Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76117 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Карти на известни българи
« Отговор #80 -: Март 31, 2010, 07:30:18 pm »
И на мен като най-първо ми се наби Венера и Юпитер в Лъв. Вероятно предпочитание към охолен живот, а и фактите говорят, че той води такъв, в смисъл богат е. Слънцето е в Близнаци, а Меркурий в Рак в тригон с Нептун. Със сигурност имат своята роля. За жалост не знаем часа ...Също и във финансовите домове какво има, за да си съставя поне минимален извод за отношението към парите най-общо казано. А северен възел не на последно място е в Телец. Човекът се стреми към стабилност, няма какво да го виним.  ;D

Много съм любопитна да узная защо повечето ни управници във Варна, а и в Бг като че ли, са Близнаци? Някои има ли отговор на този въпрос. Убедена съм, че са мноого интелигентни, но друга причина има ли за тази закономерност?  :rolleyes: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #81 -: Март 31, 2010, 07:35:02 pm »
 Близнаците са много комуникативни и търговски настроени (ако ме разбираш какво искам да кажа ;)), а бизнесът във Варна за съжаление е от този тип. Малко близнаци познавам, които да могат да задържат придобитото. Не са особено постоянни.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Май 14, 2010, 09:37:37 pm »
Еми аз не съм от фенките му, но се възхитих от постъпката да зареже националния. Просто е пич! Всеки си има граница на търпимост към простотията българска. Прекалено интелигентен футболист е, просто не е за тук.

*

missKapriz

« Отговор #83 -: Май 14, 2010, 09:41:09 pm »
Кое точно харесваш в него-играта му или как изглежда :unsure:Или банковата му сметка :mellow:

*

Nebesna

« Отговор #84 -: Май 14, 2010, 09:46:09 pm »
Кое точно харесваш в него-играта му или как изглежда :unsure:Или банковата му сметка :mellow:

Вероятно това, че е доста изтормозен...

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Май 14, 2010, 09:52:24 pm »
Предпочитам Зет-а.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Май 14, 2010, 10:08:38 pm »
Каква банкова сметка?! Той няма как да ми плати обяда. Просто го харесвах като футболист, жалко че се отказа от националния отбор, ние вече нямаме отбор  :angry:

права си ,последния беше през 1994г.
тогава  "господ беше българин!" :blink: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Май 14, 2010, 10:34:38 pm »
 Управителят на 5 дом (спортни постижения) в 10 дом- слава. Сатурн-упритост и последователност- също в 5 дом. Слънце в 10 дом...ами лесно му е било да стане звезда чрез спорта (доколкото това може да бъде лесно). :blink:
 СЛВ в 4 дом- трябва да е отдаден на семейството си. Венера в 9 дом в тригон с Нептун- не са му чужди изкуствата, може и да има някакъв талант извън футбола. Хирон в 12 дом- може и да е страдал в чужбина.

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Май 14, 2010, 10:41:50 pm »
Управителят на 5 дом (спортни постижения) в 10 дом- слава. Сатурн-упритост и последователност- също в 5 дом. Слънце в 10 дом...ами лесно му е било да стане звезда чрез спорта (доколкото това може да бъде лесно). :blink:
 СЛВ в 4 дом- трябва да е отдаден на семейството си. Венера в 9 дом в тригон с Нептун- не са му чужди изкуствата, може и да има някакъв талант извън футбола. Хирон в 12 дом- може и да е страдал в чужбина.

Часът и домовете са неизвестни, извинявай, ама като се постави час 12,00 на обяд, обикновено това означава. В астротема така качват картите на известни личности с неизвестен час на раждане.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #89 -: Май 14, 2010, 10:43:05 pm »
В Зет няма ли такава функция, както в астрото с неизвестен час?

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Май 14, 2010, 10:44:09 pm »

Часът и домовете са неизвестни, извинявай, ама като се постави час 12,00 на обяд, обикновено това означава. В астротема така качват картите на известни личности с неизвестен час на раждане.
Нямам навика да гледам какъв час е сложен :blink:. Значи "тълкуването" ми отива в киреча. ;D

*

Nebesna

« Отговор #91 -: Май 22, 2010, 04:02:39 pm »
Астропортрет на Бойко Борисов

http://az-jenata.bg/article/8670/Boyko-Borisov-%E2%80%93-astroportret/

*

Helo

« Отговор #92 -: Май 22, 2010, 06:39:45 pm »
Астропортрет на Бойко Борисов

http://az-jenata.bg/article/8670/Boyko-Borisov-%E2%80%93-astroportret/

Значи тук пишела Скарлет. Тя спомена, когато беше ядосана, че си имала много работа и пишела и за някакви Интернет-издания. Сега открихме къде пише. Статията е на Скарлет.

