Здравей Гост

Чешем си ... езиците.

• 95 Отговора
  • 13519 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Чешем си ... езиците.
« Отговор #20 -: Януари 09, 2010, 11:23:58 am »
 и аз да повъртя: асц водолей ( управител на асц в 10 - реализиране на  нестандартните й  желаниея) поради природата на въпросния управител и близостта му с венера има и нейни снимки в момента; сатурн се пада в 7 (тя вече има един брак, от който запазва фамилията си) използването на мъжете  може да бъде по други фактори;
като цяло водните асц са "дашни" има "балкони" тук - не, а и нямам никакво сексуално или еротично усещане за тия снимки ( извинете ме водолеи, но по принцип  не носите силно сексуален заряд) или пък за нея по- скоро е индиферентно.... и поради урановостта на  усещането за тялото то мнго лесно се показва  и то както е видно по неапетитен начин; водолеите имат  специфична разкрепостеност, която е донякъде несмилаема за обкръжението;

за раху в 1 дава "самонараняване" под една или друга форма -  не мисля, че дамата е от този вид;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Януари 09, 2010, 11:28:38 am »
На тази шунда Луната и сигурно е в опозиция на Венера и Уран. Чела съм, че при жените Луна опозе Венера дава самовлюбеност и нарцисизъм....

Много и е агресивна в голотата си и мъжкото и начало е ранено - Марс опозе Слънце. Мился, че оттам идва тази нездрава и неконктруктивна енергия.
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 11:39:05 am от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Януари 09, 2010, 12:15:51 pm »
На тази шунда Луната и сигурно е в опозиция на Венера и Уран. Чела съм, че при жените Луна опозе Венера дава самовлюбеност и нарцисизъм....

Съвпадът също, вервай ми. Иначе изглеждат много милички и нежни, наистина.
На "шундата" нали вече й знаем АС, а вие продължавате да експериментирате с часа на раждане?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

« Отговор #23 -: Януари 09, 2010, 12:30:11 pm »
Първи и 7-ми дом и обхващат общо 4 знака, от които 2 интерсептирани.

*

Heloo

« Отговор #24 -: Януари 09, 2010, 01:18:06 pm »
Хайде да си почешем малко езиците и с Венета.  ;D

Биография:

http://www.goreshto.com/index.php?TPL=40000&x40000_ID=4&x40000_GID=0

*

Heloo

« Отговор #25 -: Януари 09, 2010, 01:21:31 pm »
Венерата и е много зле!  :o

*

salata_izmilova

« Отговор #26 -: Януари 09, 2010, 01:27:18 pm »
А,малиййййй,той и Сатурна и е заклещен от транзитния.  :o Таз хубавица кво ли е преживяла тази година, докато Сатурн и Уран са и се мандахерцали връз Луната и Венера? НЕкой знае ли нещо?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Януари 09, 2010, 02:07:14 pm »
А,малиййййй,той и Сатурна и е заклещен от транзитния.  :o Таз хубавица кво ли е преживяла тази година, докато Сатурн и Уран са и се мандахерцали връз Луната и Венера? НЕкой знае ли нещо?

стабилизира брака си.миналата година беше пред развод-2008 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #28 -: Януари 09, 2010, 02:08:56 pm »
Ни знам кЪк ша го стабилизира.  :libras:  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Януари 09, 2010, 02:09:29 pm »
Иначе късметлийка изглежда с Венера и Юпитер в Риби. Но нейната Венера е в опозиция с Луната, а имайки предвид позицията на Луната в знака Дева, може да се предположи, че обича да злобее и бълва ирония по адреса на другите жени, да ги критикува, макар и да го прикрива умело, съвпадът на Марс и Сатурн (в знака Рак, управляван от Луната) в квадрат с Плутон също го потвърждва. Тук има като че ли стаена, прикрита неприязън, ако съдим по тези аспекти. Иначе Меркурий няма негативни аспекти, но е изгорен от Слънцето. Забелязвам също така, че Нептун е на върха на Йод с Меркурий и Марс. Понякога, при някои жлъчни индивиди забелязвам негативни аспекти на Марс, макар че той не се свързва чак толкова с вербалната агресия, освен ако няма връзка с Меркурий, принципно погледнато. А пък Меркурий може и да не е афликтиран. Картата на Албена Вул(е)ва също го потвърждава - Слънце в опозиция с ретрограден Марс (в знака Близнаци, управляван от Меркурий).
Познавах и друга особа, настроена много критикарски и иронично към другите жени, с интригантски наклонности. Меркурий при нея имаше само хармонични аспекти! Но също имаше Луна в Дева, в квадрат със Сатурн, и Марс в тау-квадрат със Слънце и Плутон.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Януари 09, 2010, 02:13:14 pm »
Уран в картата на Венетка като че ли няма мажорни аспекти, освен ако не сметнем куинконкса му с Венера за такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #31 -: Януари 09, 2010, 02:13:32 pm »
Ни знам кЪк ша го стабилизира.  :libras:  ;D

то е ясно....2010  :sat: е  :libras:, мисля ,че много бракове ще се стабилизират ,впредвид това ,че сатурн се чувства добре във  :libras:.  :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #32 -: Януари 09, 2010, 02:16:18 pm »
Ще,ще....мое да се стабилизират,ако не беше квадрата на Сатурн с Уран и Плутон. Некои ще се стабилизират,други тотално ще се сринат.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Януари 09, 2010, 02:22:07 pm »
Лично за себе си мисля, че съм открила "формулата" на женската завист и злоба - твърд аспект Луна/Венера и ранен/раняващ Марс. Имам още една карта, която го потвърждава - Луна в широка опозиция с Венера/Марс/Плутон, съвпад Слънце/Меркурий, Луна в разходящ тригон с Меркурий и в партилен тригон със Слънцето.
Моля присъстващите тук да не се обиждат, ако случайно видят прилики със своя хороскоп. Както всички знаем, при всеки от нас нивата на интеграция и изява на аспектите в картата са различни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 09, 2010, 02:38:36 pm »
Поствам тук картата на споменатата от мен особа.
Ако трябва да се опише с няколко думи, те ще са - злоба, завист, интриги.  ;D

Доста красноречив пример за това как може да се прояви една силно поставена Венера в женска карта.
Ако типично женската завист е по Луна/Венера - "огледалце, я кажи, аз ли сам най-красива?", завистта към интелекта и постиженията на другите в тази карта я свързвам с позицията на Слънцето, Меркурий и Сатурн близо един до друг.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

« Отговор #35 -: Януари 09, 2010, 02:40:08 pm »
Миглена Ангелова

*

Heloo

« Отговор #36 -: Януари 09, 2010, 02:43:10 pm »
На Миглена Ангелова, също както на Венета Райкова Венерата и е много зле. И при двете Венера има лоши аспекти с Марс, Сатурн и Плутон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 09, 2010, 02:43:26 pm »
Сега забелязах, че всъщност Луната е синглетон в нейната карта, при това управлява Асцендента!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Януари 09, 2010, 02:47:25 pm »
Между другото, можете ли да познаете професията на Лъвицата, в коя сфера се реализира?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

« Отговор #39 -: Януари 09, 2010, 02:49:12 pm »
Между другото, можете ли да познаете професията на Лъвицата, в коя сфера се реализира?  :blink:

Журналистика?