Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75798 Прегледи
*

Helo

Re:Карти на известни българи
« Отговор #100 -: Май 22, 2010, 07:14:55 pm »
Честито на Скарлет!  :blink:
Ама аз четох, четох резюметата, няколко пъти видях името й и не се сетих, че е тя. Голям майтап.  ;D
Тук като Скарлет я знам и често наричам съфорумците с техните никнеймове и в реала, дори са ми запаметени в телефона така.  :-[

От прочетеното стигам до извода, че засега официално е към Аз жената, а останалите сайтове просто копират от там.

Явно вече официално е и към Българската Астрологична Асоциация като лектор на конферецията им.

Между другото, там лектор е и Пими.

« Отговор #101 -: Май 22, 2010, 07:16:35 pm »
Явно някои сайтове от Интернет сами си вземат материали от нейния блог и после просто слагат линкове към него.

Тук тя е правила хороскоп за България за тази година, обаче горе са сложили снимка на Апостол Апостолов от неговия сайт.

:57:

http://www.ndt1.com/article.php/20100107142108584

Статията са я копирали от тук:

http://www.az-jenata.bg/print.php?aid=9545

Скарлет ти каза да отиваш да работиш в полицията. Не си пилей таланта. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #102 -: Май 22, 2010, 07:19:20 pm »
Много се радвам за Скарлет!

Ясно личи, че обича астрологията и е свързала живота си с нея.
Верно, че беше споменала за опасенията си за сегашния президент на щатите.

*

Helo

« Отговор #103 -: Май 22, 2010, 07:20:43 pm »

Скарлет ти каза да отиваш да работиш в полицията. Не си пилей таланта. ;)

Разследванията в Интернет са по-безопасни от разследванията на престъпниците.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Май 22, 2010, 07:21:24 pm »
Хело, точно на място си поставила постовете. А дано, дай Боже и ние да се гордеем с една известна българка от нашия "виртуален дом"

*

Divna

« Отговор #105 -: Май 22, 2010, 07:21:42 pm »
Ами аз отдавна съм я пратила Хело в някой детективско бюро.

*

Helo

« Отговор #106 -: Май 22, 2010, 07:23:26 pm »
Хело, точно на място си поставила постовете. А дано, дай Боже и ние да се гордеем с една известна българка от нашия "виртуален дом"

Да, обаче може да стане известна с това предсказание:

http://www.plovdivmedia.com/4732.html

Бойко ще си подели властта с БСП, твърди астроложка

Според астроложката звездите вещаят победа на Бойко Борисов на парламентарните избори през лятото, но спечелените гласове нямали да му стигнат за самостоятелно управление на България. Столичният кмет щял да бъде принуден да подели властта с БСП. „Изпратих хороскопа до централата на ГЕРБ, но така и не получих никакъв отговор - обяснява Маргарита. – Потърсих го по телефона в Общината, но секретарката му каза, че той си имал
личен астролог”.

Публикувана на
5 Януари 2009 година

« Последна редакция: Май 22, 2010, 07:32:23 pm от Hi »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #107 -: Май 29, 2010, 10:14:42 am »

Да, обаче може да стане известна с това предсказание:

http://www.plovdivmedia.com/4732.html

Бойко ще си подели властта с БСП, твърди астроложка

Според астроложката звездите вещаят победа на Бойко Борисов на парламентарните избори през лятото, но спечелените гласове нямали да му стигнат за самостоятелно управление на България. Столичният кмет щял да бъде принуден да подели властта с БСП. „Изпратих хороскопа до централата на ГЕРБ, но така и не получих никакъв отговор - обяснява Маргарита. – Потърсих го по телефона в Общината, но секретарката му каза, че той си имал
личен астролог”.

Публикувана на
5 Януари 2009 година

Виждам, че добре се забавлявате.  ;D Благодаря ти , Хело, че се грижиш да не ме забрави някой!   ;) Искам само да уточня, че интервюто от Хари Нигохосян беше взето по телефона. И никога не съм казвала, че Бойко ще си подели властта с БСП. Казах само, че най-вероятно е да си подели властта с още някоя от партиите, защото соларния МЦ в картата на БГ беше в Близнаци. Нищо повече. Отговорност за писаното мога да нося само за това, което е публикувано в моя блог. Както знаете журналистите търсейки сензация са готови на всичко.  ;) Както и да е.  Колкото до доклада, надали щях да участвам, ако не ми бяха писали по имейла. Подробности няма да издавам.  :P Доклада е много интересен и съм направила много подробен анализ на хороскопите на Линкълн, Кенеди и Обама....на слайдове съм качила снимките на всички починали и убити президенти, както и хороскопите на последните споменати,слънчеви затъмнения и влиянието им през годините на покушенията и през 2010, 2011. След конференцията ще го публикувам в блога и който иска, да чете.  :72:

Колкото до публикациите, здравните хороскопи ги публикувам единствено в az-jenata и в zdrave.log.bg. Останалите копират.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #108 -: Май 29, 2010, 10:19:01 am »
А бе Хело,
ти чак сега ли захапа кой кой е.......
 :kissd:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #109 -: Май 29, 2010, 10:20:53 am »
Кое точно харесваш в него-играта му или как изглежда :unsure:Или банковата му сметка :mellow:

Вероятно това, че е доста изтормозен...

ХаресваХ го, искам да кажа, но какво казват звездите за него попитах  :unsure:

Повечето жени харесват идеята за него.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #110 -: Май 31, 2010, 03:16:23 pm »
А тъкмо търсех темата, но помислих, че съм я объркала. От сутринта искам да кача една карта. Валентин Михов - шеф на професионалната футболна лига. Неизвестен час. Разказваха ми за неговата любов към хазарта, търся аз рожденна дата и гледам Козирог, но после като въведох данните, се вижда Нептун как е омазал нещата.  ;D

Ако ви е интересно ето:     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Юни 05, 2010, 10:53:53 pm »
Картата на Петър Дънов (часът на раждане е неизвестен). Роден при съвпад на Сатурн и Луна във Везни и стелиум в Рак. СЛВ в съвпад с Юпитер, ЮЛВ в съвпад с Плутон. Марс и Уран без мажорни аспекти.

« Отговор #112 -: Юни 05, 2010, 10:57:40 pm »
Небесна, тази вечер четох някъде, че МСто на хороскопа му е в точен съвпад със Сириус. Не знам дали е така.
Ще потърся статията и ще постна линк.

Нали тази вечер си говорихте за съвпад/твърд аспект на Сатурн с двете светила  :unsure:

отивам да търся статията.

« Отговор #113 -: Юни 05, 2010, 11:02:58 pm »
Ето това е статията http://www.astrohoroscope.info/horoskopBulgaria.htm

Въпросния текст:

".....Този съвпад е още по-точен през 1864 г., когато е роден Учителя Петър Дънов. В хороскопа на Учителя, Сириус е в точен съвпад с МЦ ....."

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Юни 05, 2010, 11:11:32 pm »
Ето картата на Дънов със Сириус на МЦ и описането на тази звезда.

Сириус

Являясь символом духовной и мистической помощи, дает высший авторитет и духовную поддержку. Сочетает в себе качества Марса и Юпитера. С незапамятных времен ее считали "королевской", но также и агрессивной. При благоприятных соединениях обещает славу, почести, богатство. На Асценденте и в конъюнкции с Марсом Сириус может быть весьма опасным. Слишком честолюбивые стремления часто приводят к опасным препятствиям и даже покушениям на жизнь. В соответствии с традицией, Сириус, если он находится в 8 доме, может дать "славную" смерть с почестями и уважением к усопшему.

В хорошем аспекте к Марсу и Юпитеру и вблизи Меридиана, обещает большое богатство, удачливость в коммерческих предприятиях или в делах государственного управления. При таком положении звезда наиболее хороша для военных, юристов, государственных служащих.

Сириус в соединении с Солнцем и имеющий благоприятное положение в космограмме мы часто находим в гороскопах самых известных и прославившихся людей. Возможно, рост общественного положения был возможен благодаря протекции влиятельных людей. (Глоба)
« Последна редакция: Юни 05, 2010, 11:16:47 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #115 -: Юни 05, 2010, 11:13:06 pm »
това означава , че е редно да се качи карта с това инфо.
вероятно Кирил Стойчев е изнамерил точния час. Ей ,страшен скорпион е! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #116 -: Юни 05, 2010, 11:30:48 pm »
Интересно точен съвпад с асц , сатурн и луна и на слънце/венера с МЦ.
на дсц нептун.
не видях нито една рето планета.
макар , че много ми е трудно със Зетката. :blink: :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Юни 06, 2010, 11:39:03 am »
Сигурни ли сте, че това е картата на Дънов?
Имам информация за друг час и друг Асцендент.
Доколкото се сещам, АС попада в последния градус на Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Юни 06, 2010, 11:46:17 am »
Роден е в с. Николаевка, Варненско (Longitude 27E38; Latitude 43N19), но селата ги няма в астро.кома.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #119 -: Юни 06, 2010, 11:58:22 am »
Тук е биографията му:     http://www.astrohoroscope.info/beinsa.htm