Мога ли да си позволя да поискам на именния си ден, вашата прогноза за 2010 за мен... :rolleyes:
Аз понеже съм Овен и все избързвам

, а и с тоя Уран все имам навика да гледам напред, в бъдещето... Та моето скромно мнение на прима виста е, че за теб по-важен в личен план ще е периодът 2011/2012 година, а не текущият.
Разбира се, това го казвам с уговорката, че се гледа само соларът, защото както знаеш, за разгръщане на потенциала, заложен в картата на слънчевата революция, трябва да има потвърждение по дирекции, прогресии и други техники...
Прилагам картите на следващата слънчева революция, а може и някой от съфорумците да си каже мнението. :blink:
Solar chart

Solar + Natal chart

Оста АС/ДС в солара попада върху една много важна (и според мен ключова) опозиция в наталната ти карта - Венера/Меркурий и Луна, особено имайки предвид, че Венера управлява изгряващия знак, а Луната - знака на МС.
Освен това има новолуние в съвпад с Плутон в първи соларен дом, соларна Венера в опозиция към нат. Марс. Ако се случи да срещнеш мъж, който да ти допадне, подготви се за силни емоции, надявам се да не са terra incognita за Луна в Близнаци и Венера в Стрелец

, а може би тепърва предстои да опознаеш дълбочината и комплексността им... :blink:
Не са изключени промени в социалното положение (опозиция Сатурн-Юпитер по оста 4-10 дом в солара), които да рефлектират и върху партньорските ти отношения или пък да бъде положено началото на ново партньорство, с преобладаващо благоприятно влияние в перспектива - соларен Сатурн в тригон към нат. Луна на сол. ДС, секстил към нат. Меркурий/Венера (Венера и Луната управляват осите в картата, АС и МС). Не е изключено в това партньорство да ви свързва общ професионален път или да следвате някаква цел заедно. Вложения в семейна собственост, имот или обзавеждане също са възможни, в това отношение обаче не е изключено да има малко по-нестандартен и екстравагантен подход от обичайното. Предстои прогресивният Юпитер да съвпадне с наталната ти Луна, това би трябвало да е хубав, ползотворен и зареден с положителни емоции и усещане за пълнота период. :blink: