Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35126 Прегледи
*

Nebesna

Индивидуални прогнози за 2010
« -: Януари 13, 2010, 10:27:17 pm »
Нямам час на раждане, но голямо наказание е за околните да изтърпяват такъв човек - Марс на трон в Овен в квадрат с Меркурий/Слънце Козирог. Какво ли я чака тази дама със СЛВ върху Слънце/Меркурий и тр. Сатурн в тао-квадрат със Слънце и Марс.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #1 -: Януари 13, 2010, 11:15:13 pm »
точен ли е часа на раждане?

п.п. сега видях ,че няма час на раждане

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #2 -: Януари 13, 2010, 11:28:26 pm »
СЛВ ще и покаже посоката, а Сатурн ще и "заледи" пътя. Ще си има ядове жената.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 13, 2010, 11:48:41 pm »
тази жена ,ще има промяна през 2010г. ще расте в службата , плутон в съвпад със СЛВ на 3гр. в козипог ще донесе тази промяна. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 13, 2010, 11:54:05 pm »
Супер! Не е нужно да има големи прогнози, само това което най-много се набива на очи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 14, 2010, 12:29:44 am »
ще има и секстил на сатурн/сатурн натален. сатурн управлява слънцето й. още едно доказателство ,че ще има израстване ,стабилизиране на всичко с което се свързва слънцето.
предстой и  аспект- квадрат  на плутон със сатурн. смятам ,че ще има и други проблеми от здравословен характер.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6 -: Януари 14, 2010, 07:36:28 am »
Аз на тези карти с транзити не им виждам наталните куспиди и домове,затова не мога да се включа.  :lol: Такава шарения ми е пред очите.... :-[ Ако е само натал,аз си знам къде са ранзитните планети,ама не сте длъжни да се съобразявате с мен. Само ще чета.  :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Януари 14, 2010, 08:38:05 am »
Аз на тези карти с транзити не им виждам наталните куспиди и домове,затова не мога да се включа.  :lol: Такава шарения ми е пред очите.... :-[ Ако е само натал,аз си знам къде са ранзитните планети,ама не сте длъжни да се съобразявате с мен. Само ще чета.  :unsure:

Ще ти обясня, за да знаеш за по-напред, щото доста хора ползват Зет. Наталните и транзитните куспиди са написани отстрани в оня дълъг списък - там са градусите на планети и домове.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #8 -: Януари 14, 2010, 11:07:15 am »
Мерси,Небесна,ама докато ги разгледам и вече съм се разсеяла.  :-[  ;D Не се притеснявай,ще чета темата с интерес,пък ако успея да видя нещо,ще се включа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Януари 14, 2010, 02:12:01 pm »
Доколкото виждам, Небесна, в картата на шефката ти Венера е в рецепция с Юпитер. Чудя се как ли ще й се отразят квадратите на транз. ретро Сатурн и Юпитер/Уран към нат. Венера, в съчетание с квадрата на транз. Плутон към нат. Юпитер и квадрата на транз. Нептун към нодалната ос? Жалко, че часът на раждане не се знае и картата, която се разглежда, е без домификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #10 -: Януари 14, 2010, 02:23:11 pm »
Към всеки човек и към всяко сърце си има пътечка. Важното е да искаш да я намериш. Като не ми харесва и не мога да изтърпя такава шефка, ще си сменя работата. А ако не мога да я сменя или не бива да го правя, ще намеря начин да се разбирам с нея. Астрологията ни е дала такова предимство да виждаме характера на хората и ако не можем да я използваме прагматично,грехота. Когато съм зависима,няма място за негодувания. Тогава или търпя и си подвивам опашката / не се смейте,и аз го мога/ или си отивам. А чавек с Марс в Овен, в квадрат със Слънце и Меркурий, хич не си мисли да му викаш. Особено,когато е формално овластен. Нямам представа с подробности що за началник е, но все си мисля,че има начини за укротяване на опърничавата.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Януари 14, 2010, 05:33:14 pm »
Към всеки човек и към всяко сърце си има пътечка. Важното е да искаш да я намериш. Като не ми харесва и не мога да изтърпя такава шефка, ще си сменя работата. А ако не мога да я сменя или не бива да го правя, ще намеря начин да се разбирам с нея. Астрологията ни е дала такова предимство да виждаме характера на хората и ако не можем да я използваме прагматично,грехота. Когато съм зависима,няма място за негодувания. Тогава или търпя и си подвивам опашката / не се смейте,и аз го мога/ или си отивам. А чавек с Марс в Овен, в квадрат със Слънце и Меркурий, хич не си мисли да му викаш. Особено,когато е формално овластен. Нямам представа с подробности що за началник е, но все си мисля,че има начини за укротяване на опърничавата.  ;D

