Здравей Гост

ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА

• 118 Отговора
  • 13268 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА
« Отговор #80 -: Април 29, 2011, 04:46:22 pm »
Щом ти е в 9 дом кацнала тепърва има да си пътуваш насън, нормално е, вече що точно в Турция, може би там не си била досега, духом имам предвид, примерно. ;)
« Последна редакция: Април 29, 2011, 05:17:22 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #81 -: Април 29, 2011, 05:33:28 pm »
Щом ти е в 9 дом кацнала тепърва има да си пътуваш насън, нормално е, вече що точно в Турция, може би там не си била досега, духом имам предвид, примерно. ;)

пфу, че много ми трябва да ходя там  :rolf:

не може ли на по-екзотични места а  :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Април 29, 2011, 05:40:55 pm »
А ще си походиш има време, в Скорпион ли споменаваш, че е, даже може много интересни неща да научиш, докато си обикаляш насън. На мен ми се стори и в солара ти затова го бях писала, че сънищата ти тази година ще ти бъдат много важни и носещи прозрения, тоест, ако друг път го е имал само усета за нещо, намека, сега нещата може да почнат да се навързват.

И моята прогресивна се кани да влезе в тоя знак, че и в 12 дом, голямо изключване от този свят ме чака, както са тръгнали нещата. Много странно във форума цяла група с такива прогр.Луни или 8-домни, а сега нова вълна се очаква от тях, как сме се събрали само.     

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #83 -: Април 29, 2011, 06:05:30 pm »
хм....и мойта прогресивна Луна се е запътила към К9 дом....август трябва да влезе в 9-ти
тя мойта по натал си е в 9-ти незнам това дали има значние...
и какво за сънищата.....? :-\ :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #84 -: Април 29, 2011, 06:22:45 pm »
абе кво ми става бе - никога не съм имала някакви аспирации към тази държава  :angry:

Чекай, има нещо там, че тя част от Турция си е под знака на Скорпиона,
ама че буквалност, а и в хороскопа им Слънцето също. Брях, да не са залюбиш и да се преселиш, е само насън, де. ;D  

хм....и какво за сънищата.....? :-\ :blink:

;) Ти ще кажеш, Лунна посестрима. Ще имаш завръщане на прогресивната.
« Последна редакция: Април 29, 2011, 06:44:31 pm от sunrain »

*

Stella

• 7765
« Отговор #85 -: Април 29, 2011, 06:48:01 pm »

И аз за пръв път отидох в Егейска Турция през тази година, когато луната ми влезе в 9-ти дом и останах очарована както от държавата, така и от природата, от хигиената, от гостоприемството и сърдечността на хората. И.... съжалих, че тука е такава цигания. За 500 години османско владичество поне да бяхме се научили да си ценим природата и да си развиваме градоустройството и туризма. Единственото нещо, което не одобрявам, е че в повечето им райони се толерира неравенството между половете.
« Последна редакция: Април 29, 2011, 06:52:30 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #86 -: Април 29, 2011, 07:02:15 pm »
Не съм ходила, макар, че ей го де е, но всички ми казват, че наистина там знаят как да се грижат за туриста, а и си ценят и развиват даденостите, красива природа, заслужава си преживяването, а и Луна в 9 се радва и е доволна, когато пътува, много хубаво да й се предостави такава възможност.   

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #87 -: Април 29, 2011, 07:05:40 pm »

хм....и какво за сънищата.....? :-\ :blink:

;) Ти ще кажеш, Лунна посестрима. Ще имаш завръщане на прогресивната.
той възврата ще е чак след 2 години.....
а мойте сънища тъй или иначе не са нещо особено...само дето сънувам много, сумнамбулствам и когато ме хване серия хич не мога да си отпочина.... :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #88 -: Април 30, 2011, 05:01:46 am »
Не съм ходила, макар, че ей го де е, но всички ми казват, че наистина там знаят как да се грижат за туриста, а и си ценят и развиват даденостите, красива природа, заслужава си преживяването, а и Луна в 9 се радва и е доволна, когато пътува, много хубаво да й се предостави такава възможност.   

