Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76026 Прегледи
*

Helo

Re:Карти на известни българи
« Отговор #60 -: Март 10, 2010, 02:17:44 pm »
В едно от последните си предавания Венета Райкова спомена, че асцендента и е Лъв и направих карта. Завършила е право.

*

Uran

• 6041
« Отговор #61 -: Март 10, 2010, 03:35:42 pm »
 По картата на Венета Райкова: Слънце в съвпад с Меркурий във Венерин знак добре описва заниманията и -"светски"-Венера "журналист"-Меркурий, известна- в съвпад с МЦ.
 При тази жена движещата сила според мен е чистата женска завист, завист в най-рафинирания вид- "Защо Тя? Защо не Аз - каква съм хубава и умна?". Слаби са ми астро познанията, но мисля, че за това е виновна Т-квадратурата по оста 2-8 дом с намесени Луна и Венера, а Сатурн като връх в нейния случай е доста псевдо морален.
 Мисля, че няма и не е способна на истински приятелства- Марс и Сатурн в 11 дом в напрегнати аспекти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Март 10, 2010, 03:42:53 pm »
По отношение на работата й в телевизия принос има също - Нептун в аспект с Меркурий в 10 дом.
Венера опозиция с Луна - защо завист...? Мисля, че това е неудовлетворение, трудно съвместяване на ролята - съпруга/любовница, а може и сексуални проблеми, предвид позицията в дом.

За завистта - да, всъщност Венера в аспект със Сатурн има подобна изява в повечето случаи. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #63 -: Март 10, 2010, 05:26:18 pm »

За завистта - да, всъщност Венера в аспект със Сатурн има подобна изява в повечето случаи.  

Аз имам опозиция на Венера със Сатурн и винаги съм си мислела, че при мен завистта е в доста по-малко количество, отколкото при останалите жени... пък и мъже.

Но чуждият успех ме амбицира и аз да постигам повече. Но никога не съм мислила да правя мръсно на някого, само защото той е по-успял, както правят много хора. Уважавам постиженията на другите и се стремя и аз да постигна повече, вместо да завиждам.

Та... :rolleyes: на какво се дължи това мое благородство, несвързано с кой знае каква завист? :rolleyes: ;D

:25:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #64 -: Март 10, 2010, 06:06:53 pm »
Венера/Сатурн има не само подобно изражение, аз също не съм напълно склонна да мисля за Венета, че така се изявява, поне аз не съм останала с такива впечатления за нейната личност и само този аспект въобще не е гаранция. А и си има значение вида на аспекта - квадрат ли ще е, опозиция, което обаче аз все още трудно отличавам в действие като го видя, но се старая да намирам разликите и да си вадя изводите от подобно сравнение.
 Беше ми чудно защо Уран посочи завистта като качество и затова си го обясних впоследствие нейното предположение.

Колкото до благородството мисля, че там се включват много фактори. Познавам един такъв човек, трябва да поразсъждавам по въпроса от кои планети му идва...при него е много изразено, доброта в пълния смисъл на думата, всеопрощаващ, оптимист, може би неговия Юпитер там има пръст, незнам.  :rolleyes: 

*

Helo

« Отговор #65 -: Март 18, 2010, 10:12:58 pm »
Като гледах сега Митьо Пищова по телевизията си помислих, че сигурно Юпитер му е много зле като се има предвид външността му и начина, по който говори.

И е ясно - Юпитер му е в съвпад със Слънцето, Венера и Марс в Лъв.  ;D ;D Какво ще кажете за влиянието на квадратурите на Сатурн?

Ето картата:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #66 -: Март 18, 2010, 10:15:57 pm »
този идиот не може да има пари без 2 и 12 дом
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #67 -: Март 18, 2010, 10:20:58 pm »

Картата е без час.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Март 18, 2010, 11:27:36 pm »
Кая, видя ли, в тази карта има Кала Сарпа Йога.  ;)

От гледна точка на западната астрология:
Голям стелиум, включващ няколко планети в Лъв в квадрат със Сатурн. Мегаломания в съчетание с комплекси. Квадратът на Сатурн към изгорена Венера загатва за комплекси, свързани с визията, външния вид, квадратът с Марс се изразява чрез свръхкомпенсация.
Роден за шоумен, но доколкото си личи от изявите му досега - тип палячо. Жалко, че не е известен часът на раждане, така не можем да разберем в коя част на хороскопа е това планетно стълпотворение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Март 19, 2010, 08:43:52 am »

Кая, това имаше предвид според мен за ориентировъчно място на Асц...предполагам.  :rolleyes: Като нищо да е Лъв, наистина е голям надувко, определението ти Лили ми допадна - "тип палячо".  ;D Но то пък има доста планети в Лъв, тъй че може и друг Асц да е.

И това Кала Сарпа Йога - поне нещо да светнете при него как се изразява, кво е, що е, че не е йога, знаем, но ще става ли сарпа..?  :P ;D  

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Март 30, 2010, 09:33:04 pm »
Картата на Божидар нанев с транзитите за деня на подаването на оставката (без точен час на раждане).

Наблюдават се следните аспекти:
1. Точна опозиция на транзитна Лилит с натален Марс.
2. Транзитен Марс в съвпад със СЛВ
3. Юпитеров възврат

*

Nebesna

« Отговор #71 -: Март 30, 2010, 09:36:47 pm »
Нанев по рождение има един аспект, който склонява към алчност и проблеми със закона - Плутон опозиция Юпитер в квадрат с Венера (трите планети образуват конфигурация "тао-квадрат). Възвратният Юпитер е задействал тао-квадратурата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #72 -: Март 30, 2010, 09:38:49 pm »
Нанев по рождение има един аспект, който склонява към алчност и проблеми със закона - Плутон опозиция Юпитер в квадрат с Венера (трите планети образуват конфигурация "тао-квадрат). Възвратният Юпитер е задействал тао-квадратурата.

умница си! тамън щях да те моля! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Март 30, 2010, 10:26:42 pm »
Сега виждам, че прогресивната му Луна в Лъв е в точен квадрат с наталната Луна в Скорпион. Период на драстични промени е квадратът на пр. Луна към наталното и положиние (жалко че не боравим с домове).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #74 -: Март 30, 2010, 10:32:04 pm »
а плуто е на ЮЛВ , по транзит , сатурн в квадратура към ЮЛВ.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Март 31, 2010, 04:28:20 pm »
Ето и още една карта, но без час. Председателят на общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов, който беше арестуван тази сутрин. Не открих тема за политици, сякаш имахме...но слагам я тук.  

Аз съм склонна да мисля, че Асц му е Везни по външните белези, но разбира се няма как да съм сигурна.   

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Март 31, 2010, 06:56:38 pm »
Ето и още една карта, но без час. Председателят на общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов, който беше арестуван тази сутрин. Не открих тема за политици, сякаш имахме...но слагам я тук.  

Аз съм склонна да мисля, че Асц му е Везни по външните белези, но разбира се няма как да съм сигурна.   

А, стига, бе! Направо ще падна....за корупция ли? Време беше.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #77 -: Март 31, 2010, 07:02:38 pm »
Официалната версия и доказателствата, с които разполагат са по сделките с автобусите втора употреба през годините. На три път купуваха едни трошки, дето стрували уж 2 милиона евро. Да, но само част от тях стигнали до продавача. Останалите в джоба.  ;D Заедно с шефа на Градски транспорт и един бизнесмен са в ареста.

Тъй...а по картата - много се затруднявам да правя анализ без домове, незнам дали при вас е така. Някои положения си говорят, но на мен не ми е достатъчно.

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Март 31, 2010, 07:04:32 pm »
ВИЖТЕ КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ.

Преди 11 години: Гуцанов изкара близо 4 месеца зад решетките още през 1999-а
За първи път Борислав Гуцанов попадна в ареста в края на януари 1999-а година в качеството си на главен изпълнителен директор на "Блек сий шипинг". Тогава заедно с него беше арестуван и шефът на Елитбанк във Варна Пламен Георгиев. Двамата заедно бяха обвинени в присвояване в особено големи размери. Ставаше въпрос за 9 000 000 лева, отпуснати като кредит на фирмата.

Според първоначалното обвинение Борислав Гуцанов, като съучредител на "Елитбанк", съдействал за получаването на кредита от "Бляк сий шипинг", където е съсобственик. Към разследването е приложена информация за отпускането на три огромни кредита на морската фирма - за 600 000 000 лв., за 2 950 423 000 лв. и за 3 112 860 000 лв. Като и трите са без никакво обезпечение. След това следва пълно объркване. От фирма "Блек сий шипинг" обясняват, че нямат нищо общо с Борислав Гуцанов, защото той бил освободен от длъжност заради несправяне с работата още през 1997-а година. Фирмата наистина била теглила кредити, но не 9 милиона, а 4 и с тях били купени два луксозни катамарана. Въпреки това съдът отказва да пусне задържания Гуцанов от ареста.

След очна ставка между него и директора на Елитбанк Пламен Георгиев в кабинета на следовател Галя Бакалова. Този път разпитът се въртял около приходен ордер за 30 млн. лв., намерен в счетоводството на морската фирма. Парите били преведени от варненския клон на Елитбанк за заеманите под наем помещения, собственост на "Блек сий шипинг". Под документите имало подпис, който обаче не бил на Гуцанов. И така се изтърва края на разследването, което утихна бавно.

На 21 април 1999-а година съдът пусна Гуцанов от ареста срещу 3 000 000 лв. парична гаранция. Три месеца по-късно делото срещу него е прекратено поради липса на доказателства.

Тогава защитниците и противниците на Гуцанов бяха 50 на 50. Половината твърдяха, че арестът и цялата атака срещу него била чисто политически акт без никакви доказателства, а според другата половина именно политическата му активност е помогнала случаят да бъде прекратен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Март 31, 2010, 07:21:22 pm »
 Афинитетът му към "лежерно" боравене с обществени/чужди средства дали не се дължи на тригоните на Стурн към Юпитер и Венера, които са в съвпад?