Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75818 Прегледи
*

Nebesna

Карти на известни българи
« -: Януари 12, 2010, 10:11:32 pm »
Румяна Желева. часът на раждане е неизвестен, но някои проявиха интерес към данните и във връзка с изказването на Алена в публичното пространство, че не и било писано да заема такъв пост.

« Последна редакция: Януари 12, 2010, 10:50:59 pm от Небесна »

*

sunrain

• 6710
Re:Карти на известни българи
« Отговор #1 -: Януари 12, 2010, 10:21:17 pm »
На мен ми прави впечатление на амбициозен и борбен човек. Нептун в последен градус, вероятно е изиграл ролята си в професионално отношение. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2 -: Януари 12, 2010, 10:23:53 pm »
Можем да се пробваме и да сложим един Козирог на АС  :blink: Един френолог беше писал, че в нейната физиономия има много "черепност"  ;D Имал чувството, че като я гледа човек, все едно гледа Рамзес II  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Януари 12, 2010, 10:27:30 pm »
Може и да е Козирог наистина.  :blink:
Ама тогава тия всичките планети ще отидат в 8 дом, пък за научната й кариера /сега прочетох/ май по-й отиват в 9 дом...незнам, просто предполагам.   

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 12, 2010, 10:56:47 pm »
Можем да се пробваме и да сложим един Козирог на АС  :blink: Един френолог беше писал, че в нейната физиономия има много "черепност"  ;D Имал чувството, че като я гледа човек, все едно гледа Рамзес II  ;D ;D ;D

Не е нужно да си френолог, за да го констатираш, но аз не бих рискувала да сложа какъвто и да е Асцендент.
Между другото Слънцето е в съвпад със Сатурн, което в какъвто и да било аспект към Асцендента би дало много силноотражение върху външността.

Забелязвате ли, че този съвпад е много точен (Слънце е в екзалтация в Овен, а Сатурн в заточение). Този съвпад е връх на Йод, включващ още Юпитер и Нептун.

Предстои и уранова опозиция. Уран в 0 гр. Овен ще направи съвпад с нейния СЛВ и ще опонира на собственото си натално положение в 0 гр. Везни. Тази опозиция ще бъде съдбоносна за нея, понеже засяга възлите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Януари 12, 2010, 10:59:08 pm »
Абе аз имам същия абсолютно точен съвпад - Слънце/Сатурн, но в Лъв. Мисля, че не ми се е отразило на външността. Странно.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Януари 12, 2010, 11:01:49 pm »
Абе аз имам същия абсолютно точен съвпад - Слънце/Сатурн, но в Лъв. Мисля, че не ми се е отразило на външността. Странно.

Аз не зная какъв ти е асцендента. А и ти не казваш този съвпад прави ли ти аспект с асцендента.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7 -: Януари 12, 2010, 11:05:45 pm »
Скорпион. И да, прави. Просто ми стана любопитно, защото не се бях замислила, че би трябвало да си личи и външно. Може и така да е - примерно по определени части от тялото, но не и в лицето. Аз за него се хванах.  :blink:  

« Последна редакция: Януари 12, 2010, 11:11:59 pm от sunrain »

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Януари 12, 2010, 11:11:57 pm »
ТРАНЗИТИ В ДЕНЯ НА ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ НА ЕВРОДЕПУТАТИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Януари 12, 2010, 11:15:20 pm »
Транзитен Плутон прави точен тригон с наталния съвпад Сатурн/Слънце в Овен.
Транзитен Юпитер прави точен съвпад с натален Марс - господар на 3 планети в Овен.
Марс управлява и СЛВ. (може да ви направи впечатление, че на тази карта
СЛВ е в последните градуси на Риби, а в астросайт - в Овен.
Истинсата позиция на възела е в Овен, а в Риби е усреднения СЛВ).

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #10 -: Януари 12, 2010, 11:27:49 pm »
А на Антония Първанова картата кой ще я качи...

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Януари 12, 2010, 11:48:21 pm »
А на Антония Първанова картата кой ще я качи...

Защо - тя нещо повече постигнала ли е от една средно-статистическа жена? Заслугите са на мъжа и..покрай него е станала известна. Какво събитие ще и проследяваме на нея? На Р. Желева поне и видяхме транзитите в деня на евроизборите.

За Първанова мога да кажа, че има 2 тао-квадрата в картата си. Но вече си лягам, че очите ми се затварят, който желае да и качи картата. Лека нощ от мен. :bedtime2:

*

Divna

« Отговор #12 -: Януари 13, 2010, 04:18:03 am »
Едни от най-важните качества които трябва да притежава един политик това са: отговорност и липса на манипулация (лъжи). В случая при нея  :sun: :soe: :sat: търпелив човек, обича власта (хубавото е, че съвпада не е в скорпион), обмисля добре преди да вземе решения, вижда нещата в дълбочина, отговорност за действията си. Нептун не е във воден знак - значи няма лъжи.  :nep: :sec: :jup: - внимателна при сключване на договори (юпитер във везни). Въобще от това което виждам ми изглежда, поне лично на мен много отговорна и стабилна личност.
Много жалко, че не се знае часът, няма ли как да се разбере?