Сега ще я следим какво пише там.  ;D

*

Helo

« Отговор #93 -: Май 22, 2010, 06:42:27 pm »
Скарлет е писала и тук:  ;D

http://www.plovdivmedia.com/4732.html

Бойко ще си подели властта с БСП, твърди астроложка

Астроложката Маргарита Паскалева изготвя хороскопи вече 12 години. По професия е медицинска сестра, има степен бакалавър по управление на здравни грижи и магистър по мениджмънт на социални дейности. Омъжена е, с трима сина.

Хари НИГОХОСЯН

Още от малка се е вълнувала от въпросите на живота и смъртта, от влиянието на планетите върху съдбата на човека. Сериозно се захванала с тази материя едва след смъртта на майка й: „На нея направих първия си хороскоп, знаех точно часа й на раждане и исках да разбера дали й е било писано да почине точно в този ден. Така и излезе – в този период имаше данни за силен стрес. В моя личен хороскоп също се виждат предпоставки за емоционален срив и за раздяла с близък човек, което силно ме притеснява”.
Астроложката признава, че подобни предсказания на звездите през 1999 г. я довели до истински нервен срив и тя дори се зарекла да загърби завинаги хороскопите. Но за около половин година успяла да преодолее тези терзания, разбрала, че дарбата й е дадена, за да помага на хората. Оттогава е направила стотици хороскопи. От октомври миналата година дори води своя рубрика в предаването „Здраве” на БНТ. Маргарита обяснява, че ако се знае точно датата и часът на раждане, може да се предвидят с удивителна точност много важни моментни от живота на човека. „Възможно е да се определи дори датата на смъртта, но аз никога не я разкривам. Това си е Божа работа и в нея никой не трябва да се меси. По-добре е човек да не знае бъдещето си. Предпочитам да използвам хороскопите, за да помагам на хилядите неориентирани хора. Работата на астролога е да им помогне да открият себе си. Миналата година направих хороскоп на една българка, живееща в чужбина. Беше изправена на сериозен кръстопът в живота. Хороскопът й показа наличието на силни стресове, на лични проблеми. Помогнах й да се ориентира в ситуацията, сега тя се чувства много по-добре и често ми пише да ми благодари. Винаги се стремя да разкрия на хората не само какво и кога ще им се случи нещо, но и защо стават тези събития. На много хора им е дадено не само да живеят с чужденец, но и да градят съдбата си зад граница”.
Маргарита обяснява, че предсказанията на звездите могат коренно да променят живота ни. В началото на декември я потърсила пловдивчанка, която е направила три неуспешни опита за забременяване по метода ин витро. „Когато ми издиктува рождената си дата и датите на направените й процедури, от хороскопа се видя, че не е било възможно да забременее в тези дни. Посъветвах я да не се отказва от мечтата си, а да опита още един път. Въз основа на соларната й карта, дадох съвет да направи нов опит на 3 февруари, дори посочих точния час, в който трябва да се направи ин витрото. Сега чакаме да дойде денят и да видим какво ще се получи. Ако този път забременее, това ще бъде един голям успех и за мен”.
Най-често я търсят за партньорски хороскопи. Звездите безпристрастно показвали дали двама млади са подходящи един за друг и ще могат ли да съжителстват щастливо.
Направила е личен хороскоп на Бойко Борисов. „Нямах часа му на раждане, който е много важен. За това използвах метода на прогресията. При Бойко Борисов Юпитер е във Водолей и прави тригон със Слънцето му в Близнаци”. Според астроложката звездите вещаят победа на Бойко Борисов на парламентарните избори през лятото, но спечелените гласове нямали да му стигнат за самостоятелно управление на България. Столичният кмет щял да бъде принуден да подели властта с БСП. „Изпратих хороскопа до централата на ГЕРБ, но така и не получих никакъв отговор - обяснява Маргарита. – Потърсих го по телефона в Общината, но секретарката му каза, че той си имал
личен астролог”.
Маргарита Паскалева обяснява, че звездите вещаят за България сериозни промени, които ще настъпят след 7-8 години. Трусове щели да разтърсят и целия свят: „Ще паднат доста от старите световни лидери. В един от сайтовете попаднах на астрологична карта на Барак Обама, която сочи сериозна опасност от покушение срещу новия американски президент. В края на ноември наистина се появи съобщение за разкрит от спецслужбите опит за убийство на Обама. Това не пречи да бъде направен нов атентат срещу него. Индийски астролози предупреждават, че през 2010-2011 г. ще има сериозно покушение срещу американския президент, което може да се окаже и успешно. Прочетох и някои предсказания, според които 2009 г. ще е година на възход за България. Според мен обаче годината съвсем няма да е лесна, кризата ще ни се отрази. Но от догодина ще ни се отворят нови възможности. 2009 г. ще е успешна за Водолеите, те ще постигнат това, което си пожелаят, стига да нямат прекомерни очаквания”.
За контакти с Маргарита Паскалева: 0887 005209.

