Ако позволи- постът на Psychea, за да е по-удобно.
Лиллие, много благодаря за инфото за Раху/Луна/Сатърн. Беше ми много полезно. Имам Раху съвпад Луна, съответно в аспект със Сатърн и дали заради това, но определено съм забелязала, че ми влияят подобни неща. Помня преди доста годинки, една циганка ми предлагаше някаква бяла любовна магия, съответно аз я отрязах. За съжаление с нея се оказахме заковани една до друга в продължение на два часа...та като се прибрах бях с 40 градуса температура, дошла сякаш от нищото. Добре, че майка ми тогава зацепи какво е станало и не помня какво направи, но се оправих. Изобщо съм забелязала, че подобни неща ми влияят на физическо ниво /съвпада е във 2ри дом Ундецидед /. Дори нямам предвид буквално черна магия, а по-скоро самата обмяна на енергии - ако енергията на отсрещния е много силна и се сблъска с моята обикновено ме удря на главоболие. Та по този повод избягвам усилено ясновидци, врачки, ходжи и подобни - просто ако са наистина способни неминуемо се стига до подобен сблъсък/контакт на енергиите. Като цяло, дали от минал опит, които подозорам, че имам, или от нещо друго съм върл противник на черни, бели, розови в какъвто и да било друг цвят магии.
Що се отнася до това, че мислите ни водят до събития, съм твърдо убедена, че мисълта ни твори във всякакъв смисъл. Изпробвала съм неведнъж и фактите неминуемо са били налице. За съжаление сякаш негативните мисли много по-лесно и бързо се претворяват в събития от позитивните...Рри все, че аз лично мисля, че позитивната мисъл е много по-силна и тъпо и упорито режа всякакви негативни Grin
P.С: Извинявам се за латиницита, но ми липсва кирилица на този компютър роллеъес