Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35054 Прегледи
*

Divna

Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #240 -: Май 08, 2010, 08:32:15 pm »
Да де, в една накшатра са ни Луните, Ардра... онази дето била една от еманациите на Шива.  ;D

Лили, знаем, че на мен в западната астрология луната ми е инвалидна. Интересно ми е във ведическата и там ли си остава все така болна?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #241 -: Май 08, 2010, 08:36:52 pm »
Минава във Везни по сидерал заедно с Асцендента, но не се сещам в коя накшатра.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #242 -: Май 08, 2010, 08:43:12 pm »
Благодаря!

*

abroad

« Отговор #243 -: Май 28, 2010, 05:49:13 pm »
   Аброад, няма страшно, тази година е на Тигъра, пък ти си тигърче, нещата не са толкова зле според мен, ще си имаш помощ. Най-гадните месеци, според мен ще ти са в началото на лятото - май, юни и края на годината...
   А Уран, с тия твои малки и големи квадрати, картинката хич не е хубава, но ти си костелив орех - мисля че си отработила много от квадратите или поне си им свикнала. За това отсега ти пожелавам много вътрешна сила и подкрепа отвън - та да надмогнеш евентуалните проблеми... :wub:

Дейзи, поздравления! До тук позна.

*

abroad

« Отговор #244 -: Май 28, 2010, 05:59:59 pm »
Късметлийка, на тебе поне ти познават...

трудно е точно в този момент да се нарека късметлийка, ама както и да е
ти на теб какво искаш да ти се познае

« Отговор #245 -: Май 29, 2010, 09:15:27 am »

че ще мързелува цял живот
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

alone

« Отговор #246 -: Септември 06, 2010, 02:15:26 pm »
Здравейте отново,вече съм с кирилица успешно завърнал се в БГ  :blink:
Харесва ми че тук доста познавате и бих желал ако може някой отстрани да ми види транзитите,тече ми много интересен и заплетен период  :-\ И въобще какво може да кажете по картата ми ,имам известни познания  :rolleyes:

Ще се радвам на бързи коментари,тъй като имам предстоящи тенденциозни събития и ми е важно да знам,дали съм уцелил вярно посоката-както в личен,така и в бизнес план.

« Отговор #247 -: Септември 06, 2010, 02:38:10 pm »
Ще се радвам на бързи коментари,

Добре дошъл! От всичко най-обичам да се поставят ясно срокове за изпълнение. :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #248 -: Септември 06, 2010, 02:41:15 pm »

Добре дошъл! От всичко най-обичам да се поставят ясно срокове за изпълнение. :mellow:
А и транзитите за конкретния период няма да е лошо да се поставят някъде;DИли да отгатнем ;)

*

missKapriz

« Отговор #249 -: Септември 06, 2010, 02:43:54 pm »
Късметлийка, на тебе поне ти познават...

трудно е точно в този момент да се нарека късметлийка, ама както и да е
Ах,тук пак нещо съм рИвала,че астрологията не работи за мен :57:Аброад,няма да кажа какво-срам ма е :25:
Между другото къде е Аброад?

*

Nebesna

« Отговор #250 -: Септември 06, 2010, 02:51:26 pm »
Здравейте отново,вече съм с кирилица успешно завърнал се в БГ  :blink:
Харесва ми че тук доста познавате и бих желал ако може някой отстрани да ми види транзитите,тече ми много интересен и заплетен период  :-\ И въобще какво може да кажете по картата ми ,имам известни познания  :rolleyes:

Ще се радвам на бързи коментари,тъй като имам предстоящи тенденциозни събития и ми е важно да знам,дали съм уцелил вярно посоката-както в личен,така и в бизнес план.

Юпитеров възврат ще квадратира натална Венера У2 и натален Сатурн У5 - много големи амбиции по отношение на парите, много. А и рибешкият Марс на К8 е затиснат от бързака тр. Уран и не му дава покой - внимавай с парите на другите, както и със заеми - търсиш бърза печалба

*

Nebesna

« Отговор #251 -: Септември 06, 2010, 02:59:58 pm »
В момента сме в ретроградна фаза на Меркурий, който ти управлява ясцендента и 10-ти дом - все важни оси. Нищо не предприемай, докато Меркурий не стане директен. След това отново обмисли нещата и се консултирай със специалист по дългосрочни инвестиции, понеже имаш квадрат на Юпитер със Сатурн, а товапоказва, че стратегическите си способности ще ги усвоиш по трудния начин (на базата на черния опит). Този аспект (за разлика от тригона) не дава далновидност.
« Последна редакция: Септември 06, 2010, 03:10:50 pm от Небесна »

*

missKapriz

« Отговор #252 -: Септември 06, 2010, 03:09:59 pm »
да не си решил да купуваш жилище?тр Плутон-У4 съвпад с К5-големи покупки,а У5 Сатурн е върху наталниа Плутон във 2 дом.Също мисля,че си решил да създадеш семейство-не изключвам и деца,но много не ми се връзвай на прогнозите  :P-гледам най-вече солара за тази година,а всички казват,че той е най-слабата предсказателна техника :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #253 -: Септември 06, 2010, 03:10:23 pm »
Алон , това е малко Делон :blink: , много силна дева бе! Много бързаш..от главата за краката направо. Чакай ,спри малко....
Като гледам сериозна тема е 11-ти/5-ти. С тая венера в рак и сатурн там бая си пооплескал нещата. ;D
Май ти куца любовта! И любимия ми марс в картата :unsure: ;D ;D- рибешки! Леле , много си емоционален и страхотен любовник! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #254 -: Септември 06, 2010, 03:15:03 pm »
Преуспял си ! Упр. на асц и МЦ е в 10-ти дом. На всичкото отгоре е на трон. Слънчо е в телец - нещо около 9-ти го гледам!
Дълъг престой в чужбина и добра кариера....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

alone

« Отговор #255 -: Септември 06, 2010, 03:18:37 pm »
Добре си ме заварила Аурора. :blink:

Харесвам сроковете , времето не се губи , то е пари.

*

alone

« Отговор #256 -: Септември 06, 2010, 03:21:11 pm »
Небесна , имам намерения за инвестиций тук в БГ.  :blink: Посъбрах парички ,пък и други възможности. :blink:

*

missKapriz

« Отговор #257 -: Септември 06, 2010, 03:25:54 pm »
Значи действително смяташ да правиш големи покупки.А по въпроса със семейството,деца-имаш ли подобни намерения,Алоун

*

alone

« Отговор #258 -: Септември 06, 2010, 03:29:05 pm »

А и транзитите за конкретния период няма да е лошо да се поставят някъде;DИли да отгатнем ;)

Заповядай Мис :blink:

*

missKapriz

« Отговор #259 -: Септември 06, 2010, 03:30:25 pm »
еее туй го минах вече де,направих си карта с любимата си графика  :blink:Даже си позволих прогноза-кажи поне има ли нещо вярно