да, и моята е в девети и обича да пътува и понеже е в телец- и да опитва разни екзотични неща.. ;)
.. сега проверих, на 15.11 тази година и моята прогресивна луна влиза в скорпион.. ;D
а на 21.12.2012 г. пак прогресивната ще си е вече на опозиция с наталната..няма да ми е скучно май.. :rolleyes:

какво би могло да предивика това, Сънрейн?? не вярвам да се чувствам много разтревожена, защото не съм такъв човек..надявам се да не означава и че майка ми ще има някакви здравословни проблеми..да се скарам с нея заради брат ми евентуално, понеже е по оста 3/9, но нямам идея как може да стане това и за какво..нещо не ми стига фантазията да си представя..имаш ли идея?? :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #89 -: Април 30, 2011, 09:31:34 am »
Вижън, ще се възнасяме сигурно по туй време ;D, аз вероятно по-рано, че скоро в Скорпион при мен ще прави квадрат към наталната, както и към останалите, дето се мъдрят в Лъв.  

Ако трябва по-сериозно да ти отговоря: много са лични и строго индивидуални изживяванията по Луна, силно емоционални, казват, че прогресиите не носят събития, но ще изразя наблюденията си – те  предхождат такива, първо ги бележат, проправят пътя на предстоящите промени и настъпва разместване на много фини пластове, които трудно се описват с думи, носят си нагласите и съответните очаквания. Може до голяма степен да се изживяват на вътрешно ниво нещата, но отвън постъпват сигналите и знаците за това, тоест те подпомагат/улесняват, а понякога пресират процеса. Той сякаш е протекъл съвсем несъзнателно, резултатите, от който настъпват реално физически на по-късен етап.    

По времето, което посочваш Луната ти ще застане на една чувствителна точка и ще образува голям кръст с наталния ти таоквадрат – Луна, Венера, Марс (с участието на възлите), не броя тук Слънце, че и Юпитер накрая преди излизането, доста ще ти аспектира.
Тоест тя ще пренесе енергията им една към друга, от Венера към Марс и ще се излее в Луната и всъщност засегнатите домове стават далеч повече, съвсем интуитивно бих предположила, че ти ще придобиеш усета и ново виждане за доста теми от живота си, се впуснеш в изучаването на напълно непозната област за теб или да се насочиш към прилагане на умения, които си носиш, но дотогава си се възползвала само в ежедневието, да допуснем, че ги вкараш практически в употреба, дори да ти носят доходи. Промяна в средата, опитност с жена много вероятно да има, може да не е от най-приятните, някоя да излезе от редиците на близките като кръг от хора, в същото време да завържеш с друга по-тясна връзка, с която ще се провокирате в общуването и ще имате ценен обмен в синхрон с наситения с емоции период. Сещаш се и какви могат да бъдат вероятните аналогии по Луна, Венера, Марс-все възможни проявления.
При всички случаи в Скорпион са дълбоки изживяванията и усещанията, но особено лични пак споменавам. Относно брат ти, може да почувстваш нужда от по-голяма сплотеност, от неговото рамо, просто от взаимно споделяне, да се освободиш от стари рани, свързани с вашето детство. Като гледам отгоре-отгоре и транзитите сякаш наистина ти предстоят промени в някои отношения, права си, че няма да е скучно. ;) Но като говорим за Луната като отражение първо ще я почувстваш, после ще видиш; не бих могла да предполагам с точност какво ще е.

Опасно е да изпускаме нещата да излязат извън контрол, опасно е и да се фиксираме в него, трябва да намерим баланса, въпреки възможните крайности, в които се очаква да се изпада на моменти. Не тревожна, въвлечена и погълната е по-точно описание на преминаване в този знак, но в същото време и проницателна, загадъчна и привлекателна за другите. Е малко хубави думи за тази Луна, че да не кажеш прекалено черно, леко се притеснявам да категоризирам, защото съм пристрастна като неприятно очакваща я и не искам да ти устройвам от сега някаква визия.  
Интересно е обаче, че горе-долу по тези домове и при мен ще повдигне теми, така че може да се направи някакво сравнение впоследствие, ако споделим опит.  

П.П. Между другото така на око сметнах, че прогр. Луна в Скорпион си имала около 14-15 годишна, с последваща опозиция на Плутон към Луната ти, припомни си събитията и повече усещания, доколкото е възможно. Специално тогава допускам, че не ти е бил лесен периода, макар и да са били налице силни страсти.