*

Divna

« Отговор #13 -: Януари 13, 2010, 04:46:46 am »

Аз не зная какъв ти е асцендента. А и ти не казваш този съвпад прави ли ти аспект с асцендента.

Моят асцендент е скорпион, Луната ми е в скорпион, Плутон ми прави точен съвпад със Слънце, а съвпада прави секстил с асцендента. Луната съвпад с асц. Като ме погледнеш въобще неможеш да кажеш, че Плутон ми е доминантна планета. Може би само където очите и косите са ми тъмни.

« Отговор #14 -: Януари 13, 2010, 08:54:42 am »
Можем да се пробваме и да сложим един Козирог на АС  :blink: Един френолог беше писал, че в нейната физиономия има много "черепност"  ;D Имал чувството, че като я гледа човек, все едно гледа Рамзес II  ;D ;D ;D

На мен по-ми прилича на асц. Овен, със Слънце и Сатурн в 1 дом.   

*

elfidka

• 3129
« Отговор #15 -: Януари 13, 2010, 08:55:05 am »
Едни от най-важните качества които трябва да притежава един политик това са: отговорност и липса на манипулация (лъжи). В случая при нея  :sun: :soe: :sat: търпелив човек, обича власта (хубавото е, че съвпада не е в скорпион), обмисля добре преди да вземе решения, вижда нещата в дълбочина, отговорност за действията си. Нептун не е във воден знак - значи няма лъжи.  :nep: :sec: :jup: - внимателна при сключване на договори (юпитер във везни). Въобще от това което виждам ми изглежда, поне лично на мен много отговорна и стабилна личност.
Много жалко, че не се знае часът, няма ли как да се разбере?

Лично аз мисля, че най-важните качества на един политик е да умее да манипулира. Нека не се заблуждаваме, но е абсолютно невъзможно да се угоди на всичките n - милиона хора в една държава. Трябва да се лавира и да се прави това което е изгодно в общо държавен план.
Нужно е едно по-мащабно мислене, и липса на дребнавост, което не е много по Дева.  
Без много откровения в стил честната Марийка от долната махала...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #16 -: Януари 13, 2010, 09:20:02 am »
Лично аз мисля, че най-важните качества на един политик е да умее да манипулира. Нека не се заблуждаваме, но е абсолютно невъзможно да се угоди на всичките n - милиона хора в една държава. Трябва да се лавира и да се прави това което е изгодно в общо държавен план.
Нужно е едно по-мащабно мислене, и липса на дребнавост, което не е много по Дева.  
Без много откровения в стил честната Марийка от долната махала...

Подкрепям с две ръце! В политиката трябва да умееш да лавираш и да бъдеш артист.  :25:

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Януари 13, 2010, 09:23:24 am »
 Долният текст е пейстнат от сериозен форум

