Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75877 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Карти на известни българи
« Отговор #480 -: Февруари 17, 2013, 09:56:19 pm »
На 13.09.1991 основава ипон
Какви са транзити, прогресии, етц?

*

abroad

• 2187
« Отговор #481 -: Февруари 17, 2013, 10:00:46 pm »
На 13.09.1991 основава ипон
Какви са транзити, прогресии, етц?

в колко часа? ;D - шегувам се
много енергия му отдадохте днес, ще ви спомене с добро, да се надяваме ;D
...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #482 -: Февруари 17, 2013, 10:24:10 pm »
Цитирам Апостолов:
"Соларния асцедент на ББ попада в Близнаци и във 2-ри натален дом."
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #483 -: Февруари 17, 2013, 10:28:33 pm »

много енергия му отдадохте днес, ще ви спомене с добро, да се надяваме ;D
...

Ша ни свали от сметките за ток и парно ;)
Но прогнозата на Апостолов, хич не ми се връзва.
Според разсъжденията на Акрукс, тазгодишният му солар е страшен. Слънцето му излиза в 10 дом, в съвпад с Юпитер - ша спечели изборите, но с тоя т-квадрат на Меркурий/Венера, Уран и Плутон - трудно ще му е да се оправи. Ако сложим и парс фортуна, става голям квадрат. Хич няма да му върви. С тоя голям воден тригон, Нептун в 7 сол. дом в квадрат със Сатурн - пак ще има много лъгане и подмазване, докато състави правителство. Че на всичко отгоре и любовният му живот е заспала работа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #484 -: Февруари 18, 2013, 11:30:06 am »
Дянков е подал оставка, все някой трябва да го отнесе. :))

Според вас възможно ли е ситуацията още повече да ескалира и да има предсрочни избори?

Какво показва мунданната ситуация, съотнесена към картата на България?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #485 -: Февруари 18, 2013, 11:32:42 am »

Какво показва мунданната ситуация, съотнесена към картата на България?

Юли при големия воден тригон-юпитер и марс в рак-част от тао също-ако е вярно, че България е под влиянието на козирог, ескалация ще има и вероятно тогава ще се изяви в пълна сила

*

Lillie

• 30532
« Отговор #486 -: Февруари 18, 2013, 11:36:18 am »
А сега вероятно предретроградният Меркурий мъти водата, сега е в един знак с Марс и в рецепция с Юпитер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #487 -: Февруари 18, 2013, 11:41:57 am »
А сега вероятно предретроградният Меркурий мъти водата, сега е в един знак с Марс и в рецепция с Юпитер.

По тая логика оставката няма да бъде приета
Особено ако и нептун се намесва

*

Lillie

• 30532
« Отговор #488 -: Февруари 18, 2013, 11:43:40 am »
Или да не успеят да намерят решение за създалата се ситуация, докато не свърши фазата на Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #489 -: Февруари 18, 2013, 11:45:01 am »
Да, спиред мен при директен Меркурий нещата ще се видят. Дотогава ще замажат очите на хората, а и Нептун е при Меркурия.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #490 -: Февруари 18, 2013, 11:46:48 am »
Кьор-фишеци някакви
Оставката била приета

*

Yaya

• 2265
« Отговор #491 -: Февруари 18, 2013, 12:04:13 pm »
Ама не била приета, а била поискана. По нептуниански и ретро Меркуриевски  ;D ;D ;D
Уж Дянков я подал, пък не знаел, че ББ го обявил за персона нон грата. А ние си шляпаме ушите....

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #492 -: Февруари 18, 2013, 12:17:37 pm »
Май в друга тема наскоро бях споменала, че по това ретроградие, предвид спецификата на някои аспекти, има голяма вероятност да ни пробутат евтини постановки и кокошарски изпълнения. Сега да видим кога ще започне театърът, започвам да броя. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #493 -: Февруари 18, 2013, 12:27:25 pm »
Почвай да броиш, Лили  :P Имай предвид, че и Сатурн се обръща днес, а той е символ на властта и явно е важен в картата на България. после и Уран се обръща... и купонът започва.