И прощавай за дългия пост, но знаеш как е. :P  

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Април 30, 2011, 11:37:34 pm »
Сънрейн.. :kissd:..много ти благодаря..
не се бях сетила, че и преди това е била там луната..на рожденият ми ден 1984-та година е влязла, т.е., станала съм на 13..предната година сме се преместили в сф и живота ми се е променил коренно..може би 84-та ми е бил първият цикъл, но други събития не помня сериозни..първи любовни тръпки помня, но наистина скорпионщина- харесва ми някой, мълча като пукъл и го гледам с периферното..това си ми е останало и след това май.. ;)..харесваше ми да преживявам нещата вътрешно, струваше ми се много по- истинско и силно..обикновен пубертет, но си спомням, че обичах и да се кипря и все ми казваха, че съм се замомяла..явно съм имала някакви лолитски проблясъци..стихове прописах, всичко, което преживявах ми се струваше ужасно важно и значимо, като всеки пубер- възрастните бяха закостенели мозъци, които се опитваха всячески да спрат волният устрем на душата ми.. ;) сега осъзнавам колко е било смешно всичко това отстрани..помня първото стихче, което написах на хартия:

не искам да съм нестроена къща,
недялан камък, недопята песен..
не искам да съм мъртва птица,
измръзнала от студовете есен..

не искам никой да ме съжалява,
със смут в очите, с поглед състрадален..
не искам никой да ме споменава,
и името ми да се казва с трепет жален..

с тъга си тръгвам аз от тук,
за днес, за утре и навеки..
и само старият, зелен капчук,
изпраща ме в житейските пътеки..

имаше и още един куплет, но съм го забравила..това го написах точно като се бяхме преместили в сф, бях отишла първата ваканция при баба и с нея пътувахме с автобуса към един по- голям град на пазар..и тогава за пръв път осъзнах реално, че завинаги съм напуснала родното си място, детството и хората, които толкова обичам..и че живота ми никога повече няма да ме събере с тях и няма да е същият..в автобуса се роди това стихотворение и веднага като се прибрах го записах..врязало ми се е в съзнанието..скорпионска луна просто, сега го осъзнавам..

след това се промених..в последните класове на гимназията вече мразех силните душевни драми, но не мога да свържа промяната в мисленето ми с някакво събитие или време..сигурно като е влязла пр. луна в стрелец и си казах- абе я си ***** майката всичките..така съм си и досега.. ;D ..затова сега ти като ми насочи вниманието /много правилно/ в посока на скорпионската луна и чувствителност, и ми се изправи косъма, защото още не съм готова да изживявам пак нещата силно и дълбоко..кофти, к'во ше прайме, как ще се спасяваме.. :-\
аз лесно ще споделя впоследствие, ама дай да мислим как да има най- малко поражения за споделяне.. ;)

и наистина тао-то става голям квадрат..само лични планети и възли..колкото повече мисля, толкова повече се сещам колко силно изживявах тогава всичко..не може пак да е по същият начин, знам и съм преживяла толкова много от тогава, няма как да съм пак същата овца..мисля, че вече съм се научила как да не изпускам нещата от контрол..не че държа на контрола толкова, но що се отнася до моите лични чувства искам да съм сигурна и спокойна, че имам власт над тях..ти кога влизаш??..ще трябва първа да споделяш..в този смисъл съм привилегирована.. :blink:

п.с. докато спах се сетих един куплет, но дали е от това стихотворение и защо има 5 реда, а не 4, не знам.. :blink:

това от тебе пожелах..
дали ми стига??
май пак ме питаш като чужда..
частици от сърцето си събрах,
че може друг да има нужда..

