от сънища и се опитвам да ги тълкувам значи ти си сънувала много интересни неща планината предвещава успех ще успееш в някакво начинание може да е с учение или нещо друго,а звездите вузможно е да получиш много важна за теб информация или някакво известие.Аз си мисля че ти сънуваш (пророчески)ако мога така да ги нарека сънища даже съм сигурна че сънуваш често и други такива сънища??по точно сънища който показват нещо или те предупреждават за нещо...защото съня не винаги показва нещо .

Taka e,prava si ima o6te suni6tia no me e sram da gi spodeliam za6toto 6te me pomisliat za luda.

« Отговор #6 -: Февруари 02, 2010, 11:15:58 pm »
Нека уточним,от Испания ,ще останат само високите части на Пиринеите,около връх Ането,това което е над 2000м от планината Сиера Невада и някои малки части от Канарските и Балеарските о-ви.
 Казали са ти правилно.Не изглежда така от гледна точка на геофизиците ,ако се допиташ до тях .Знанията им стигат до около 100км под земната повърхност.

ima i po lo6i ne6ta koito tepurva 6te se slu4vat.

« Отговор #7 -: Февруари 02, 2010, 11:26:55 pm »

Drug ot suni6tata:vurvia prez edno pole,vali grad,gledam xora ti4at da se skriat,xorata gladi,mrusni i ot4aiani,gledam plodovete i zelen4ucite pluvat vuv vodata i xorata gi subirat za da iadat,4ux da mi kazavat"tezi sa Irlandci"produljix po natatuk,vliazux v edin grad,govorexa ruski,mnogo sniag i mnogo xora govoreiki ruski,gledam po ulicite poroi,mnogo voda,kal,i ot4aiani xora.

Atozi e edin ot nai-nerazbiraemite za men-Vlizam v edna bolnica,otvariam edna vrata i gledam kak edin muj razfasova edno dete-djudje,rasfasova go ot gurdite na dolu na par4eta.4ux glas da mi kazva 4e muja e rusnak a deteto-djudje e evrein.