Здравей Гост

Ретрограден Сатурн

• 192 Отговора
  • 41041 Прегледи
*

Nebesna

Ретрограден Сатурн
« -: Януари 13, 2010, 09:05:24 pm »
Сатурн отново е ретрограден, от днес (сега го забелязах). Още от вчера усетих неговото въздействие - лек конфликт с шефката ми, която мисли че съм много мека с моите подчинени, което пък наложи да преразгледам собствения си авторитет....Та и показах и другото си лице, което никак не и хареса....Тая е много избухлива и импулсивна, шумна и невъзпитана, та не мога да я понасям, а аз имам нужда да прослушвам "себе си"....само с команди не става.

С ретро Сатурн във Везни ще трябва да проявяваме Соломонова мъдрост и справедливост в отношенията.

Как ви се отразява ретроградния Сатурн?
Изпитвате ли неприязън към недостатъците на началниците си?
Усещате ли трудност в това да се подчинявате на ред и дисциплина?
Как преживявате ограниченията?
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 09:10:09 pm от Небесна »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Ретрограден Сатурн
« Отговор #1 -: Януари 13, 2010, 09:08:59 pm »
брей виж ти  :o  и той ли се обърна....  тя затова една приятелка днес го е видяла в медитация - нейният по натал е ретро... интересноооо, трябва да помисля върху това.

п.с. аз изобщо не го усещам накъде се движи - с тоя моя наталния стационарен ми дреме на шапката  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Януари 13, 2010, 09:10:58 pm »
брей виж ти  :o  и той ли се обърна....  тя затова една приятелка днес го е видяла в медитация - нейният по натал е ретро... интересноооо, трябва да помисля върху това.

п.с. аз изобщо не го усещам накъде се движи - с тоя моя наталния стационарен ми дреме на шапката  :57:

Ми ти си намяш шеф да му "кроиш шапка".

« Отговор #3 -: Януари 13, 2010, 09:11:15 pm »
А на мен днес ми се сринаха физическите сили :'( Прибрах се по-рано от работа и утре не знам дали ще имам сили да отида. Главата ме цепи цял ден. Пия противогрипни да не стане беля.

п.с. не препоръчвайте в тази тема протиогрипни методи и лекарства, да не я оспамим  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 13, 2010, 09:12:50 pm »
Моята шефка адски ме дразни - държи се като невъзпитана простакеса, много е шумна, всички трябва да я чуват като се разпорежда, кънти целия коридор.....Между другото това го забелязах днес и сред други началници....да демонстрират разпоредителски подход на висок глас. Между другото тя е зодия Козирот и вероятно Сатурн във Везни и квадратира Слънцето.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Януари 13, 2010, 09:13:38 pm »
Небесна, то мерклии за шефове много имам на главата си, ама друг е въпроса моя Уран как приема такова вмешателство  ;)

а относно шефовете ти - бе ти среден пръст нямаш ли  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Януари 13, 2010, 09:19:16 pm »
Небесна, то мерклии за шефове много имам на главата си, ама друг е въпроса моя Уран как приема такова вмешателство  ;)

а относно шефовете ти - бе ти среден пръст нямаш ли  :tongue2:

А не аз с простаците простачка няма да ставам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Януари 13, 2010, 09:24:44 pm »
Как ви се отразява ретроградния Сатурн?
Изпитвате ли неприязън към недостатъците на началниците си?
Усещате ли трудност в това да се подчинявате на ред и дисциплина?

Ретроградно ли е тръгнал вече? Изобщо не усетих...
Иначе що се отнася до началниците, вече почти от година нямам такива, сама съм си шеф. Имам само възложители и клиенти, с които трябва да се съобразявам.
А ред и дисциплина тепърва ще въвеждам, не съм решила обаче кога, всичко оставих на самотек и напоследък съм в дионисиева фаза, както обичаше да казва Синухе, проработвам си квадрата на прогресивната Луна с Нептун, доколкото проработката му изобщо е възможна.  :49:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Януари 13, 2010, 09:33:34 pm »
според мен ,много зависи от положението му в натала.
моя сатър е дир. , ама е в риби/радостен според люмиер/.намира се в 3-ти ,упр.2-ри. има секстил с луната-това е най-точният му аспект.
не липсват разбира се и квадратури.
в момента е на тригон от СЛВ и след огромните проблеми и неприятности ,които ми донесе сега дори и не го усещам.
аз също нямам началници , я съм началник ;D ;D ;D ;D и засега нямам оплаквания от подчинените си. ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Януари 13, 2010, 09:43:41 pm »

баща ми ми дойде на гости днес, утре си заминава..интересно как се сменяват позициите..тези, които едно време са били Големи за нас, сега са просто само едни стареещи хора, които ще имат нужда от все повече грижа и то какво да им се ядосваш..явно е, че със сатЪрн имаме добри взаимоотношения.. :08:

Да, да! Сатурн управлява и СТАРИТЕ ХОРА.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Януари 13, 2010, 09:47:39 pm »
Аз също съм началник и нямам проблем с подчинените си, но сега забелязвам, че моята въпросна шефка има Слънце в съвпад с Меркурий в Козирог в квадрат с Марс в Овен. На моменти е нетърпима. Един ден цял ден говорила и на накрая изпаднала в депресия....разбирате ли за какво чудо става дума. Нищо друго не ме дразни само този неин темперамент. Представям си какво ли ще стане, когато Сатурн във Везни направи тао-квадрат....А това ще се случи, когато тр. Сатурн съвпадне с моя МЦ във Везни....Тая сигурно ще се опита да ми прехвърли някои от отговорностите си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 13, 2010, 09:59:09 pm »
Слънце в съвпад с Меркурий в Козирог в квадрат с Марс в Овен. На моменти е нетърпима. Един ден цял ден говорила и на накрая изпаднала в депресия....разбирате ли за какво чудо става дума. Нищо друго не ме дразни само този неин темперамент.

небесна , марс на трон си е марс. :unsure:
огнен и кардинален ,не бих се представила да чака или да търпи отлагане във времето на нещо.още повече вероятно обича да котгролира в повече-овена е кардинален знак все пак. сигурна съм ,че енергията и е в повече и е по-трудна за понасяне.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Януари 13, 2010, 10:05:40 pm »
Слънце в съвпад с Меркурий в Козирог в квадрат с Марс в Овен. На моменти е нетърпима. Един ден цял ден говорила и на накрая изпаднала в депресия....разбирате ли за какво чудо става дума. Нищо друго не ме дразни само този неин темперамент.

небесна , марс на трон си е марс. :unsure:
огнен и кардинален ,не бих се представила да чака или да търпи отлагане във времето на нещо.още повече вероятно обича да котгролира в повече-овена е кардинален знак все пак. сигурна съм ,че енергията и е в повече и е по-трудна за понасяне.... ;)

И дъщеря ми има Марс в Овен, мила! Но е в квадрат с Венера и Нептун, не е намесено нито Слънцето (его), нито Словото (Меркурий). Ей, това  Марса да ти ранява ЕЗИКА е много лошо. Директорът ми я е гонил от съвещание, защото не изслушва, няма търпение да се изкаже, прекъсва, отклонява си вниманието, докато и говориш.....кара те да повтаряш, пак те прекъсва....и това е толкова изтощително хаотично, че направо нямам думи....но да се върнем на Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 13, 2010, 10:08:21 pm »
небесна, коя година е родена?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #14 -: Януари 13, 2010, 10:15:55 pm »
Хлъц, кой това се пак е роден 57?  :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Януари 13, 2010, 10:17:33 pm »
небесна, коя година е родена?

10.01.1957, но те моля да не и коментираме картата. това е тема за Сатурн.
о.к.
прати я в натални ,да я разгледаме.

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Януари 13, 2010, 10:17:44 pm »
Хлъц, кой това се пак е роден 57?  :o

Шефка

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #17 -: Януари 13, 2010, 10:19:10 pm »
а, ок  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Януари 13, 2010, 10:35:01 pm »
калица елизабет II- има натален ретро сатурн. ;D ;D.
познавам 2-ма човека с натален ретро сатурн. при единия в момента има точна квадратура на сатурн към натален сатурн.
ще го питам как му се отразява.
но в живота ,човека е изключително сериозен и отговорен. има квадратура на слънце със сатурн в натала. доста издигнат е в личен план , и стой високо в службата си.

*

Divna

« Отговор #19 -: Януари 13, 2010, 11:17:43 pm »
калица елизабет II- има натален ретро сатурн. ;D ;D.
познавам 2-ма човека с натален ретро сатурн. при единия в момента има точна квадратура на сатурн към натален сатурн.
ще го питам как му се отразява.
но в живота ,човека е изключително сериозен и отговорен. има квадратура на слънце със сатурн в натала. доста издигнат е в личен план , и стой високо в службата си.

Значи вече познаваш 3-ма. Аз също съм с натален ретро Сатурн.
Няколко месеца тр. Сатурн ми се беше "залепил" като ваденка за нат. Слънце. Тъкмо взе да се отдалечава и взех да виждам суша на хоризонта и той сега пак се връща при нат. Слънце  :unsure:
Мога само да се надявам, че в момента е ретро, като наталния ми и може би ще се чувствам по-добре. Защото тоя съвпад тр.Сатурн нат. Слънце ми е кошмарен. В солара си за 2009/2010 имам същия съвпад и то в 12 дом. Откъдето и да погледнеш само ограничения. Никаква свобода. Душичката ми се чувства като в затвор.
Иначе в нат. карта Сатурн ми е доста аспектиран ( :sat: :tri: :vlu:;  :sat: :tri: :mar:; :sat: :tri: :sun:;  :sat: :tri: :plu:; :sat: :tri: :ven:; :sat: :tri: :ura:; :sat: :tri: :lil:; :sat: :opo: :nep: и :sat: :opo: :jup:) Намира се в 8-ми дом  :ge:.