...звучи оптимистично, типично за мен.. ;)
« Последна редакция: Май 01, 2011, 03:10:56 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #91 -: Май 03, 2011, 12:45:38 am »
защото още не съм готова да изживявам пак нещата силно и дълбоко..кофти, к'во ше прайме, как ще се спасяваме.. :-\

"Най-малко поражения за споделяне" може би ще има, ако осъзнаем смисъла на този период и го очакваме като наложителен за дълбоко пречистване, което е възможно само при намесата на Плутон. Щом настъпва значи сме готови да се изправим със заровеното, подтиснатото, необходимото за изхвърляне, да осъществим своя най-интимен и вътрешен катарзис, но първо да застанем лице в лице с нещата, които ни спират да сме напълно честни със себе си и не ни дават възможността да бъдем самите ние, просто понякога се налага да видим и тъмното си отражение в огледалото и да се харесаме, въпреки това, да си простим, да се освободим и обновим. Затова се случва и характерното изпадане в крайности, то помага да се види контраста на нещата, дъното и светлината. Принципно още по-лошо е за Луната, защото попадайки в Скорпион трудно се повлиява от разума, както се казва сърцето (да го заместим тук с душата) има други доводи, но ключовата дума пак е осъзнаване, в което виждам и смисъла на контраста аз за себе си. Трудно разбираеми са тези преживявания, още по-трудно е да бъдат намерени точните думи, с които да бъдат описани, но в този дух са моите разсъждения и черен Скорпионски опит. ;) Предизвикателството е да застанем на страната на дълбокото истинско емоционално състояние като отхвърлим негативизма, който обикновено е много вероятно да го съпътства. Ще успеем, трябва вяра, а аз потъвам натам пак да трупам опит съвсем скоро, в края на май. Каквото ме озари като възможно спасение и "предпазна мярка", ще пиша, отдавна се каня да си водя дневник на Плутон- за което може да му се иска да ми види сметката той. ;D Странно е как след време дори паметта изтрива неговите тежки изстъпления, но пък си е нормално, в това е смисъла на извършващия се процес, пълна промяна. А интересно е как този фиксиран знак е подлаган на едно непрекъснато обновление и то е такова, че като се обърнеш назад не можеш да се сетиш "аз ли съм или не съм" това, което бях.               

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Май 03, 2011, 01:26:18 am »
Веднъж в живота ми се иска да намеря някой който да не иска да ме покорява , манипулира /без значение как и чрез какви средства/ , да ме подчинява , моделира и изисква.....Дали има такива хора? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #93 -: Май 03, 2011, 01:33:07 am »
веднъж в живота карам тр.Плутон съвпад натален Сатурн ,квадрат Слънце/Марс ,по дирекции квадратира нат.Луна..като свърши ще споделям кое,какво ,но има и хубави неща  :-[

« Отговор #94 -: Май 03, 2011, 01:44:52 am »
Веднъж в живота ми се иска да намеря някой който да не иска да ме покорява , манипулира /без значение как и чрез какви средства/ , да ме подчинява , моделира и изисква.....Дали има такива хора? :rolleyes:
Да, това е много неприятно. Особено за човек с повечко огън в картата си. Мен много ме дразни това, защото аз никого не се стремя да променям по никакъв начин. Или приемам човека такъв какъвто е, или ако не мога да го приема, му го казвам, разделяме се и това е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Май 03, 2011, 01:46:27 am »
Да, това е много неприятно. Особено за човек с повечко огън в картата си. Мен много ме дразни това, защото аз никого не се стремя да променям по никакъв начин. Или приемам човека такъв какъвто е, или ако не мога да го приема, му го казвам, разделяме се и това е.

Защо ли ми се случва всичко това? :rolleyes: :-\
Всеки иска да ме променя... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #96 -: Май 03, 2011, 01:58:30 am »
Малко са хората, които напълно приемат другите такива каквито са.Не само ти попадаш на индивиди, които съзнателно или
несъзнателно се опитват да променят другите  :P .

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Май 03, 2011, 01:59:54 am »
Малко са хората, които напълно приемат другите такива каквито са.Не само ти попадаш на такива, които съзнателно или
несъзнателно се опитват да променят другите  :P .

А нИ моЕ ли ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА , само веднъж да попадна на някой дето не иска да ме променя... :unsure:

*

abroad

• 2187
« Отговор #98 -: Май 03, 2011, 02:58:15 am »

А нИ моЕ ли ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА , само веднъж да попадна на някой дето не иска да ме променя... :unsure:

попадала съм, вярвай ми ... омръзва ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Май 03, 2011, 03:01:20 am »

попадала съм, вярвай ми ... омръзва ;D :P

Вервам , щом казваш...,ама друго си е аз да пробвам... :wub: ;D