Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76105 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Карти на известни българи
« Отговор #280 -: Септември 22, 2010, 06:12:33 pm »
Картата е качвана вече в една от темите и лесно я разпознах за жалост, когато тръгнах да я гледам.  :blink:

Истински талант в сферата си на изява, която при нея е заложено да бъде силно индивидуална - Слънце/Марс/Венера, както и Раху/Кету в знаците Овен/Везни. Родена да побеждава. Управителите им в съвпад със Слънце и най-вече Марс като отговорен за СЛВ.

В зависимост от часа й е възможно да е налице таоквадрат с участието на Луна и Сатурн. Може точно той да е основният двигател на успехите, които има на тази възраст.

Рецепция на Меркурий с Венера. Сатурн диспозитор на Нептун. Въздушна Луна. Освен отличник в своята област, тя според мен има финес и грация, точни реакции и пластика, та спокойно може да се реализира и в танцовото изкуство, сигурно й се отдава и творчеството.  

П.П. Не съм издала коя е, за да може и други, ако желаят да се включат с коментари по картата.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #281 -: Септември 22, 2010, 06:43:10 pm »
Мдааа, сега се загледах, че и СЛВ е в Овен.  :blink: Най-вероятно ще да е спортист. Луната в Близнаци дава сръчни ръце и бързина /заедно с Юпитер в Овен, а опозицията й със Сатурн го/я дарява със сдържаност, дисциплинираност и с умения на стратег. Акцентираната Дева го/я прави изпълнителен/на и трудолюбив/а, съвпада с Марс - борбен/а и издръжлив/а /силна енергия/. Това много вероятно да е карта на спортист, но щеше да е добре да се пускат карти с часове, иначе е доста трудно. Разсъждавам си на сляпо.  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #282 -: Септември 22, 2010, 08:59:53 pm »
Пускам ви и аз една карта без час на известна българка. Каква според вас може да е сферата на работа?

*

Stella

• 7765
« Отговор #283 -: Септември 22, 2010, 09:29:38 pm »
Понеже гледам и друга карта е пусната вече - ето отговора.

Много харесвам Михаил Белчев. Даже скоро гледах картата му, но не можах да я позная.
Значи съвпада на Меркурий със Сатурн, който изтълкувах като сдържаност в приказките всъщност показва заекването. Той заеква като говори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #284 -: Септември 22, 2010, 09:39:28 pm »
http://vbox7.com/play:99231cd3

И нещо от него.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #285 -: Септември 22, 2010, 09:42:17 pm »
По картата на Михаил Белчев аз предположих, че човекът се занимава с право. Твърде логично и много вероятно. Също така забелязах и секстила на Меркурий с Нептун, което ме наведе на мисълта, че може би е поет и музикална личност. Обаче предположението ми за юридическа професия надделя. Ако бяха известни домовете, сигурно щеше по-точно да се определи.

Ето картата на друга известна личност, който има сходни данни (един ден разлика) и е избрал юридическата професия. Бивш министър на правосъдието от правителството на Иван Костов- Теодосий Симеонов.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #286 -: Септември 23, 2010, 09:22:17 am »
Пускам ви и аз една карта без час на известна българка. Каква според вас може да е сферата на работа?

Марс диспозитор на Слънце, който е във взаимна рецепция с Меркурий. Предполагам много енергична и дейна личност, въпреки че Марс е ретрограден...като го гледам какъв тежък съвпад има и като цяло тази карта такава ми изглежда. Сигурно живота й не е лек, дори и да има успехи, които са й донесли материална обезпеченост, а може и семейството й да е богато.
Тоя трудния стелиум в Дева с неговите аспекти може да е успяла да му използва градивно потенциала с дългогодишни изтощаващи дейности, които съдържат в себе си известна доза екстремност, жестока борба, а може и реализация в чужбина, не само на наша земя. От всичко, което ми прави впечатление прилича на жена, която се занимава с физическа работа, тоест състезател, но мисля, че големи спънки е имала/има. Полага неимоверни усилия да се задържи, цената, която плаща е висока, помага й волята и бойния дух, но сигурно има периоди на отдръпване и лично неудовлетворение, колебаейки се кой път да поеме.         
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #287 -: Септември 23, 2010, 10:01:54 am »
 Възможно е да си е сменила попрището при престоя на Уран в риби- задействана е била почти цялата карта. Ако се е занимавала с физическа дейност да е преминала към нещо спокойно от към физически усилия.

