Здравей Гост

Спортисти

• 89 Отговора
  • 13134 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Спортисти
« Отговор #60 -: Март 04, 2012, 12:59:28 pm »
Какво му е това на обложения, сесията е изтекла.  ;D

Спортисти има с различни асценденти. А аз търся асцендент. И аз съм бивш спортист, с Козирог на Асц. Пък Марс в Рак.  ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #61 -: Март 04, 2012, 01:03:21 pm »
И аз мисля, че АСЦ е Стрелец. Сега като го загледах доста ми прилича на един такъв... :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #62 -: Март 04, 2012, 01:06:39 pm »
Е вече не е изтекла. ;Д

Търся ъглови домове за спортисти, и Марс разположен там. Съответно асцендентите, които изброих като знак пасват да е така.
А обложения е Джъд Лоу, май не печелиш облога. ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #63 -: Март 04, 2012, 02:23:15 pm »
Добре, на Казийски не можем ли да му намерим телефона и да го питаме?

Ето картата на Jude Law - асц Стрелец и игряващ Нептун, аз съм съгласна, че има очи на нептунянец и моите и на баща ми са такива, но в различен цвят и двамата имаме силни Риби в хороскопа, и на тримата ми най-близки приятели Нептунянци са същите (двама със Слънце в Риби и трети асц Везни и Венера съвпад с Нептун). Затова е много сложно да се определи асцендент само по външност без събития, защото упр асц, ако е в съвпад с планета, или планети в 1 дом...става каша.

http://www.astrotheme.com/portraits/z8yf3p25SB4b.htm
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #64 -: Март 04, 2012, 02:25:39 pm »
На Джъд Лоу час на раждане не е известен. Дават примерни, обикновено ранен сутрешен или обеден. В Астротемата също е примерен часа, ако знаете колко съм го търсила, но не... Няма го.

Казийски през май ще го питам, ама дотогава ме гложди, пък и искам да отгатна. Макар че не ми е много ясно как ще реагира като му изтъпаня такъв въпрос.

На Матей може да му се издирят някои събития от по-съществено значение. Примерно, на 18.12.2011 почина дядо му, чието име носи. Първото му подписване с Тренто в Италия също може да се издири като дата. Сега яе пробвам да видя със споменатите дотук асценденти какво ще излезе.
« Последна редакция: Март 04, 2012, 02:32:14 pm от Ronia »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #65 -: Март 04, 2012, 02:29:28 pm »
В астрокома, обикновенно ако не знаят точен час слагат 12:00 на обяд. ;) Но Jude Law, определено има излъчването на огнен асцендент и вода...но при него и Плутон е на МЦ. Аз преди доста го харесвах, но защото харесвам руси мъже по принцип, но мисля, че като характери, определено няма да си допаднем.

Ей като питаш за Казийски, моля те, да ни известиш, и той е голям сладур.  :blink: Ще чакаме до лятото.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #66 -: Март 04, 2012, 02:34:19 pm »
Е, разбира се, че ще споделя. Само да събера смелост или ще помоля приятел, който всъщност е близък с него, че ме е срам да се излагам така.  ;D

Ох, Джъд Лоу на мен ми е... Че и каква синастрия вадим. Трепач.  ;D Аз в английски форуми бях питала, казаха ми, че не е известен часа. Иначе съм съгласна, че може и да огнен асцендента. Особено ако Нептун играе като изгряваща планета, което би обяснило очите. В Астроком, да, но в Астротема май залагат на ранното утро.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #67 -: Март 04, 2012, 02:37:25 pm »
Е, разбира се, че ще споделя. Само да събера смелост или ще помоля приятел, който всъщност е близък с него, че ме е срам да се излагам така.  ;D

Ако искаш му кажи, че има фенки, астроложки, любителки и МНОГО, ама МНОГО всички искаме да знаем асцендента му. Да влезне да прочете темата. Някак звучи различно, когато не пита само един човек.  :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #68 -: Март 04, 2012, 02:40:39 pm »
Цитат
"When the birth time is unknown, (12:00 PM (unknown)), these portrait excerpts do not take into account the parameters derived from the time, which means, the domification (Ascendant, astrological houses, etc.)."

В случая има посочен час, не разбирам защо някой ще си играе да наглася различен от приетото за неизвестен час(12pm) без да са правени ректификации.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #69 -: Март 04, 2012, 02:47:31 pm »
Ronia, стана ми интересно, явно харесваме подобен тип мъже, къде ти е Марс, Венера, асцендентът ти беше Скорпион, нали? 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #70 -: Март 04, 2012, 02:53:25 pm »
kris, Astrotheme често слага 6 сутринта, това не е изключение. Това е моята информация, че часът на Лоу не е известен, не претендирам за достоверност, така знам. Но тъй или иначе ми се струва твърде възможно да е Стрелец асцендента. Бих пробвала с датите на раждане на децата му, развода, незаконното дете - има материал за сверка.

