Здравей Гост

Ретрограден Сатурн

• 192 Отговора
  • 41050 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Ретрограден Сатурн
« Отговор #60 -: Януари 29, 2011, 04:07:45 am »
Абе, жената има Слънце във Везни. Последният път, като Сатурн й е бил във Везни, е било преди 29 години, когато е била на 18. И не й е било кеф.

Само аз ли разбрах тъй работата или криво съм се сетила.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #61 -: Януари 29, 2011, 04:32:24 am »
Стела, ама нещо не ми се връзва, че нали пак ми е във Везните, след 29,5 би трябвало да прибавя пак толкова за да е в знака ми...., но аз сега съм на 47,5 ?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #62 -: Януари 29, 2011, 04:50:53 am »
Стела, ама нещо не ми се връзва, че нали пак ми е във Везните, след 29,5 би трябвало да прибавя пак толкова за да е в знака ми...., но аз сега съм на 47,5 ?

Стела и Дивна говорят за позицията и знака на Сатурн към датата ти на раждане. Когато си била на 29 години е бил в същия знак \Водолей или Риби\, както когато си се родила. Това е цикълът на Сатурн в твоята карта.

Ти говориш за предишния път, когато Сатурн е бил във Везни. Това е било преди 29 години, когато си била на 18.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #63 -: Януари 29, 2011, 05:11:16 am »

Стела и Дивна говорят за позицията и знака на Сатурн към датата ти на раждане. Когато си била на 29 години е бил в същия знак \Водолей или Риби\, както когато си се родила. Това е цикълът на Сатурн в твоята карта.

Ти говориш за предишния път, когато Сатурн е бил във Везни. Това е било преди 29 години, когато си била на 18.
Благодаря Диана, върна ме на земята, действително Сатyрн е във Водолей, не бях забелязала .... ахахахах

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #64 -: Януари 29, 2011, 08:12:49 pm »
Мили момичета,
знаете ли до кога ще е ретрограден сатурн-а? :blink:

« Отговор #65 -: Януари 29, 2011, 08:14:01 pm »
До 13.06.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #66 -: Януари 29, 2011, 09:53:35 pm »
До 13.06.  :blink:
Мерси.
Ама много бе :blink:
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 04:26:33 am от Milkyway »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #67 -: Януари 29, 2011, 09:55:16 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #68 -: Януари 29, 2011, 10:05:51 pm »
До 13.06.  :blink:

Да беее... много гадничко ще се върне чак до 10* - да направи
Тао-квадратурата с Плутон , Уран и Лилит - май ще изхвърчат
високопоставени глави  ( не само овчи..... )    :-[
Естествени минерали и амулети

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #69 -: Януари 30, 2011, 04:32:57 am »
Веднага още от стационарното си положение се прояви при мен.
Както вече споменах в точен съвпад с уран У7.В 3ти дом.
Много интересно.Получих импулс да късам с разни познанства :-\Доста изнервена и по ураново спонтанна.
Първо реших" да се отпиша" от един сайт,и го направих.По-късно реших да се върна там.
Писах писмо на един човек,който отдавна е предизвикал интересът ми(но е в друга държава).Но не ми хареса начинът по който ми отговори и реших,че и с него няма какво повече "да меля" и му изтрих всички координати :mellow:
Онзи ден пък исках ,да скъсам с една приятелка...но не го направих.

Но доста буквално се проявява този аспект при мен.
Питах до кога ще е ретро и ми стана лошо,като се сетя че не знам кога пак ще мине в точен съвпад :-X

Докато е ретро ,кой знае пак какви токове ще ми имнат през главата ;D за късане на връзки и приятелства.

« Отговор #70 -: Януари 30, 2011, 04:35:45 am »
E, може да не е само късане, туко виж е изкочило нЕкое бивше гадже :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #71 -: Януари 30, 2011, 04:47:08 am »
Значи така стоят нещата със Сатyрн... аз не се бях замислила, че късането на връзки е по негова вина. Но точно и по тази причина се регистрирах тук някъде след 06. 01. 11, след късане на връска с моя много близка приятелка. И само какво късане беше!!! За да ме накара чак да се замисля да търся причина в звездите. А преди няколко дни преустанових и едногодишната ми връзка с мъж. Реших, че полу-любов,полу-приятелство не искам....искам много повече! И все пак благодарна съм на Сатyрн- във всичко останало ми носи много позитивни емоции.. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #72 -: Януари 30, 2011, 04:51:56 am »
Значи така стоят нещата със Сатyрн... аз не се бях замислила, че късането на връзки е по негова вина. Но точно и по тази причина се регистрирах тук някъде след 06. 01. 11, след късане на връска с моя много близка приятелка. И само какво късане беше!!! За да ме накара чак да се замисля да търся причина в звездите. А преди няколко дни преустанових и едногодишната ми връзка с мъж. Реших, че полу-любов,полу-приятелство не искам....искам много повече! И все пак благодарна съм на Сатyрн- във всичко останало ми носи много позитивни емоции.. :blink:

Не,не е от сатурн.
Просто при мен е  съвпад с планетата управител на партньорите ;)

*

tanina80

« Отговор #73 -: Февруари 19, 2011, 05:59:55 pm »
А дано  :blink:. Ама този дето изпадна в кома ... Али Бен .., кой беше там ... той дали ще успее да се промени .... :-\

Re: Ретрограден Сатурн
« Отговор #74 -: Юни 04, 2012, 01:55:35 pm »
Вижда се вече края на ретроградието на Сатурн. :blink:
При мен транзитира в 3дом и създаде много трудна комуникация с околните.Също така сестра ми имаше много тежки здравословни проблеми. :'( Надявам се,като стане директен, всичко да отшуми и да продължи по старому.

*

Grace

• 2257
« Отговор #75 -: Юни 04, 2012, 02:33:19 pm »
вижда се, ама още 2 седмици има ...
MoonLight, при транзита си през 3-и прави ли ти мажорни аспекти към лични планети? или в натала да има такива?

при мен предстои да влезе в 3-и дом и отсега му се настройвам ..

« Отговор #76 -: Юни 04, 2012, 02:41:04 pm »
вижда се, ама още 2 седмици има ...
MoonLight, при транзита си през 3-и прави ли ти мажорни аспекти към лични планети? или в натала да има такива?

при мен предстои да влезе в 3-и дом и отсега му се настройвам ..

В момента е в опозиция на Венерата.(като в натала са в тригон).

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Юни 04, 2012, 03:01:58 pm »
това би трябвало да омекоти опозицията. надявам се, не си прекратила връзка с партнъор; най-много да сте я пре-дефинирали  ;)

« Отговор #78 -: Юни 04, 2012, 03:12:55 pm »
това би трябвало да омекоти опозицията. надявам се, не си прекратила връзка с партнъор; най-много да сте я пре-дефинирали  ;)

;D Засега,не.

Като цяло съм доволна от транзита на Сатурн в 3дом.Помогна ми да започна да мисля и да разговарям сериозно и дисциплинирано. :blink: Доста по-лесно се концентрирам и възприемам новата информация.До тук добре,но има и едно отрицателно проявление-неразбирателство и проблемни контакти с околните. :unsure:

« Отговор #79 -: Юни 04, 2012, 11:35:13 pm »
Сатурн още ми се мотае около МЦ-то. Когато се обърне директен и премине отново през остта, очаквам събития. Още повече, че ще имам двойно подчертан аспект Марс-Сатурн. Веднъж са в точен съвпад на асцендента по натал, а сега и по транзит ще направят точен съвпад на МЦ.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.