Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76051 Прегледи
Re:Карти на известни българи
« Отговор #20 -: Януари 13, 2010, 09:43:52 am »
Абе хора, това, което тук приемаме за норма, там е абсолютно недопустимо.
п.п.Нито А. Първанова ми е интересна, нито Р.Желева.
Просто вчера, гледайки агонията на Р.Ж. по телевизията се сетих за това изказване на Алена, което тогава даже ме подразни.
Може Йодът да и се е задействал по един неприятен начин( макар че тогава останах с впечатлението, че по натал не е за препоръчване- тя (Р.Ж.) да е в светлината на прожекторите).

Без час на раждане няма как да предположим "какво и е дадено" и "какво не". Сатурн в Овен не е добре поставен. Той е мунданен управител на 10 дом и Слънцето е в съвпад с него. Това е признака за ограничаване. И все пак,не знаем къде е медиум цели. Това е много важно.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Януари 13, 2010, 12:50:27 pm »
Аз пък се хванах за думите на Алена, че не и било ДАДЕНО. Щом е стигнала дотук, значи и е дадено и вероятно неслучайно и е дадено. Аз не се съмнявам, че "Господ си знае работата!" Всеки трябва да си извърви пътя и да си научи уроците.

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Януари 13, 2010, 12:59:15 pm »
Аз пък се хванах за думите на Алена, че не и било ДАДЕНО. Щом е стигнала дотук, значи и е дадено и вероятно неслучайно и е дадено. Аз не се съмнявам, че "Господ си знае работата!" Всеки трябва да си извърви пътя и да си научи уроците.
Toва можеби е било в началото на есента, а и с половин ухо го слушах. Аз го разбрах така: "Ако упорства в амбицията си да заема отговорен и ВИДИМ пост, ще бъде наказана".
Вчерашният и "разпит" пред ЕП, чудесно пасва на предупреждението на Алена.
п.п.Винаги имаме избор и от този избор произтичат различни събития.
Правилно си се хванала за думата ДАДЕНО. Интересът ми е точно в тази дума, но не помня дали аргументите на Алена бяха астрологически или нумерологични.

*

Divna

« Отговор #23 -: Януари 13, 2010, 01:01:33 pm »

Подкрепям думите на Небесна. Няма нищо случайно в този живот. Освен че верочтно Р.Желева ще научи уроците си, може би ще даде урок и на останалите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Януари 13, 2010, 02:49:49 pm »
мисля ,че добрият астролог би изтълкувал "написаното от звездите" по начин ,който не коренспондира с "предсказанията" на алена.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Януари 13, 2010, 03:15:56 pm »
Ето една прогноза на Алена, в която пише, че на Бойко Борисов не му е отредено да се кандидатира за президент, при Йорданка Фандъкова има слабо изразени предпоставки за смяна (както знаете тя стана кмет междувременно), а Румяна Желева заема пост, който е неподходящ за нея. http://www.vsekiden.com/?p=55925

А тук пише, че Божидар Димитров щял да бъде УСПЕШЕН  министър. Толкова много гафове направи този човек и кой знае колко пъти още ще се навре в ресора на други министерства. http://razkritia.com/7-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF/

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 13, 2010, 03:31:16 pm »
аз също мисля ,че Желева не е най-подходяща за поста в европарламента.
не съм и гледала картата , имам тези впечатления от работата и... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Януари 13, 2010, 05:07:56 pm »

