Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75743 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Карти на известни българи
« Отговор #200 -: Юни 14, 2010, 10:04:47 pm »
За да се наложи една жена като модел, трябва да има и силен характер, а не само да знае как да се продава.
Има много по-красиви и фини жени, които не успяват да пробият. Конкуренцията в бранша е жестока и там важат вълчи закони. Доколкото се сещам, в картата на всепризнатата красавица Синди Кроуфорд има съвпад на Марс и Сатурн в 10 дом, което на пръв поглед е учудващо за карта на манекенка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Юни 14, 2010, 10:25:35 pm »

Това е картата (без точен час) на една от най-красивите за мен българки - Цеци Красимирова.
Ако искате може да поговорим по нея. Повечето сте наясно с нещата, които са й се случили от медиите, но кде в картата говори за това.

Сега разбрах откъде идва студенината - Слънце/Меркурий в квадрат с Луна. Тези могат да се абстрахират от емоциите си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Юни 14, 2010, 10:30:41 pm »
Но Луната е в Овен и ако АС наистина е Скорпион, Луната се намира в 5 дом в опозиция с Плутон.
Уран в съвпад с АС може също да допринесе за такова излъчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #203 -: Юни 14, 2010, 10:45:06 pm »
Ако говорим за красота сред българските модели, пускам две снимки за сравнение.

Гея Венелинова Антонова - модел

Мария Митева - модел

И може би Елена Тихомирова, Мис България-Вселена 2003.
Родена на 30 октомври 1980 г. в гр. Смолян

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

« Отговор #204 -: Юни 15, 2010, 09:41:55 am »
Аз лично, от дебатите в стил 'еди коя си манекенка е по-красива от друга' не мога да извлека астрологичен смисъл, за вас не знам .. Възприемането на красотата е твърде субективно - никога не е имало и няма как да се изградят еднозначни критерии по тоя въпрос .. тъй като красотата е в очите на наблюдаващия;)  По-интересно ще е всеки да си погледне картата и да разбере защо нещо му харесва или не му харесва ..  :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #205 -: Юни 15, 2010, 09:49:51 am »
НАПРАВО Е ЗЛА  ;D

:rolf:
За зла незнам, ама има агресивно излъчване и то много.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Юни 15, 2010, 12:47:43 pm »
Възприемането на красотата е твърде субективно - никога не е имало и няма как да се изградят еднозначни критерии по тоя въпрос .. тъй като красотата е в очите на наблюдаващия

И това е вярно.
Наистина, имаше противоречиви коментари по снимките и те в голяма степен са обусловени от наталните аспекти на "наблюдаващите". Две от потребителките, които не дадоха висока оценка на образа от снимките, имат Венера в мажорен аспект с Нептун - съвпад и тригон, Нептун на видно място и по нещо водно в хороскопа.
Принципът на Венера-Нептун е следният: Красотата е в хармонията!

Има обаче друг тип красота, дори ако се абстрахираме от това, че красотата е субективно и относително понятие и е обусловена от сетивата на възприемащия.
Много е важно какво излъчване има човек, а не само дали са му правилни и симетрични чертите.

Смея да твърдя, че при тази жена красотата се състои в дисхармонията, която излъчва. Има нещо дразнещо, възбуждащо сетивата. Някои го приемат за отблъскващо, други за провокативно. Това, което излъчва тя от снимките, е провокация и липса на одухотвореност, хармония. Но вероятно това обуславя и магнетизма, който силно излъчва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Юни 15, 2010, 01:00:40 pm »
начин на живот + психическо и ментално състояние..
.. водят до неописуеми ефекти - за добро или лошо

Начинът на живот, който водят мнозина манекенки и модели, е съсипващ. Повечето момичета, намерили своето "призвание" на това поприще, са принудени рано да узреят, да забравят за детето в себе си, за чистотата...
Съсипват ги не само тоновете грим и стилизиращи продукти, които "носят", дефилирайки по подиума, или демонстрират от кориците на лъскави модни списания, губейки своята индивидуалност. Затова след 24-25-годишна възраст изглеждат похабени, бъзвъзвратно губят свежестта си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Юни 15, 2010, 01:04:14 pm »
елементартно, защо някой не напише нещо което не му харесва при Елена Тихомирова примерно.. малко по-горе .. хм?

