Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75898 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Карти на известни българи
« Отговор #440 -: Март 01, 2012, 02:33:38 am »
Софи Маринова спечели българската Евровизия. Родена е на 5.12.1975г. в Етрополе. Как ли ще се представи в Баку? :>

http://www.youtube.com/watch?v=Jzw7Fqi4GaQ

Ще спечели Евровизия... :blink:
Имам точния и час...Тя го заслужава!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #441 -: Март 01, 2012, 01:55:31 pm »
Аз днес си правих експерименти с карти на известни оперни певици и това, което ме порази беше картата на Гена Димитрова със слънце, венера, меркурий,юпитер, сатурн и уран  в телец.За съжаление не и знам часа на раждане.

Телецът управлява гърлото и има отношение към пеенето, когато е подчертан в картата - както са казали хората "голямо гърло".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #442 -: Март 01, 2012, 02:49:05 pm »
Аз днес си правих експерименти с карти на известни оперни певици и това, което ме порази беше картата на Гена Димитрова със слънце, венера, меркурий,юпитер, сатурн и уран  в телец.За съжаление не и знам часа на раждане.

Телецът управлява гърлото и има отношение към пеенето, когато е подчертан в картата - както са казали хората "голямо гърло".

Не стига само една Венера в телец...за пеене.
Във форума има такава тема..,изследвали сме доста карти. Има Венери , които са далеч от телеца или везните...Но пеят... :blink:

Диафрагмата по коя планета да търсим? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #443 -: Март 01, 2012, 07:50:53 pm »
имам и точния час, но трябва да си потърся лекцията за известните българи хора на изкуството. Гена се е интересувала от астрология, даже е знаела какво и кога ще и се случи.Телците си спомням от тези лекции са добре  изпълнители.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Yaya

• 2265
« Отговор #444 -: Ноември 07, 2012, 08:45:23 am »
Качвам картата на Негово Светейшество покойния Патриарх Максим - 29,10,1914, с. Орешак, Ловешко. Починал - 06,11,2012, 3,30ч.

Опитах се да я завъртя по интуиция, не се подвеждайте по домификацията - заради транзита на Луна върху Нептун. Ако приемем, че Нептун е У4 и е в 9 дом, натална Луна е в 4ти, а Слънцето е в 12ти.

Качвам картата и без домове заради по-обективните.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #445 -: Ноември 07, 2012, 09:51:40 am »
Според мен тригонът сатурн/плутон към слънце вероятно му е дал дългия живот, но асц едва ли е този, защото при толкова високопоставена личност ми се струва прекалено 3 планети в 12-ти, едната слънце, и луна в 4-ти

*

Yaya

• 2265
« Отговор #446 -: Ноември 07, 2012, 10:16:49 am »
Меркурий е У10 и е на АЦто  :-\
Венера като У6 е в първи, изразявал се е с работата си.
Нептун като У4 е в 9 - както ти каза - духовенството, възприемал е Бога като свой дом.

Хипотетично.

Аз се загледах и в Солара - има Нептун в соларен 6Д, в съвпад с прогресивен Меркурий там.
Прогресивен СЛВ е върху Юпитер.
Има съвпад на прогресивен Сатурн и дирекционни Хирон и Луна ан К8.

Но не знам доколко е на К8....
« Последна редакция: Ноември 07, 2012, 10:25:30 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #447 -: Ноември 07, 2012, 10:25:49 am »
Може и да е така-няма да разберем
Аз имам особено мнение за това колко са духовни днешните духовници

« Отговор #448 -: Ноември 07, 2012, 07:55:43 pm »
Часът и датата на смъртта на дали са точни, в някои сайтове се съобщи за смъртта на Патриарха още на 3-ти ноември :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #449 -: Ноември 07, 2012, 08:46:16 pm »
Според мен тригонът сатурн/плутон към слънце вероятно му е дал дългия живот, но асц едва ли е този, защото при толкова високопоставена личност ми се струва прекалено 3 планети в 12-ти, едната слънце, и луна в 4-ти

Не е ли по-логично тригон на Сатурн към у1 да дава дълголетие, нали АЦ е физическото тяло ...
Само предполагам ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #450 -: Ноември 07, 2012, 08:52:12 pm »
Естествено, че е така
Но няма как да знаем
Виж например един асц водолей как ще му пасне

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #451 -: Ноември 07, 2012, 09:14:06 pm »
но асц едва ли е този, защото при толкова високопоставена личност ми се струва прекалено 3 планети в 12-ти, едната слънце, и луна в 4-ти

Аз познавам известен човек, високопоставен, дето се вика светът е в краката му, с четири планети в 12ти, в това число и У на Асц и У на МЦто. И на мен ми е било винаги интересно, но часът е точен. Нито една планета в 1, 10, изобщо картата е никаква направо.

*

Papy

• 4343
« Отговор #452 -: Ноември 07, 2012, 09:23:32 pm »
За трети път-няма как да знаем :)
Този твоят познат случайно да се е реализирал по 12 дом-емиграция, лекар, мафия?
А и луна в 4-ти имаме-абе...

Наскоро гледах пак картата на тесла: нептун секстил уран-единствен аспект на уран;
единствен аспект на плутон-секстил със сатурн. И 2-та аспекта са поколенчески, а той е спял по 2 часа на денонощие и токът и мълниите са му били в главата непрекъснато

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #453 -: Ноември 07, 2012, 09:37:50 pm »
Не. Професията му е от явна и няма нищо общо с 12ти, ама нищо. Пътува много по работа, но пътуването е следствие на работата, не е емигрирал, тоест в дншно време ходи да работи на различни места, но вече е капацитет и нормално обикаля.

*

Papy

• 4343
« Отговор #454 -: Ноември 07, 2012, 09:40:54 pm »
Тоест не си живее в държавата-родната?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #455 -: Ноември 07, 2012, 09:48:09 pm »
Ами живееше си, когато стана това, което е. После вече взе да пътува, зависи колко му е дълъг ангажимента където е. Понякога месец, понякога шест. Но когато стана име в сферата си беше в родината. Аз просто недоумявам от картата му как точно стана изобщо това, което е. Бих очаквала да е или книжен плъх, или монах, честно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #456 -: Ноември 07, 2012, 09:49:21 pm »
Еми дай карта, ако не ти се свиди  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #457 -: Ноември 07, 2012, 09:52:42 pm »
Ще пусна утре, че ме мързи сега да си редактирам астрото, не са му данните вкарани, а и отивам да спя.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #458 -: Ноември 07, 2012, 09:55:38 pm »
Ще пусна утре, че ме мързи сега да си редактирам астрото, не са му данните вкарани, а и отивам да спя.  :blink:

Deal, лека :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #459 -: Януари 28, 2013, 10:38:56 am »
Ето един българин с глас и стил, догодина има юбилей