Тук не става дума за поста и в европарламента изобщо, а за поста и на министър.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #28 -: Януари 13, 2010, 05:16:56 pm »
На Бойко му гледах картата преди около седмица. Има всички предпоставки догодина октомври месец на изборите за президент. И ще бъде президент,колкото и да им е мъчно на някои. Всеки,който е бил овластен по някакъв начин,е бил омърсен. Такава ни беше системата. Кой каквото иска да си говори. Транзитният Марс прави тригон към Слънце,Сатурн и Марс в хороскопа на Р.Желева. Мисля,че въпреки оплюването от страна пак на българка / това жените сме големи боклуци ;D/ в европарламента. Няма начин да не е изпълнила всички изисквания,след като вече се знаеше,че "ще я съблекат гола" там. Трябва да е много тъпа,ако не го е очаквала. И се надявам,че след проверката ще бъде с чисто име и избрана. И не защото я харесвам /не я познавам/, а защото не ми се иска да омърсява българин друг българин.  :'(

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #30 -: Януари 13, 2010, 05:24:04 pm »
Официалната оценка за Желева: Слаб

И мен да ме разпнат на кръст и да ме разстроят и аз няма да мога да отговоря после на важните въпроси. Вчера и Луната беше без курс,сега пък ще направи съвпад с Меркурий и Плутон и ще квадратира Слънцето й. Тежки дни за нея.

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Януари 13, 2010, 05:47:17 pm »

Не е ли вярно за какъв да е отговорен и публичен пост.
Ако беше останала министър в Бг, вероятно за нещо друго щеше да се издъни, макар че това, за което я обвиняват в ЕП е нарушение и тук.
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 06:03:44 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 13, 2010, 05:59:06 pm »

разбрах ,че не става дума за поста й , споделих обаче мнението си по този въпрос.
що се отнася до длъжността -министър , ще се въздържа от коментара. :blink: ;)

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Януари 13, 2010, 07:01:17 pm »
Днес празнува Георги Калоянчев. Да е жив и здрав!
Жалко, че нямаме база данни на известни личности в България.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Януари 14, 2010, 09:50:22 am »
И не защото я харесвам /не я познавам/, а защото не ми се иска да омърсява българин друг българин.  :'(

Мен това най-много ме възмути в цялата история и без да следя в детайли събитията, щото ми дойде до гуша с тия мръсотии и коментари на околните. Ама в това българите са просто спецове, а сега и целия свят ни видя способностите.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Януари 14, 2010, 09:53:37 am »
И ще бъде президент,колкото и да им е мъчно на някои. Всеки,който е бил овластен по някакъв начин,е бил омърсен.

И на кого му е толкова мъчно пък?! На повечето хич не им пука.  ;D Дал ще е Бойко или Гойко, ... а всъщност всичко е театър, една голяма игра за публиката, която обаче е доста заблудена. 

« Отговор #36 -: Януари 14, 2010, 10:32:33 am »
    Точно така Сънрейн, всичко е театър, добре режисиран и с добри манипулаторски умения на кукловодите. А тълпата - ние, колкото по-бедни сме, толкова повече ще слушаме и изпълняваме. Докато един ден цялата нация не обяви гладна стачка.... :96: А за Румяна Желева, издъни се - аз ако бях в еврокомисията - щях да си я върна обратно в България и да дам път на млади хора, които не са имали време да се омесят с властта и парите и които истински желаят да са част от едно европейско семейство и са космополити на времето си.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Януари 14, 2010, 10:36:49 am »
Що гладна стачка, бе, аз викам всеки с картечница в ръка да протестира.  ;D

То и сега много гладуват по принуда, туй никой няма да впечатли.  :rolleyes:

« Отговор #38 -: Януари 14, 2010, 10:40:45 am »
   Ми просто, толкова ще сме бедни, че няма да може да се въоръжим....Иначе логично е един бесен народ да се опъне с вили и мотовили -  ;D. А на нас ни остава алтернативна всеобща гладна стачка /щото вече сме свикнали/ или гражданско неподчинение. Да се спре оборота - на пари, стоки и услуги, които постоянно си прехвърляме от една ръка на друга, като всяка изминала година, все повече намалява. Да стискаме зъби няколко дни - гладни, жадни без ток, вода и т.н. да видим какво ще се случи.... :lol:

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Януари 14, 2010, 11:10:05 am »