Иначе се надявам да създам семейство- имам огромна нужда от това...В професионален план нещата се нареждат, но в личен....Аз и затова те попитах за това, което си написала относно личнич живот и външната намеса....Вече си мисля, че вселената не иска

Поздравявам те, че си останала в БГ- наа- вече, че си намерила куража за това. Мн хора подтискат желанието си да останат тук, заради предразсъдъци.
О ти 100% ще създадеш семейство - имаш и планета в 7 дом и в 4 дом, трудно ще останеш без брак и хора в дома си. Много силни Везни и Рак, няма начин да не се случи - няколко пъти ти е заложено в натала да имаш партньор и да се грижиш за някой. Но по-добре да мине Сатурновото завръщане, астрологията си знае работата - първо да намериш себе си, после идват и другите неща.
За Бг - благодаря
, трудно ми беше да се справя с натиска от страна на средата ми, родителите ми, но и аз усещам, че имам място тук. При мен и 12 дом и рибите са много силно засегнати и имам това разбиране за УНИВЕРСАЛНОТО - към всяка среда мога да се адаптирам, точно за 3 седмици.
В България наблюдавам този процес сега - това осъзнаване, излизане от масовото съзнание, всеки да преоцени себе си и своите приоритети, да се създадат класи, групи по интереси, и да тръгнат нещата... но има напредък, определено.
И се съгласявам с теб - КЪДЕТО и да си по света си носиш съзнанието и си правиш личните грешки... и навсякъде е трудно в един или друг аспект. 
Започнах да ти пиша на лични, за да не разводнявам, но след като докато писах ми изчезна текста, реших че е по- добре тук, че повечко хора да могат да четат

Това, което пишеш за БГ го забелязвам и аз- в почти вс хора около мен....Променят се, променят мисленето си. Важно е да сме там, където сме най- истински. Време е да започнем да се замисляме за смисъла и да си задаваме въпроса "защо??". Ти явно си започнала и затова толкова ме радваш. Аз също имах натиск голям, но мен такива неща не могат да ме спрат

...Живяла съм в САЩ и в Дания, където и учих, пътувам често... и няма човек около мен, който да не ме е попитал "ЗАщо се върна...". Предполагам ти знаеш как се отговаря на подобни въпроси....

Относно това, което пишеш за сем- БЛАГОДАРЯ ТИ, вдъхна ми кураж...Трудни моменти имах напоследък. Аз също смятам, че съдбата си знае работата и съм се оставила на нея в момента
НАдявам се повече хора да четат това и да се замислят

Тръгнахме от магии, а къде стигнахме

Явно идеята за тях не е толкова лоша все пак