Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76076 Прегледи
Re:Карти на известни българи
« Отговор #240 -: Юни 15, 2010, 08:44:09 pm »
Познавам мъж със Сатурн и Венера в съвпад в първи дом, изглежда си нормално :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #241 -: Юни 16, 2010, 09:21:25 am »

Николета Лозанова - родена на 30 ноември 1987 г.
Кой АЦ трябва да е според вас?

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #242 -: Юни 16, 2010, 03:17:14 pm »
Рая ами с какво толкова е известна тая Николета ? Аз съм я срещала само в жълтите издания .Но това лич.мнение де ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #243 -: Юни 16, 2010, 03:25:01 pm »
-сега

Как попаднаха тези снимки на Джей Ло в темата карти на известни българи? :angry:

Има си тема за актьори и певци.

*

tanina80

« Отговор #244 -: Юни 21, 2010, 09:27:25 am »
Интересно ми е дали някой може да постне карта на Тити Папазов  :blink:. Вчера го гледах на гости в едно предаване, и е толкова емоционален, буен, вживяващ се... интересен характер е. Имам чувството, че всичко му е в първи дом - Луната най-вече. Но успях да намеря само дата на раждане, без час - 17 юли 1967г. Дали емоционалността му идва единствено от Слънце и Меркурий в Рак? И другото интересно - Плутон в съвпад с Уран - но този съвпад е за цяло поколение на неговата възраст.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #245 -: Септември 20, 2010, 09:06:46 am »
Ето Бербатов какви ги сътворил, футболният свят говори само за него.

Манчестър Юнайтед 3:2 Ливърпул - Бербатов голове

Картата му по-долу. Добавям и от Зет, която преди врече качи Небесна, но не е коментирана.

Съвпадът на тр.Юпитер и Уран, за който от вчера се говори, му е в тригон с рождения Уран - диспозитор на Слънце.

Тр. Луна върху него, като по този начин активира и Юпитер/Сатурн в натала /според мен важен за развитието му като спортист, издръжлив, дисциплиниран и концентриран върху целите си/.

А Слънцето в опозиция на Северен възел и го управлява. Къде ли му се пада остта на възлите?  :rolleyes:

В момента кара Сатурново завръщане. Мисля, че още успехи го чакат.  

Има интересна карта, жалко, че е без час.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 11:02:16 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #246 -: Септември 20, 2010, 09:12:50 am »
Нито една опозиция в картата - не може да прави компромиси във взаимоотношенията.
Слънце в съвпад с ЮЛВ и в тригон с Юпитер и Сатурн - в предишен живот е бил водач, с високо социално положение.
Заработил си е престиж. Днес ще се радва на богатство - Слънце в тригон с Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #247 -: Септември 20, 2010, 09:14:44 am »
Нито една опозиция в картата.

Да. :blink: И почти няма вода, любопитна съм за асцендента...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #248 -: Септември 20, 2010, 10:02:38 am »
Има си човекът партилна опозиция Слънце - СЛВ. Не знам защо не е изчертана. Имам спомен, че някъде му беше обсъждана картата. Споровете бяха за асц. Скорпион или Стрелец. В биографична книга за него е посочен час на раждане 2:30-3:00 часа сутринта.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 10:10:33 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #249 -: Септември 20, 2010, 10:55:17 am »
И последно, май са се спрели на час 2:30, щото така съм си го запомнила в базата данни.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #250 -: Септември 20, 2010, 10:57:39 am »
Така ли, Дияна, сега ще го въведа. Благодаря. А Зет-ката е показала опозицията. То е без значение, щото си е точна и е ясно, че е особено важна при него.  

Беше ми странно, че има такова излъчване, почти бях сигурна, че освен Водолейското още нещо има, ето, че излезе - Асцендента и Луна в съвпад с Уран там.

Хмм, помислих, че отиде в Скорпион, но не в Стрелец си остава Луната.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 11:08:16 am от sunrain »

*

Stella

• 7765
« Отговор #251 -: Септември 20, 2010, 12:02:22 pm »
Има си човекът партилна опозиция Слънце - СЛВ.