1.Свръхамбициозна кариеристка, родена в сивото блато на Нова Загора преди 40 г. в семейството на военен, завършила езиковата в Бургас, е приета преди 1989г. в СУ - “Педагогика на пионерската и комсомолската дейност”, за да може да получи трамплин към партийна кариера, но специалността след 1989г. се преобразува (само на думи) в “Социална педагогика”. Видимо спадналите шансове за властова кариера я пренасочват към друга номенклатурна специалност в СУ - социология (където 2/3 от студентите до 1989г са деца на предани партийни кадри, готвещи се за управленска кариера в НРБ, а по инерция това продължава макар и в по-малка степен до началото на 90-те години). Завършва „Социална педагогика” през 1994 г. През 1995г. завършва и социология в СУ, където ментор й става ченгето Кръстьо Петков, а топлата връзка със службите и подземния свят се поддържа и по линия на съпруга й - към онзи момент работещ за Мултигруп.
2.През 1995 год. Румяна Желева (на крехката възраст от 26 години) „ненадейно” става член на УС на Национален Инвестиционен Фонд – НИФ „Труд” АД, който управлява огромни активи от масовата приватизация, през 1996 г. е вече член на Надзорния съвет на приватизационен фонд „Труд и Капитал” АД . Това „компетентно” участие в този фонд продължава три години. Дали тези високи постове не са заради нейната лятна специализация през 1994 г. във Виена, където е и синът на Огнян Дойнов, Ясен Дойнов!? Прословутият приватизационен, а после инвестиционен фонд, в които Румяна Желева е член на УС е с прякото участие на КНСБ и един негов заместник-председател Юри Жак Аройо, който там е изпълнителен директор (Юри Аройо е син на известния червен шаман и икономист Жак Аройо, спряган за съветник на Тодор Живков). По-важното е, че Юри Аройо е член и на УС на Първа източна международна банка, най – известна с названието „Банката на СИК”.
3.Румяна Желева е член и на Съвета на директорите на „Пластимо” АД Самоков, но по-любопитно е нейното членство през 1997-1998 г. в Съвета на директорите на „Езтур”АД - Правец, който стопанисва партийната резиденция на Тодор Живков в родния му град и където се вихрят скандали с руско участие и участие на небезизвестния Мирчо Циганина, който бе спряган за източване на държавният резерв. От това време датират и първите й видими политически занимания в партията на споменатия вече проф. Кръстьо Петков „Обединен блок на труда”, която е регистрирана май 1997 г. На тази партия според решение на СГС и публикувано в ДВ бр.56 от 15.07.1997 г. зам.-председател е проф.Румен Георгиев, а изпълнителен секретар е Румяна Русева Желева.
4. Проф. Кръстьо Петков, който от 1990 до 1997 г. е председател на КНСБ е бил агент на Разузнавателното управление на Генералния щаб на МНО с псевдоним „Еленков” и е депутат от Коалиция за България начело с БСП в 39-тото Народно събрание – тоест, става дума за един ярък представител на БСП. Какви са обаче хората, допуснати от вещия агент на ДС да работят на отговорни постове в неговите структури и партия? Най-вероятно, предани на червените идеи и близки съратници на шефа Петков. От друга страна, с проф. Румен Младенов Георгиев, Румяна Желева работи през 1997 г. и в „МЗК Европа-Живот” АД.
5.Какво характеризира този икономически експерт? Георгиев е председател на „Минералбанк” от 1983- 1990 г., откъдето много зелени банкноти изтекоха навън по червено време. Виден член на Висшия партиен съвет на БСП, който е оглавяван от Александър Лилов и с член на председателството му Андрей Луканов, Георгиев работи с Румяна Желева, която е член на Надзорния съвет на застрахователното му дружество. Проф. Георгиев е и съветник на Валентин Церовски, когато е министър на МРРБ. Валентин Церовски бе отстранен заради скандал с покупка на апартамент с участието си в „Международна застрахователна компания Европа-Живот”-АД, където пътищата й са се пресекли и със сина на Огнян Дойнов, Ясен Дойнов, както и с добрия й бургаски познат и съдружник на Желева, Калин Рогачев, който по това време е началник кабинет на министър Церовски, а по-късно при тройната коалиция е зам.-министър на МРРБ на Асен Гагаузов.
6.Бизнес-партньорството на Румяна Желева с Калин Рогачев също е много интересна тема за журналистическо разследване. Двамата се познават от немската езикова гимназия в Бургас. По-късно общият им път минава през приватизационен фонд „Труд и Капитал” АД и през Международна застрахователна компания „Европа-Живот” АД и от съвместния им бизнес в „Глобал Консулт”-ООД от 2001 г. до 24 август 2007 г., когато Желева е вече евродепутат, но е и едноличен собственик на пререгистрираното „Глобал Консулт”-ЕООД.По същото време частният бизнес и високия държавен пост, който заема Калин Рогачев- зам.-министър на МРРБ са несъвместими и бизнесът се поема от Румяна Желева. Калин Рогачев е привилегирован от НДСВ и от БСП, а Румяна Желева от 2007 г. е от ПП ГЕРБ, но бизнес интересите са по-важни от политическите „разлики”. Уви…
7.Друга част от твърде любопитната, но скривана биография на Румяна Желева разкрива връзките й с Димитър Ламбовски, който е в управата на „банката на СИК” (ПИМБ) до 1999 г., по-късно той е депутат от НДСВ, но е бил и експерт в „ Труд и капитал”. Тази връзка също е много интересна тема за журналистическо разследване.
Бизнес-интересите на Румяна Желева се проявяват и в управлението на фирма „Етко-8.Шнайдерс” ООД и от участието й с „Глобал Консулт” ЕООД с 44 % дял в „Източни имоти” ООД с предмет „посредническа дейност на агенции за недвижими имоти”.Сложете си ръка на сърцето, г-н Бедров, и кажете не си ли заслужава журналистическия интерес една толкова богата биография, по-интересното от която е дълбоко скрито, а на повърхността й са изтикани съмнителни постижения като социолог (например в информацията, подготвено от самата Желева в Уикипедия).Това ли ще е външният министър на България, и не дай Боже, новият български еврокомисар???

« Отговор #18 -: Януари 13, 2010, 09:32:30 am »
  Някой много яко й завижда.   :72:  Транзитен Нептун в квадратура с натален Нептун (ако се приеме асцендент Овен и 12 дом в Риби) точно пасва на изваждане тайните на бял свят. А като се замисли човек.....в Хаити колко загинали има тази нощ от земетресението. Това риене идва от БСП и Антония Първанова от НДСВ. Цяла Европа се смее вероятно на битките между 2 българки с повръшня.  :85:
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 09:39:29 am от jopelini »

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Януари 13, 2010, 09:38:26 am »
 Абе хора, това, което тук приемаме за норма, там е абсолютно недопустимо.
п.п.Нито А. Първанова ми е интересна, нито Р.Желева.
Просто вчера, гледайки агонията на Р.Ж. по телевизията се сетих за това изказване на Алена, което тогава даже ме подразни.
Може Йодът да и се е задействал по един неприятен начин( макар че тогава останах с впечатлението, че по натал не е за препоръчване- тя (Р.Ж.) да е в светлината на прожекторите).