А Шопенхауер

« Отговор #494 -: Февруари 18, 2013, 12:42:06 pm »
ДС управлява всяка постановка от театъра, наречен "преход". Не че съм фен на теорията за световната конспирация, но в една "посткомунистическа" страна това прави смисъл.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #495 -: Февруари 18, 2013, 12:43:54 pm »
http://money.bg/news/id_282212475/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE_%D1%81%D0%B8_%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2

Цитат
Все пак под натиска на премиера Борисов Дянков е разпоредил на чиновниците във финансовото министерство да сглобят емисия ДЦК, но явно това е било и последното му разпореждане.

Така тази седмица предстои спешен аукцион на ДЦК за рекордните за вътрешния пазар 800 млн. лв. Те ще бъдат взети за 6 месеца, като трябва да бъдат разплатени от следащото правителство в края на август, ако има средства за това.

Потенциални купувачи на държавния дълг са банките и застрахователните дружества у нас, като сега предстои въпросът дали те ще са склонни да изкупят емисията.

Ако емисията не бъде успешна и държавата не успее да пласира тези 800 млн. лв. това означава, че се влиза в сценарии, който може да доведе до неплатежоспособност. По този начин се отваря път на финансова нестабилност, който може да доведе до и до спешен заем от Международния валутен фонд. Странно познат сценарии?

Причини емисията да бъде неуспешна освен големият и размер се явяват и призивите за национализация, които валят по отношение на на ЕРП-тата(макар и обоснована стъпка според мнозина). Това е така защото никой инвеститор не би искал да даде парите си в страна, която във всеки един момент може да сложи ръка върху частната собственост.

Тази съвкупност от събития и факти не изпраща добър сигнал и на международните финансови пазари, където за това наказват с по-високи лихви. Това означава, че разходната част в бюджета ще се увеличи, което може да е за сметка на различни плащания, като пенсии, заплати и др.

Така Дянков успява да напусне "кораба" в момент, след който не е ясно дали правителството ще продължава да получава потупвания по рамото за фискалната си стабилност.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #496 -: Февруари 18, 2013, 09:15:42 pm »

списание "Кармичният кръг"

http://www.karm-krag.com/06/08/2009/politicheski-horoskopi/astroportret-na-simeon-diankov.html - Астропортрет на Симеон Дянков – вицепремиер, министър на финансите (вече бивш)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #497 -: Април 08, 2013, 07:51:25 pm »
Аз днес си правих експерименти с карти на известни оперни певици и това, което ме порази беше картата на Гена Димитрова със слънце, венера, меркурий,юпитер, сатурн и уран  в телец.За съжаление не и знам часа на раждане.

Телецът управлява гърлото и има отношение към пеенето, когато е подчертан в картата - както са казали хората "голямо гърло".

Не стига само една Венера в телец...за пеене.
Във форума има такава тема..,изследвали сме доста карти. Има Венери , които са далеч от телеца или везните...Но пеят... :blink:

Диафрагмата по коя планета да търсим? :rolleyes:

Нептун! Имал отношение към дишането и разпъването на диафрагмата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #498 -: Април 08, 2013, 09:21:55 pm »
Аз днес си правих експерименти с карти на известни оперни певици и това, което ме порази беше картата на Гена Димитрова със слънце, венера, меркурий,юпитер, сатурн и уран  в телец.За съжаление не и знам часа на раждане.

Телецът управлява гърлото и има отношение към пеенето, когато е подчертан в картата - както са казали хората "голямо гърло".

Не стига само една Венера в телец...за пеене.
Във форума има такава тема..,изследвали сме доста карти. Има Венери , които са далеч от телеца или везните...Но пеят... :blink:

Диафрагмата по коя планета да търсим? :rolleyes:

Нептун! Имал отношение към дишането и разпъването на диафрагмата.

Това  не е новина за мен... Но за теб... :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

satin_

« Отговор #499 -: Май 08, 2013, 11:01:37 am »
Григор Димитров отстрани номер едно в световния тенис Новак Джокович във втория кръг на турнира "Мастърс" в Мадрид с 2:1 сета (7:6, 6:7, 6:3)  :blink: