Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75723 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Карти на известни българи
« Отговор #40 -: Януари 14, 2010, 04:43:36 pm »
 Венера и Слънце в 10 дом, като Венера и управлява и Асц и 6 дом- известност и слава чрез работата, която е Венерина- изкуство. СЛВ в 6 дом- писано и е да работи (служи) дорде мърда. Марс и Юпитер също в 6 дом допълнително акцентират в/у работата- Марс като енергия, Юпитер- признание, като Юпитер дава подкрепа на планетите в 10 дом.
 Тя има 3 брака, което не е било много популярно през ония времена, но на Венерата и във водолей много не и дреме за хорското мнение.
 Скорпион на К7 не се връзва много с 3-те и брака, но все пак голяма част от знака се заема от стрелец.
 Марс е връх на Т-квадрат със Слънце/Венера и Нептун. Възможно ли е на тази констелация да се дължи частичната и слепота получена вследствие на инцидент в театъра и 4-те планети имат отношение към това (инцидет, театър, физ. тяло)?

*

Asol

• 4140
« Отговор #41 -: Януари 14, 2010, 05:31:45 pm »
Часът на раждане е неизвестен, но това което ми прави впечатление е опозицията на съвпада :sun: / :ven: с  :nep:, което може би дава насока че не е важно какъв е аспекта, а да има такъв.  Има доста наранена  :moo: - самата тя е казвала за себе си че е по-сериозен и вглъбен човек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Януари 14, 2010, 05:39:56 pm »
Луна в съвпад с Кету и в опозиция със Сатурн не е много лек аспект.
Венера в нейната карта е изгорена от Слънцето и невидима, бърза и студена като темперамент. Има рецепция със Сатурн, ако се вземе предвид качеството му на класически уравител на знака Водолей.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Януари 14, 2010, 05:42:25 pm »
Хора, аз ли се заблуждавам или Уран наистина е в Риби, щото ако е така, то те са преживели Уранов възврат. Сигурно е много интересен период.
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 05:51:03 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 14, 2010, 05:45:13 pm »
Напоследък все по-малко хора доживяват до урановия си възврат...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Януари 14, 2010, 05:50:17 pm »

Чувала съм, че имала постоянни скандали с дъщеря си и че не са в много добри отношения. Дъщеря и е обидена и сърдита. Коментираха го в едно интервю с нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Януари 14, 2010, 06:07:02 pm »
Да, този аспект често дава чувство за отхвърленост, ако го разглеждаме от психологическа гледна точка. И трудни отношения с майката, които впоследствие жената може да проектира и върху собственото си дете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Януари 14, 2010, 07:24:30 pm »

Чувала съм, че имала постоянни скандали с дъщеря си и че не са в много добри отношения. Дъщеря и е обидена и сърдита. Коментираха го в едно интервю с нея.
Ами тя май  дундурка дъщеря си и сега. Вероятно фактът, че на тази възраст Муки (дъщеря и) не е автономна я тревожи и предизвиква скандалите м/у тях.
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 07:31:28 pm от Uran »

« Отговор #48 -: Януари 14, 2010, 07:29:34 pm »
В интервюто, което двете дадоха за Венета Р. останах с впечатлението, че тя обвинява майка си за проваления си брак.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Януари 14, 2010, 07:43:07 pm »
В интервюто, което двете дадоха за Венета Р. останах с впечатлението, че тя обвинява майка си за проваления си брак.

Както и за това, че не и е ходатайствала за ВИТИЗ, както направили други актьори за децата си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Януари 14, 2010, 08:03:25 pm »
Ами тя май  дундурка дъщеря си и сега.

Един от вариантите, които предполага горепосоченият аспект, е и ранно отделяне от майката. Особено като се вземе предвид, че Луната е в Овен, Слънцето и Венера също са в не по-малко независим и свободолюбив знак, Водолей. Но  впоследствие самата тя може да има проблем в това отношение с децата си, изразен в опити за "задържане", т.е. не им позволява да се отделят, да станат самостоятелни и автономни. Марс в Скорпион добавя и елемент на контрол, тенденция да се заема властническа позиция.
Не знам как стоят нещата с дъщеря й, говоря принципно за аспекта като такъв. А пък и картата е без домификация, нищо не се знае...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #51 -: Януари 16, 2010, 08:00:41 am »
Винаги съм се чудела отде черпи тази колосална енергия, а то какво било  :rolleyes:
два тау квадрата с върхове Марс и Плутон, с включени в тях светилата,
 който пък са в магически правоъгълник,дава много ако човек се възползва
от всяка възможност в живота си и как да не го направиш когато си роден с
сатурн/слв/юпитер, взаимна рецепция венера/ сатурн
освен марс в скорпи и квадрата сатурн/плутон предполага подобно налагане на
тотален контрол и неотстъпчивост, твърдост...и мерка в рибки, знае как да омекоти нещата и да се получат винаги, жената е като атомен реактор веднъж стартирал, не може да спре, много ме кефи,
дай боже повече такива ярки,неуморни личности да се раждат в България :72:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #52 -: Януари 16, 2010, 09:31:12 pm »
Това е карта на деня за гласуване на еврокомисарите с ориентировъчен час около 10 сутринта.
Еврокомисарите ще бъдат гласувани ВСИЧКИ наведнъж, а не един по един.
Последния аспект на Луната преди да напусне знака е квадрат с Уран.
Дори да политиците да се споразумеят, защото то си е сделка да не се лъжем,  изборът им може да се компрометира.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #53 -: Януари 16, 2010, 10:02:28 pm »
Някой знае ли часа на Миглена Ангелова

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Януари 19, 2010, 01:45:27 pm »
Румяна Желева си е подала оставката от всички заемани постове. Да и погледнем пак картата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #55 -: Януари 19, 2010, 01:52:32 pm »
Румяна Желева си е подала оставката от всички заемани постове. Да и погледнем пак картата.

кога?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Януари 19, 2010, 02:00:45 pm »

кога?

днес http://pisnani.com/article.php?V0b95e6ec=2&V92a2b5cb=2116

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #57 -: Януари 19, 2010, 10:10:58 pm »

Транзитната Луна в Риби квадратира Марса и.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Януари 19, 2010, 10:19:44 pm »

Транзитната Луна в Риби квадратира Марса и.

Дааа, а Марс управлява стелиума в Овен.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #59 -: Януари 20, 2010, 01:15:24 pm »
Ще ми бъде интересно да разгледаме картата на Христо Стойчков.Този човек е толкова колоритен с характера си , а и "афинитета" му към чуждите езици.
Знам, че е роден на 8 февруари.