Здравей Гост

Жертви на магия - признаци в натала и транзита

• 235 Отговора
  • 44590 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Жертви на магия - признаци в натала и транзита
« Отговор #140 -: Януари 13, 2010, 12:13:59 pm »
А освен това и аз подозирам, че един човек доброволно, макар и несъзнателно, може да поеме магията и бремето на друг.

Да, много е  възможно. Според някои астролози поемаме и чужда карма, не знам доколко е вярно последното, всеки в крайна сметка сърба попарата, която сам е надробил. А може би кармата ни в дадена инкарнация е да мъкнем на гърба си чуждо бреме и чужди отговорности, ако има за нещо за "отплащане". Докато не осъзнаем, че сами сме се оковали, сами сме си наложили тези вериги, че бремето не е наше и трябва да намерим начин или просто да поискаме да се освободим от него... Много е възможно обаче човек да бъде енергийно натоварен, дори изцеден, от друг човек, с който има близки отношения или живее под един покрив. Тоест ако на другия му е било "правено" нещо, няма как да не поемат част от удара най-близките му хора поради простата причина, че имат кръвна връзка и са обвързани енергийно. Семейството е една енергийна система, в която ролите са разпределени по негласно споразумение между всички негови членове.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #141 -: Януари 13, 2010, 12:55:02 pm »
Кармите ни се кръстосват с тези на други хора и може да се получи "изкривяване" или "повлияване" на личния път. Всеки е зависим от настроенията и емоциите на най-близките хора, с които е в контакт. Може партньорът ни да ни дърпа назад или да ни изстреля нависоко, зависи...Лично аз се старая да избягвам хора, които ме дърпат назад, без значение роднини или познати.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Януари 13, 2010, 02:47:36 pm »
на времето чух думите за поемането на чуждата карма от една много добра астроложка.
оказа се права за това .
сега след толкова години имам обяснение защо ,но вече е късно :(.
смеаста от енергий ,чувства и връзки е забъркана.
налага се да поема и част от тая карма ,както и другия част от мойта.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Януари 13, 2010, 03:13:33 pm »
Що се отнася до т.нар. любовни магии, понякога дори не е нужно да са били правени, за да не може да се откъсне човек от някой бивш любим, който отдавна си е отишъл или си отива... В една книга /неастрологична/ четох, че такава предразположеност дават възлите, разположени по оста 1/7 и 5/11 дом и респ. Овен/Везни и Лъв/Водолей, а също наличието на мажорен аспект между Венера и Плутон. Книгата бе по-скоро езотерична, но доколкото разбрах, авторката й се е занимавала и с астрология. Такива констелации според авторката предполагат по-трудно отделяне от любими обекти, енергийната връзка трудно се къса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Януари 13, 2010, 03:41:45 pm »
Коя е книгата, Лили? Вярно е това според мен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Януари 13, 2010, 05:07:55 pm »
Не сещам как точно се казваше, а и сега не е в мен, "Освобождаване от енергийни зависимости" ли беше, нещо в този дух...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #146 -: Януари 14, 2010, 09:56:49 am »
А, аз я имам на компютъра, отнякъде съм я теглила преди време. Ще я пусна в темата за книгите.

Явор вече я е пуснал.  :blink: 

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #147 -: Януари 14, 2010, 10:05:42 am »
Що се отнася до т.нар. любовни магии, понякога дори не е нужно да са били правени, за да не може да се откъсне човек от някой бивш любим, който отдавна си е отишъл или си отива... В една книга /неастрологична/ четох, че такава предразположеност дават възлите, разположени по оста 1/7 и 5/11 дом и респ. Овен/Везни и Лъв/Водолей, а също наличието на мажорен аспект между Венера и Плутон. Книгата бе по-скоро езотерична, но доколкото разбрах, авторката й се е занимавала и с астрология. Такива констелации според авторката предполагат по-трудно отделяне от любими обекти, енергийната връзка трудно се къса.
Те сякаш за мен са го писали!Имам лунен възел в Лъв, в съвпад с Марс и Юпитер в пети дом плюс тригон на Венера в Близнаци с Плутон в шести дом.Абсолютно важи за мен това! :(
Къде мога да я открия тази книга ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #148 -: Януари 14, 2010, 10:13:42 am »
Изтегли я от темата за книгите, Явор вече я е пуснал. 

