Скарлет е писала и тук:
http://www.plovdivmedia.com/4732.htmlБойко ще си подели властта с БСП, твърди астроложкаАстроложката Маргарита Паскалева изготвя хороскопи вече 12 години. По професия е медицинска сестра, има степен бакалавър по управление на здравни грижи и магистър по мениджмънт на социални дейности. Омъжена е, с трима сина.
Хари НИГОХОСЯН
Още от малка се е вълнувала от въпросите на живота и смъртта, от влиянието на планетите върху съдбата на човека. Сериозно се захванала с тази материя едва след смъртта на майка й: „На нея направих първия си хороскоп, знаех точно часа й на раждане и исках да разбера дали й е било писано да почине точно в този ден. Така и излезе – в този период имаше данни за силен стрес. В моя личен хороскоп също се виждат предпоставки за емоционален срив и за раздяла с близък човек, което силно ме притеснява”.
Астроложката признава, че подобни предсказания на звездите през 1999 г. я довели до истински нервен срив и тя дори се зарекла да загърби завинаги хороскопите. Но за около половин година успяла да преодолее тези терзания, разбрала, че дарбата й е дадена, за да помага на хората. Оттогава е направила стотици хороскопи. От октомври миналата година дори води своя рубрика в предаването „Здраве” на БНТ. Маргарита обяснява, че ако се знае точно датата и часът на раждане, може да се предвидят с удивителна точност много важни моментни от живота на човека. „Възможно е да се определи дори датата на смъртта, но аз никога не я разкривам. Това си е Божа работа и в нея никой не трябва да се меси. По-добре е човек да не знае бъдещето си. Предпочитам да използвам хороскопите, за да помагам на хилядите неориентирани хора. Работата на астролога е да им помогне да открият себе си. Миналата година направих хороскоп на една българка, живееща в чужбина. Беше изправена на сериозен кръстопът в живота. Хороскопът й показа наличието на силни стресове, на лични проблеми. Помогнах й да се ориентира в ситуацията, сега тя се чувства много по-добре и често ми пише да ми благодари. Винаги се стремя да разкрия на хората не само какво и кога ще им се случи нещо, но и защо стават тези събития. На много хора им е дадено не само да живеят с чужденец, но и да градят съдбата си зад граница”.
Маргарита обяснява, че предсказанията на звездите могат коренно да променят живота ни. В началото на декември я потърсила пловдивчанка, която е направила три неуспешни опита за забременяване по метода ин витро. „Когато ми издиктува рождената си дата и датите на направените й процедури, от хороскопа се видя, че не е било възможно да забременее в тези дни. Посъветвах я да не се отказва от мечтата си, а да опита още един път. Въз основа на соларната й карта, дадох съвет да направи нов опит на 3 февруари, дори посочих точния час, в който трябва да се направи ин витрото. Сега чакаме да дойде денят и да видим какво ще се получи. Ако този път забременее, това ще бъде един голям успех и за мен”.
Най-често я търсят за партньорски хороскопи. Звездите безпристрастно показвали дали двама млади са подходящи един за друг и ще могат ли да съжителстват щастливо.
Направила е личен хороскоп на Бойко Борисов. „Нямах часа му на раждане, който е много важен. За това използвах метода на прогресията. При Бойко Борисов Юпитер е във Водолей и прави тригон със Слънцето му в Близнаци”. Според астроложката звездите вещаят победа на Бойко Борисов на парламентарните избори през лятото, но спечелените гласове нямали да му стигнат за самостоятелно управление на България. Столичният кмет щял да бъде принуден да подели властта с БСП. „Изпратих хороскопа до централата на ГЕРБ, но така и не получих никакъв отговор - обяснява Маргарита. – Потърсих го по телефона в Общината, но секретарката му каза, че той си имал
личен астролог”.
Маргарита Паскалева обяснява, че звездите вещаят за България сериозни промени, които ще настъпят след 7-8 години. Трусове щели да разтърсят и целия свят: „Ще паднат доста от старите световни лидери. В един от сайтовете попаднах на астрологична карта на Барак Обама, която сочи сериозна опасност от покушение срещу новия американски президент. В края на ноември наистина се появи съобщение за разкрит от спецслужбите опит за убийство на Обама. Това не пречи да бъде направен нов атентат срещу него. Индийски астролози предупреждават, че през 2010-2011 г. ще има сериозно покушение срещу американския президент, което може да се окаже и успешно. Прочетох и някои предсказания, според които 2009 г. ще е година на възход за България. Според мен обаче годината съвсем няма да е лесна, кризата ще ни се отрази. Но от догодина ще ни се отворят нови възможности. 2009 г. ще е успешна за Водолеите, те ще постигнат това, което си пожелаят, стига да нямат прекомерни очаквания”.
За контакти с Маргарита Паскалева: 0887 005209.