Anabell, добра идея с фенките-астроложки.  ;D Марс е в Рак, Венера в Дева, Асц Скорпион. Но Венерата ми е 8-модомна и много повече се държи като Скорпионка и тя, Девишко не съм видяла от нея.  ;D

Намерих на Матей и датата на първия договор с Тренто, сега ще му врътна картите.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #71 -: Март 04, 2012, 03:03:02 pm »
Ако на Матей Асц е Дева, то първата карта е денят, когато почина дядо му. Плутон на Юпитер в 4-ти, друго не съм гледала.

Втората карта е денят на първия му договор с Тренто. Тук определено има материал - Мерк на Асц, Уран на Дсц (отърва се от "другите"), Юпитер на Уран в 3-ти... Мда. Може и Дева да е.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #72 -: Март 04, 2012, 03:11:35 pm »
Моят Марс е в Риби, Венера - Риби, но две от най-близките ми приятелки са с Венера в Дева. И понеже на тях Слънцата са в Рак и Скорпион, а моето е Козирог, постоянно си се възхищаваме една на друга. Ние като се съберем друго не правим.... така, че съм забелязала, че се разбирам много с Венера във водната и земната стихия. Венера в огън ми е груба, а във въздух, не я усещам изобщо (явно са доста дистанцирани хората с Венера във въздух).

За Казийски не знам подписването на нов договор как да го класифицираме - живот в чужбина (12 дом), социален статус (10 дом), 7 дом задължително си мисля, че трябва да е аспектиран, но може да са аспектирани и управителите му.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #73 -: Март 04, 2012, 03:15:14 pm »
Е, ти си много водна.  :blink: Моят син е Риби, аз такъв си го поръчах, да ми е другарче.  :P

Матей имаше големи проблеми с отърсването от предишните договори и затова Уран на Дсц ми е много на място. Това загледах, както и Мерк на Асц.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #74 -: Март 04, 2012, 03:15:26 pm »
Виж го този сладур - това е последният ми любимец - музикант и кажи харесва ли ти и после ще ти кажа къде му е слънцето и т.н.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #75 -: Март 04, 2012, 03:18:29 pm »
Има нещо в момъка...  ;D Май на втората най-ми харесва.

А, на Матей на първата карта и Сатурн е върху наталния Плутон, тъй че...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #76 -: Март 04, 2012, 03:28:45 pm »
Има нещо в момъка...  ;D Май на втората най-ми харесва.

А, на Матей на първата карта и Сатурн е върху наталния Плутон, тъй че...

При Матей - за загубата на дядо му, Плутон също е индикатор на рода, освен Луната, така, че Сатурн там може да отговаря на загуба. Айде ако беше жена роднина тогава Луната (натална, транзитна, прогресивна) задължително някак трябваше да е обвързана с Скорпион и 8 дом.... което ми напомня защо ти пуснах снимките на "момъка" - при него Слънцето е в Дева, в доста точен секстил с Плутон, и мисля това личи, много ясно, Марс е в Козирог, Луна в рак - обло лице, сравнително детски черти - водно излъчване. Но девата си личи - правилните черти, има една типичност за девите - особено челото.

Марсът явно много личи при младите мъже... и при него и при Казийски го виждам.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #77 -: Март 04, 2012, 03:44:55 pm »
Сега ще го изследвамм по-отблизо. Аз се сетих за едно бившо гадже Дева и сега сравнявам. Имаше широко чело, да. Но пък очите не бяха изобщо такива, каквито са на тези двамата.  :-\ Трудно е, не е ясно кое е от Асцендента и кое от другите планети. Моят Асц е Козирог и ме прави суховата, ъгловата - коза.  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #78 -: Март 04, 2012, 03:50:22 pm »
 ;D
ето ти картата на Тео (тека се казва момъкът дева) - при него очите според мен имат малко и от Нептун (Юпитер му е в Риби), и от Везните (Венера във Везни) - обикновено дава едни такива очи, леко свлечени в краищата надолу, но поне аз виждам и Плутон при него в очите. .... ;D

http://www.astrotheme.com/portraits/292K2Njea24c.htm

Ако ни чете някой, който не вярва в астрологията, сигурно ще реши, че сме врътнали тотално - да разпознаваме планетите все едно са ни стари приятели... но фактът си е факт - малкото е в голямото и обратно.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #79 -: Март 04, 2012, 04:08:57 pm »
На мен тази Венера ми избива в сексапила. Виж го как играе - вежди, мимики.  ;) Същите вежди и мимики има на Матей на снимките, загледай снимки в нета. Даже като са ядосани играят с мимики. Венера във Везни не е случайна, все пак.  ;D Съгласна за очите, има нещо във формата...

Е, всеки луд с номера си, ние поне може да извлечем знания и да отървем Паркинсона с мозъчни тренировки.