Здравей Гост

Спортисти

• 89 Отговора
  • 13151 Прегледи
*

Heloo

Re:Спортисти
« Отговор #20 -: Януари 10, 2010, 06:25:13 pm »
Дотук всички, с изключение на баскетболиста са зодия Овен, Телец или Близнаци.

На Йелена Докич и Марс и Меркурий в съвпад са и в Телец, но в добър аспект с Нептун.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 10, 2010, 06:35:59 pm »
марса в близнаци ,според скромното ми мнение е изключително ,прецизен , бърз и не на последно място сръчен.
телеца предпочита тактиката ,той е стратег ,тук в картата на Агаси и ретро ,означава един перфектен тактик .

Абсолютно съм съгласна с теб!
И мислех да го напиша, преди да ми изчезне нета. Да го таковам в уаърлеса.  :33:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 10, 2010, 06:41:30 pm »
марса в близнаци ,според скромното ми мнение е изключително ,прецизен , бърз и не на последно място сръчен.
телеца предпочита тактиката ,той е стратег ,тук в картата на Агаси и ретро ,означава един перфектен тактик .

Абсолютно съм съгласна с теб!
И мислех да го напиша, преди да ми изчезне нета. Да го таковам в уаърлеса.  :33:

е много е яка тая емотиконка , аз следобяд бях така. ама беше виновен доставчика ,що няма чук към главата на някой крокозъбел. :72: :93:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Януари 10, 2010, 06:49:50 pm »
Интересно би било да видим дали в картата на автомобилни състезатели има акцентиран Марс в Близнаци+аспект с Уран (екстремни спортове). Доколкото съм забелязала Марс в Близнаци дава добри шофьори, в т.ч. сред жените. Майка ми има Марс в съвпад с Уран в Близнаци, мечтата и беше да бъде шофьор и стана във времето в което много малко жени управляваха собствени автомобили.
....А защо не и Марс във Водолей?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Януари 10, 2010, 06:52:41 pm »
Интересно би било да видим дали в картата на автомобилни състезатели има акцентиран Марс в Близнаци+аспект с Уран (екстремни спортове). Доколкото съм забелязала Марс в Близнаци дава добри шофьори, в т.ч. сред жените. Майка ми има Марс в съвпад с Уран в Близнаци, мечтата и беше да бъде шофьор и стана във времето в което много малко жени управляваха собствени автомобили.

и те са спортисти! да ги изследваме. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 10, 2010, 06:54:04 pm »
Познавам двама добри шофьори, като единият е с Марс в Дева в широк съвпад с Уран/Плутон и Меркурий в Стрелец, а другият е със Слънце, Марс и Меркурий в един знак. Първият навремето е бил таксиметров шофьор и цял живот се занимава с коли и камиони.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Януари 10, 2010, 07:02:03 pm »

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Януари 10, 2010, 07:03:14 pm »
Познавам двама добри шофьори, като единият е с Марс в Дева в широк съвпад с Уран/Плутон и Меркурий в Стрелец, а другият е със Слънце, Марс и Меркурий в един знак. Първият навремето е бил таксиметров шофьор и цял живот се занимава с коли и камиони.

Марс в Дева е много добър механик - добре се справя с техинката и наистина са добри шофьори, но не са по екстремните натоварвания.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Януари 10, 2010, 07:04:54 pm »
Познавах още един - със съвпад на Меркурий и Марс в Стрелец в 3 дом, обичаше високите скорости и да кара мотори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

« Отговор #29 -: Януари 10, 2010, 07:08:17 pm »
Михаел Шумахер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Януари 10, 2010, 07:28:58 pm »
Мислех, че има и полукаре с Плутон, но там орбисите са по-тесни... 2,5 градуса май е прекалено.
Уран е в градуса на възлите, в точен съвпад с ЮЛВ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Януари 10, 2010, 08:39:48 pm »
 Много квадратури има Шумито.
Луна на К3 в квадратура с Уран не дава ли катастрофи или поне препятствия?

*

Helo

« Отговор #32 -: Март 15, 2010, 12:56:02 pm »
Понеже се заговорихме за това как Венера и Нептун си поделят управлянието над музиката и танците, да разгледаме няколко карти по въпроса.

Това е картата на световната шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева. Не и знам часа на раждане, обаче прочетох в един руски сайт какво и се предсказва според хороскопа и там пише, че асцендента и е Рак.

*

Helo

« Отговор #33 -: Март 15, 2010, 12:59:00 pm »
Има силна Венера в опозиция с Нептун - могат да работят заедно двете планети. Има силен Телец. Вероятно МС и е в Риби, а Нептун в 6-ти.

В случая двете планети чудесно се съчетават.

Аз мисля, че за мързеливите Нептунианци е необходима упоритост и затова само силен Нептун няма да им помогне, ако трябва да стават световни шампиони в подобна област.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Март 15, 2010, 12:59:25 pm »
Нептун има аспект и към Марс и към Венера.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Март 15, 2010, 01:00:28 pm »

Аз мисля, че за мързеливите Нептунианци е необходима упоритост и затова само силен Нептун няма да им помогне, ако трябва да стават световни шампиони в подобна област.

Естествено. И Сатурн има аспект с Венера.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Re: Спортисти
« Отговор #36 -: Декември 25, 2011, 10:05:51 pm »
Петър Стойчев - http://www.petarstoychev.com/

Той е най-успелият български плувец. Носител на Световната купа по плувен маратон за 11 поредни години -2001/2011г. През 2007г. поставя световен рекорд по най-бързо преплуване на протока Ла Манш. Световен шампион по плуване на 25 км в открити води през 2011г. в Шанхай. Първият и единствен българин, поканен и приет в Международната зала на плувната слава (САЩ). Избран за най-добър плувец в света в открити води за 2009г.

« Отговор #37 -: Декември 25, 2011, 10:34:28 pm »
Тенисистът Роджер Федерер  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #38 -: Декември 26, 2011, 12:14:26 pm »
Секстил Венера/Марс - виждам откъде идва този финес в играта му. Очаквам с нетърпение да започне новият сезон. След броени дни ще се проведе демонстративният турнир в Абу Даби. Надявам се на финал Надал-Федерер. ;) Но с този възход на Джокович ще е трудно...

« Отговор #39 -: Декември 26, 2011, 01:53:07 pm »
Секстил Венера/Марс - виждам откъде идва този финес в играта му. Очаквам с нетърпение да започне новият сезон. След броени дни ще се проведе демонстративният турнир в Абу Даби. Надявам се на финал Надал-Федерер. ;) Но с този възход на Джокович ще е трудно...

Много го харесвам,МНОГО  ;D А жена му една грознаа  ;D ;D ;D Шегувам се,преди много гледах тенис,следях Федерер,но от както родих телевизора е все на Бейби ТВ  :unsure:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.