И тя не е еталон за красота, за съвършена външност, макар че има много по-фини черти от Цеца.
Но определено има по-интелигентно излъчване. Сексапилът й е съчетан с финес, а не с агресия и перверзия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #209 -: Юни 15, 2010, 01:08:15 pm »
Лили, много точно си описала излъчването на Цеци Красимирова. Сигурно заради тригона ми между Венера и Плутон харесвам такива жени, иначе Нептун ми е в опозиция на Венера.
На последните снимки не изглежда много добре, но излъчването е същото.

Елена Тихомирова има интелигентно излъчване, но не ми е еталон за красота.

ПП: тази на аватара ми винаги ми е била еталон за женственост и красота, съчетани с излъчване.

« Отговор #210 -: Юни 15, 2010, 01:08:53 pm »
На мен ми харесва повече Мария Митева, по-женствена ми изглежда.

*

holanda

« Отговор #211 -: Юни 15, 2010, 01:14:53 pm »
ПП: тази на аватара ми винаги ми е била еталон за женственост и красота, съчетани с излъчване.
е тази не е ли Марая Кери  ;)

*

holanda

« Отговор #212 -: Юни 15, 2010, 01:20:14 pm »
е тази не е ли Марая Кери  ;)

Дженифър Лопез  ;D
ех,как ги знаеш,бе ;D..сигурно докато аз съм си купувала тетрадки с Crazytown  на кориците,ти си се 'пулил'' на Jenifer Lopez :19:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Юни 15, 2010, 01:27:48 pm »
На мен ми харесва повече Мария Митева, по-женствена ми изглежда.

Намерих други нейни снимки и на тях е малко по-различна от първата.
Очевидно ефектът е бил постигнат с подходящ грим и прическа.
Но от снимките излъчва по-скоро класическа, студена красота и одухотвореност, отколкото екзотичен чар.
Малко по-фино носле би й отивало, но няма перфектни лица и пропорции, както казахме вече.

Цитат
Красавицата е модел на Визаж, но работи предмино в чужбина - Барселона, Атина, Лондон и Париж. Тя е и първата българка, снимала за корица на италианското издание на сп. Grazia. Има сесии в почти всички български модни списания, както и в доста чуждестранни. Участвала е и в рекламни клипове и кампании - Diesel, Triumph. В България сте я виждали в рекламите на Нестле Мура и Астера.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #214 -: Юни 15, 2010, 01:38:53 pm »
''If you had my love'' li be6e  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #215 -: Юни 15, 2010, 01:44:59 pm »
хахах, аз затова ли от 10 години съм си все същата, като на 20, че дори и по-хубава!

*

holanda

« Отговор #216 -: Юни 15, 2010, 01:45:34 pm »
забравил сам да пусна линк  ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=TsZcpCquppk
пак повтарям това е преди доста повече от 10 год.  ;D
:08:  :93: :93:

*

Asol

• 4140
« Отговор #217 -: Юни 15, 2010, 01:57:37 pm »
Външността и излъчването си зависят от душевността на човек.

*

holanda

« Отговор #218 -: Юни 15, 2010, 02:01:11 pm »
Външността и излъчването си зависят от душевността на човек.
Bulshit... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Юни 15, 2010, 02:09:42 pm »
начин на живот + вътрешно равновесие могат чудеса да направят.. това е между другото много интересна тема за аспекти в картата..по принцип знам че това за "вечната младост"" е присъщо за козирозите..

Принципно е така.
Но има и младолики хора, които са далеч от идеята за вътрешно равновесие.
Майка ми беше много дисхармоничен човек, за вътрешно равновесие при нея не може да става и дума, но въпреки това невероятно младолика, като момиченце. На 53 години си отиде без нито една бръчка по челото.
Но тя имаше и аспекти в картата, които предполагат младежко излъчване - Меркурий в първи дом и Луна в Стрелец (съвпад със Сатурн) около МС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.