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #149 -: Януари 14, 2010, 10:57:43 am »
Благодаря ти sunrain. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #150 -: Април 20, 2011, 04:34:02 pm »
Откога я търся тази тема. ;D

Когато ходих да ми леят куршум след смъртта на майка съм имала точен възврат на Лилит в Овен. Всъщност за пръв път тогава Лилит влезе в Овен за поредния си цикъл - в началото на октомври 2010 година. Тези техники за работа с фините енергии на хората ги приемам като вид магия...все пак си е енергийно вмешателство.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #151 -: Април 20, 2011, 06:34:57 pm »
Аз бих искала някой да сподели има ли впечатление от хора, които се занимават с такива неща...Струва ми се, че  стават жертва на собствените си дела :-X Как мислите?

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Април 20, 2011, 09:55:21 pm »
Аз бих искала някой да сподели има ли впечатление от хора, които се занимават с такива неща...Струва ми се, че  стават жертва на собствените си дела :-X Как мислите?

Не съм видяла да е пострадал някой, който прави магии. Но виж, такива които ходят на ходжи, за да навреждат на други хора не са прокопсали особено. Познавах 2 - майка и дъщеря. Бяха заложили магия на мъжа на дъщерята - поболя се, свърши се, стана кожа и кости и пак не спря да ходи по жени. :angry:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #153 -: Април 20, 2011, 10:02:50 pm »

Не съм видяла да е пострадал някой, който прави магии. Но виж, такива които ходят на ходжи, за да навреждат на други хора не са прокопсали особено. Познавах 2 - майка и дъщеря. Бяха заложили магия на мъжа на дъщерята - поболя се, свърши се, стана кожа и кости и пак не спря да ходи по жени. :angry:
Имам някои наблюдения върху такива хора и общото, което намирам е, че  не могат да постигнат и кой знае какво за себе си- все остават на някакво посредствено лично ниво във всяко отношение, съпроводено с почти постоянно неудовлетворение...Сякаш нещо им "зацикля" работите...Иначе понякога се съмнявам, че е възможно да се стори такова ужасно зло...майка ми почина според мен и при намесата на други хора :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #154 -: Април 20, 2011, 11:29:03 pm »
Аз бих искала някой да сподели има ли впечатление от хора, които се занимават с такива неща...Струва ми се, че  стават жертва на собствените си дела :-X Как мислите?

Имам някои наблюдения върху такива хора и общото, което намирам е, че  не могат да постигнат и кой знае какво за себе си- все остават на някакво посредствено лично ниво във всяко отношение, съпроводено с почти постоянно неудовлетворение...Сякаш нещо им "зацикля" работите...Иначе понякога се съмнявам, че е възможно да се стори такова ужасно зло...майка ми почина според мен и при намесата на други хора :'(

Съжалявам за майка ти, Нова, зная че има зли хора, които се занимават с такива работи. Но тази енергийна намеса рано или късно се обръща срещу тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Април 20, 2011, 11:40:25 pm »
Досега не съм видяла да е пострадал някой, който се занимава с тия неща (подсигуряват си стабилна защита), но рано или късно бумерангът се връща и настига децата и внуците, магията има свойството да се предава през поколения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #156 -: Април 21, 2011, 02:14:12 am »
Досега не съм видяла да е пострадал някой, който се занимава с тия неща (подсигуряват си стабилна защита), но рано или късно бумерангът се връща и настига децата и внуците, магията има свойството да се предава през поколения.
А може ли това да се види астрологично в картата,в смисъл има ли показатели,които да показват,че човек се занимава с магия или е жертва на магия? С коя планета се свързва магията с Плутон или Нептун?

« Последна редакция: Април 21, 2011, 04:46:41 pm от Lina_re »

*

Stella

• 7765
« Отговор #157 -: Април 21, 2011, 04:59:17 am »
А може ли това да се види астрологично в картата,в смисъл има ли показатели,които да показват,че човек се занимава с магия или е жертва на магия? С коя планета се свързва магията с Плутон или Нептун?

В тази тема сме се опитали да си отговорим на поставените от теб въпроси. Аз лично продължавам да изследвам.
« Последна редакция: Април 21, 2011, 06:06:02 am от Stella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Април 21, 2011, 06:03:00 am »

Предполагам, че индиректно може да се види.
Но не винаги Плутон и Нептун са намесени.
Нерядко Луна в съвпад с някой от възлите и в аспект със Сатурн го показва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #159 -: Април 22, 2011, 03:44:09 pm »
Когато ходих да ми леят куршум след смъртта на майка съм имала точен възврат на Лилит в Овен. Всъщност за пръв път тогава Лилит влезе в Овен за поредния си цикъл - в началото на октомври 2010 година. Тези техники за работа с фините енергии на хората ги приемам като вид магия...все пак си е енергийно вмешателство.

Защо,какво те е уплашило, каква фигурка излезе :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...