Възлите не са небесни тела, а фиктивни точки. Те показват пътя на душите и не участват във формирането на характера и темперамента. Все пак надделява съвпада с ЮЛВ. Затова не я отчитам. Ако пусна всички астероиди и фиктивни точки, може да наизлязат и още опозиции.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 12:06:31 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #252 -: Септември 20, 2010, 12:46:28 pm »
Възлите не са небесни тела, а фиктивни точки. Те показват пътя на душите и не участват във формирането на характера и темперамента. Все пак надделява съвпада с ЮЛВ. Затова не я отчитам. Ако пусна всички астероиди и фиктивни точки, може да наизлязат и още опозиции.

В личната ми класация възлите се нареждат някъде след Асц. и светилата и не бих ги възприемала като маловажни, особено поставени в кьошето до разни камънаци и фиктивни точки. Пък и са основен сигнификатор на наистина важните ни взаимоотношения с другите, според други школи. Но съм се убедила, че тук всеки си има своя астрология и не бих влязла в спор за това.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #253 -: Септември 20, 2010, 12:54:24 pm »
Аз не бих подминала възлите тук, тъй като Слънцето е пряко свързано с тях като управител, на самата ос е, а и по много причини, както и знаците, в които попадат.
Те си казват думата и въобще при развитието на личността, както и реализирането на потенциала, който има в натала.

В този случай - както че е победител от "миналото", което ти каза, така да бъде и занапред, но за да опознава света и да разширява хоризонтите си. Като цяло за мен са ключови при разглеждането на всяка карта, а в тази значимостта им направо ми се набива на очи.

П.П. А и как да отчетем съвпада, а да пренебрегнем опозицията като говорим за възли? Не мога да ги късам на две парчета поне тях, защото са взаимно свързани, поне не съм открила смисъла на това досега... 
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 01:03:01 pm от sunrain »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #254 -: Септември 20, 2010, 03:05:33 pm »
В личната ми класация възлите се нареждат някъде след Асц. и светилата и не бих ги възприемала като маловажни, особено поставени в кьошето до разни камънаци и фиктивни точки.

И аз споделям същия принцип. За мен възлите се нареждат далеч преди арабските и прочие фиктивни точки. Просто системата за интерпретация на възлите, която споделям, е малко по-задълбочена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #255 -: Септември 20, 2010, 03:12:09 pm »
Колкото повече дълбая в една карта , толкова повече разбирам , че мястото от което следва за започне нейната интерпретация е Възлите. След това всичко останало....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #256 -: Септември 21, 2010, 04:51:29 pm »
Пускам една карта с неизвестен час на раждане. Въпреки това се надявам да напишете своето мнение по нея.

*

Vision

• 3523
« Отговор #257 -: Септември 21, 2010, 07:29:25 pm »
Пускам една карта с неизвестен час на раждане. Въпреки това се надявам да напишете своето мнение по нея.

аз ще се изцепя безотговорно /пашата обича смелите/  ;)

юрист /юпитер и другите във везни/
и политик /стелиума в лъв/.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #258 -: Септември 21, 2010, 07:47:23 pm »
 Може и нещо друго свързано с лаладжийство и публика като журналист ..

*

Vision

• 3523
« Отговор #259 -: Септември 21, 2010, 07:53:53 pm »
Може и нещо друго свързано с лаладжийство и публика като журналист ..

може, ама нали трябваше ледоразбивач да го изиграя, че никакви жокери няма.. :P

слв в близнаци даже също потвърждава твоите думи.. :blink:

луната във водолей е загрижена за благото на всички..в тригон с уран е, да не е изобретател или хардуерист някакъв, компи??..уран съвпад слв в близнаци- може да се занимава с издателска дейност, защото там има и машини, а и новини..хрумки някакви..иначе плутон при слънцето в лъв..мислех, че ако е юрист може да се занимава с преследване на престъпници, да е прокурор, а ако е политик да е в законодателната власт..нещо такова, а и заради сатурн там..
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 08:00:00 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..