Аз пътечката съм я намерила и зная, че тя ме харесва - казвала го е и го е показвала многократно, но аз не мога да свикна с високото и говорене, писват ми ушите и ми бръмва главата....абе това е....А тя е така на периоди и сега е в един такъв "шумен" период - вероятно защото навлязохме в месеца на Козирога.....ще я изтърпя.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Януари 14, 2010, 05:37:37 pm »
Доколкото виждам, Небесна, в картата на шефката ти Венера е в рецепция с Юпитер. Чудя се как ли ще й се отразят квадратите на транз. ретро Сатурн и Юпитер/Уран към нат. Венера, в съчетание с квадрата на транз. Плутон към нат. Юпитер и квадрата на транз. Нептун към нодалната ос? Жалко, че часът на раждане не се знае и картата, която се разглежда, е без домификация.

Ми като и се засегне Венерата може да влезе в климакса, например. :-[ :-[ :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Януари 14, 2010, 05:42:25 pm »
На тази възраст вече се предполага, че е дълбоко навлязла в него.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Януари 14, 2010, 05:53:20 pm »
На тази възраст вече се предполага, че е дълбоко навлязла в него.  :93:

Е, нещо се оплакваше от топли-студени вълни, така че.....Нали знаеш, че всеки навлиза на различна възраст. Познавах едно момиче, което на 30 години, след раждането на третото си дете.

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Януари 20, 2010, 08:14:30 pm »
Хахаха, пък да ви се похваляяя! Моята шефка днес ми съобщи, че ме е предложила за повишаване на заплатата.
Сал дет` беснях.  Кротнах се като котенце. :93: Ох, шегата настрана, ама познавам шефове дето си товарят хората и не им пука дали са удовлетворени.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #16 -: Януари 20, 2010, 08:18:31 pm »
Хахаха, пък да ви се похваляяя! Моята шефка днес ми съобщи, че ме е предложила за повишаване на заплатата.
Сал дет` беснях.  Кротнах се като котенце. :93: Ох, шегата настрана, ама познавам шефове дето си товарят хората и не им пука дали са удовлетворени.

Сигурно шефката чете във форума. ;D

*

abroad

« Отговор #17 -: Януари 20, 2010, 08:22:32 pm »

Това си помислих, като започна дискусията. Нямам цитираните предизвикателни аспекти, но си имам други ;D
И аз минавам за крещяща, но справедлива - това май е характерна описателна черта за подчертан Козирог
Ей сега е моментът да ме оплюете ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Януари 20, 2010, 08:24:35 pm »
Ааааа, Юпитер върху Венера в 3-ти дом в началото на м. Март трябва да даде по-висока заплата - Венера управлява МЦ (кариера) и СЛВ в 5-ти дом (наградите). Освен това Венера прави секстил с възела. Съвпадът Венера/Юпитер обикновено дава материална придобивка. То ще си е признание за труда.

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Януари 20, 2010, 08:28:18 pm »

И аз минавам за крещяща, но справедлива - това май е характерна описателна черта за подчертан Козирог

Това е много точно казано. Козирогът е справедлив.