« Отговор #94 -: Май 22, 2010, 06:44:54 pm »
Проработи й на Скарлет МСто от слънчевото затъмнение в съвпад с наталната Венера в 10 ти :P :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #95 -: Май 22, 2010, 06:45:57 pm »

*

Helo

« Отговор #96 -: Май 22, 2010, 06:54:39 pm »
Някой с името Маргарита Паскалева ще изнася лекции през юни по време на Седмата астрологична конференция на БАА във Варна.

Като мине конференцията ще търсим Скарлет на снимки.  ;D

http://www.bulastro.com/

14.00 часа -Проклятие, случайност или съдба са покушенията над    американските  президенти

Лектор: Маргарита Паскалева

Тегне ли проклятие над американските президенти, случайност ли са покушенията над някои от тях или е съдба? Съществува зловещо индианско пророчество, което в американската история е наречено „Проклятието на Текумзе”. Според легендата, умиращият индиански вожд на племето шайени е проклел "бледоликите" заради нарушаването на договорите от тяхна страна. Проклятието се състои в това, че всеки американски президент, избран в година, завършваща на цифрата 0, ще умре или ще бъде убит преди завършване на президентския му мандат.

С Уилям Харисън през 1840 г. започнал зловещият цикъл от смърт на президенти. Заболял само месец след встъпването си в длъжност, той става първият президент на САЩ, който умира по време на своя мандат. Но дали проклятието е в основата на успешните покушения над американските президенти? Всички убити или умрели преди изтичане на мандата си президенти, са избирани в години завършващи на 0. Ейбрахам Линкълн е избран през 1860 година и е убит през 1865 година, Джеймс Гарфийлд – през 1880 и е убит през същата година, Уилям Маккинли – през 1900 година е избран за втори мандат и е убит през 1901. През 1920 година е избран Уорън Хардинг, който умира внезапно в хотелската си стая при една от обиколките си из Америка. През 1940 година Франклин Рузвелт е избран за трети мандат и умира през 1945 година. Джон Кенеди – избран през 1960 година, е убит през 1963. Президентът, който нарушава тази закономерност и е оцелял при покушението, е Роналд Рейгън – избран през 1980 година. Животът му е бил на косъм от смъртта и все пак е останал жив.

Докладът представя  анализ на рождените хороскопи на Ейбрахам Линкълн, Джон Кенеди и оцелелия Роналд Рейгън, факторите за покушение над тях и планетните аспекти за момента на самите покушения. Според индийския астролог Рай Кумар Шарма, който предрече победата на Барак Обама на изборите за президент през ноември 2008 година, в периода 5 април - 16 май 2010 година е видял опасност за живота му. Яснота по въпроса дали съществува такава опасност и ако съществува може ли да бъде избегната, предлага анализа на хороскопа на Барак Обама.

Анализът включва:

1.
            Факторите за покушение в радикса на Ейбрахам Линкълн и Джон Кенеди;

1.
            Слънчевите затъмнения през конкретните години, транзитните, прогресивните и дирекционни аспекти на планетите в момента на покушенията;

1.
            Хороскопа на Роналд Рейгън и вероятните причини за неговото оцеляване;

1.
            Хороскопа на Барак Обама и има ли фактори за покушение над него;

1.
            Сравняване  хороскопите на президентите Линкълн, Кенеди и Обама с хороскопа  на САЩ в търсене на взаимосвързаност (кратка синастрия);

1.
            Проследяване  аспектите на транзитните, прогресивните и дирекционни планети към рождените в радикса на Барак Обама. Определяне на евентуалните критични периоди за живота му през оставащите месеци на 2010 и 2011 година.

*

Helo

« Отговор #98 -: Май 22, 2010, 07:08:31 pm »
Явно някои сайтове от Интернет сами си вземат материали от нейния блог и после просто слагат линкове към него.

Тук тя е правила хороскоп за България за тази година, обаче горе са сложили снимка на Апостол Апостолов от неговия сайт.

:57:

http://www.ndt1.com/article.php/20100107142108584

Статията са я копирали от тук:

http://www.az-jenata.bg/print.php?aid=9545

« Последна редакция: Май 22, 2010, 07:13:01 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Май 22, 2010, 07:12:13 pm »
Честито на Скарлет!  :blink:
Ама аз четох, четох резюметата, няколко пъти видях името й и не се сетих, че е тя. Голям майтап.  ;D
Тук като Скарлет я знам и често наричам съфорумците с техните никнеймове и в реала, дори са ми запаметени в телефона така.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.