« Отговор #288 -: Септември 23, 2010, 11:23:33 am »
По карата на Скарлет- според мен става въпрос за спорт или нещо друго от сферите ,които управялва Марс - планетата на борбата,войната и действието. Или някаква свободна професия,където няма да има ограничения.
Слънце в Овен с диспозитор Марс съвпад с Уран в знака Дева,диспозитора Меркурий пак е в овен.И тази дисциплинирана Луна в Козирог в секстил с диспозитора си Сатурн и тригон с Марс говори за много упорит човек,които се изразява  чрез слънцето в овен- новаторство,инициативност ,борба за успех.Квадратурата между светилата само подсилва вътрешнета борба и тя се превръща във външна.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #289 -: Септември 23, 2010, 12:06:26 pm »
Аз няма да ви мъча с отговора си като другите  ;D и ще ви кажа. Това е картата на Стефка Костадинова.....погледнете какъв стелиум в Дева, Луна в Козирог, Слънце в Овен. Тя е скочила.....направо в бъдещето с този Марс в съвпад с Уран - изключителна прецизност, задълбочена, трудолюбива /Луна в Козирог/...няма да я тълкувам повече, че картата не е пред мен.  :blink: Но всеки спортист има ако не съвпад на Слънце с Марс, то Марс е в предизвикателен аспект я със Слънцето, я с Уран. И Уран е права - сменила си е попрището с приключване на кариерата й като спортист. Но не става треньор, а избира управлението и държавните институции - Луна в Козирог.  ;D

Няма ли някой вече да каже по предния казус за картата, по която аз се включих? Взех да ставам нетърпелива....давайте малко по-бързо отговорите, моляяяя!  :P

« Отговор #290 -: Септември 23, 2010, 12:11:34 pm »

Няма ли някой вече да каже по предния казус за картата, по която аз се включих? Взех да ставам нетърпелива....давайте малко по-бързо отговорите, моляяяя!  :P
Картата е на Цветана Пиронкова.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0_%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0
Съжалявам ако съм ви измъчила с закъснението на отговорите.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #291 -: Септември 23, 2010, 12:15:56 pm »

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0_%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0
Цитат
[/size]

Ми, ти измъчи мен, щото само аз я тълкувах тази карта.  ;D Сънрейн рече, че знаела на кого е, но аз не. Значи, все пак и без час успяваме да видим нещо. Радвам се.  :88:

« Отговор #292 -: Септември 23, 2010, 12:26:00 pm »

Цитат
[/size]

Ми, ти измъчи мен, щото само аз я тълкувах тази карта.  ;D Сънрейн рече, че знаела на кого е, но аз не. Значи, все пак и без час успяваме да видим нещо. Радвам се.  :88:
И аз се радвам Скарлет :blink:
Имам карти на още две наши известни спортиски станали световни шампиони с час на раждане(не мога да ги кача без тяхно съгласие),в техните карти самите констелации говорят повече от домовете.Имаме подчертан Уран ,Марс, управител на слънцето е в аспект с уран и силна луна.

*

Asol

• 4140
« Отговор #293 -: Октомври 03, 2010, 11:13:08 pm »
С какво се занимава ? Мъж е.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #294 -: Октомври 04, 2010, 12:03:35 am »
Съвпад на Юпитер на трон и Нептун - диспозитори на Слънцето и Луната, които ги квадратират....  :unsure: Има ли час на раждане или е неизвестен?

*

Asol

• 4140
« Отговор #295 -: Октомври 04, 2010, 12:05:38 am »
С час е.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #296 -: Октомври 04, 2010, 12:25:45 am »
С час е.

На пръв прочит ми заприлича на карта на духовно лице с толкова Риби и Стрелец...с управител на 2 в 1 предполагам е доста самостоятелен и сам си изкарва парите. МЦ в Лъв и Слънце в 4 дом - или професията е наследена от единия родител, или работи в къщи, или работи в служба на родината. Асцендента и той е от "тайните служби" - Скорпион.  ;D Слънцето в квадрат с Марс - У6 дом, Марс в Стрелец...но може и да е музикант, инструменталист /китарист, цигулар/ - СЛВ във Водолей в 3 дом и Уран във Везни.  :-\
 От друга страна Юпитер е диспозитор на Марса в Стрелец, Луната управлява 9 дом - да е учил и работил известно време като учител. 5 дом и той е в Риби...професията сигурно е творческа. А бил ли е женен с този Сатурн в Телец на Десц.? Ако знаеш.  :-\

« Отговор #297 -: Октомври 04, 2010, 12:45:54 am »
МС Лъв - Слънце /Луна в Риби 4
силен Стрелец и Юпитер, У2 съвпад Нептун диспозитор на светилата У5
реклама,туризъм
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #298 -: Октомври 04, 2010, 12:47:46 am »
С какво се занимава ? Мъж е.

този вече ми е набор и е любимата ми комбинация от слънце в риби и асц. скорпион и затова съм малко пристрастна..но да кажем, че няма точно определено работно място, парите си изкарва с някакъв спорт, може и с бойни спортове..тези точно риби обичат според мен каратето, за да ритат и имат много енергия..може да работи с приятели..интересен човек с не много лек живот..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #299 -: Октомври 04, 2010, 12:55:06 am »
Според мен парите си не изкарва основно с това, което е учил. Слънцето, като У10 дом в Риби може да покаже поне няколко възможни работи през живота. По 6 дом е работата по призвание. Може и да е спортист - стрелец или някакъв воден спорт. Но със същия успех може също да е мореплавател и пътешественик - толкова много вода и Стрелец.  :rolleyes: