Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76133 Прегледи
Re:Карти на известни българи
« Отговор #260 -: Септември 21, 2010, 09:02:33 pm »
Това е авторитетен човек. Медийна личност е.. тоя въздушния тригон..  като при това Уран е в съвпад със СЛВ  :-\
Да, такъв е. И много приказва с този Меркурий на MC, локуми разтяга. Не го харесвам. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #261 -: Септември 21, 2010, 09:05:02 pm »
Това е авторитетен човек. Медийна личност е.. тоя въздушния тригон..  като при това Уран е в съвпад със СЛВ  :-\
Да, такъв е. И много приказва с този Меркурий на MC, локуми разтяга. Не го харесвам. :blink:

как ги познавате така тия хора само по картите!??? :o
единственият лъв /ако не се лъжа, че е лъв и то доста неприятен/, за който се сещам е росен петров.. :-\
ама няма да тръгна сега да му търся данните.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #262 -: Септември 21, 2010, 09:08:42 pm »
До колкото разбрах часът не е известен и можеш ли да ми кажеш кой е този човек?
Прилича ми на журналист или .. трябва да помисля още малко за други предположения  ;D
Може да съм се объркала. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #263 -: Септември 21, 2010, 09:13:38 pm »
До колкото разбрах часът не е известен и можеш ли да ми кажеш кой е този човек?
Прилича ми на журналист или .. трябва да помисля още малко за други предположения  ;D
Може да съм се объркала. :blink:

ох, не..сетих се за още един пендел..ама как му беше името..и плутона му повече отговаря, защото е по- стар..последно беше водещ с Лора Крумова в сутрешния блок на нова тв и после май го шитнаха и направи някакъв сайт, после изчезна от погледите..абе как се казваше тоя, уфф, един балончо надутков.. :rolleyes:

сетих се- Миленчо Цветков  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #264 -: Септември 21, 2010, 09:22:23 pm »
Това е авторитетен човек. Медийна личност е.. тоя въздушния тригон..  като при това Уран е в съвпад със СЛВ  :-\
Това ме наведе на мисъл а журналистика (ако е такъв де), но във всеки случай е комуникативен и му се отдава ако не пред широка публика, то в компания да "вземе микрофона".

« Отговор #265 -: Септември 21, 2010, 09:23:18 pm »
Ето, обърках се, и аз мислех за Милен. Извинявам се. Но все още предполагам, че въпросната личност много говори, образно, но малко неща казва.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #266 -: Септември 21, 2010, 10:22:42 pm »
Според мен притежателя на натала е творец и общественик , финансист/ упр. на 5-ти в 12-ти/. Доста разнопосочна личност, с чар и маниер за манипулация на обществото и неговото съзнание/ съвпад на плутон и слънце в 10-ти дом/. Възможно е да е бил и политически затворник. Като цяло ми се струва , че е имал доста интересен живот.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #267 -: Септември 21, 2010, 10:45:05 pm »
Картата е без точен час, Марая, не разчитай на домовете.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #268 -: Септември 21, 2010, 10:47:37 pm »
Картата е без точен час, Марая, не разчитай на домовете.

Права си и то много...после забелязах , че е без точен час.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #269 -: Септември 21, 2010, 11:08:36 pm »
Не е ясно картата на мъж или на жена е. Луната е класически синглетон в случая и ми е много любопитно дали е наистина доминантна за личността. Ако се занимава с политика би било с много променлив успех, схематичен ум, добра памет, донякъде гурувски аспекти, може да е учител, обществен лидер, но му липсва харизма.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Asol

• 4140
« Отговор #270 -: Септември 22, 2010, 07:40:58 am »
Жокер към пуснатата карта: мъж, творческа професия и има нещо общо с Вижън. :P
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 08:03:25 am от Asol »

*

Vision

• 3523
« Отговор #271 -: Септември 22, 2010, 08:53:10 am »
Жокер към пуснатата карта: мъж, творческа професия и има нещо общо с Вижън. :P

закачлив ли е??  :P

добре, марс, венера и нептун във везни, през два градуса..трябва да е музикант тогава..обаче си пада по муз. инструменти и пише музика и текстове..със сигурност не е чалгар..но не е и много твърд, венерата, нептуна и везните му вземат огъня на марса.. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #272 -: Септември 22, 2010, 09:38:47 am »
Възлите не са небесни тела, а фиктивни точки. Те показват пътя на душите и не участват във формирането на характера и темперамента. Все пак надделява съвпада с ЮЛВ. Затова не я отчитам. Ако пусна всички астероиди и фиктивни точки, може да наизлязат и още опозиции.

В личната ми класация възлите се нареждат някъде след Асц. и светилата и не бих ги възприемала като маловажни, особено поставени в кьошето до разни камънаци и фиктивни точки. Пък и са основен сигнификатор на наистина важните ни взаимоотношения с другите, според други школи. Но съм се убедила, че тук всеки си има своя астрология и не бих влязла в спор за това.

О, но ти вече влезе в спор. Да съм казала, че възлите не са важни за мен. казвам само, че тук има съвпад на Слънце с ЮЛВ и нито една опозиция между небесни тела в картата. Съжалявам, че си ме разбрала по този начин.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #273 -: Септември 22, 2010, 10:09:05 am »
Пускам една карта с неизвестен час на раждане. Въпреки това се надявам да напишете своето мнение по нея.

Според мен човакът е изключително сдържан, не говори много и излишни приказки - Меркурий е в съвпад със Сатурн. Има силно чувство за справедливост - Юпитер във Везни. Мисля, че е юрист, но неговата сила е в адвокатската професия. Заради съвпада на Слънце с Плутон, може да е имало политически репресии върху родител - баща, дядо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #274 -: Септември 22, 2010, 11:41:44 am »
Качвам една карта на известна българка.Опитайте се да познаете с какво се занимава.Часът на раждане е неизвестен.

*

Asol

• 4140
« Отговор #275 -: Септември 22, 2010, 03:18:00 pm »
Понеже гледам и друга карта е пусната вече - ето отговора.

*

Uran

• 6041
« Отговор #276 -: Септември 22, 2010, 03:22:38 pm »
М.Белчев заеква. Това дали се дължи на съвпада на Меркурий със Сатурн?

*

Vision

• 3523
« Отговор #277 -: Септември 22, 2010, 03:54:23 pm »

оо, роден на моята дата.. :88:

втория път съм го понацелила, ама и ти даде много силен жокер.. :-[

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #278 -: Септември 22, 2010, 05:37:44 pm »

Съжалявам, че не можах да се включа по тази карта, но няма почивка и в почивните дни. Полудявам... но съвпада на Венера с Нептун във Везни е много показателен за творческа дейност и таланти, свързани с поезия /Нептун/ и музика /Венера, Луна/. Юпитер също е във Везни. Страхотен творец е Михаил Белчев, много го харесвам.  :58: Но мисля, че ще му пасне един асцендент Рак със заобленото си лице, увисналите крайчета на устните и заекването - Меркурий на Асцендента и в падение по знак.  ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #279 -: Септември 22, 2010, 05:43:08 pm »
Качвам една карта на известна българка.Опитайте се да познаете с какво се занимава.Часът на раждане е неизвестен.

Тази карта не са така очеизбождащи възможните занимания, но Слънцето в съвпад с Марс и Юпитер в Овен дава много добри спортисти. Пък и Сатурн и Уран са в огнени знаци....  :blink: Така без час е 6 от 49.  ;D