Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35033 Прегледи
*

Nebesna

Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #40 -: Януари 21, 2010, 08:52:02 am »
най-сигурният начин да не направя нещо /дори и с ясното съзнание, че е добро за мен/ е да ме принудиш по някакъв начин да го направя

Типично по Водолейски.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Януари 21, 2010, 08:52:48 am »

знаеш ли какво отчетох онзи ден относно Юпитер  ;)

значи Юпитер ми управлява МС и се намира в съвпад с асцедента в 1 дом. когато транзитира из картата ми при достигане на горния сходящ квадрат, т.е. през преминаването му през МС и нататък - тогава започвам да качвам килограми. значи от възвратна позиция надолу, към квадратура, после опозе та чак до горната квадратура съм слаба кат вейка - около 45-50кг. обаче като отмине съвпада с МС ела да видиш как са уяждам, а не ям повече от преди ама качвам кила като за световно  ;D ;D ;D  не ма питай ся кат съм качила 20 кила отгоре си  :-X :-X :-X  ся след възврата от онзи ден отново ще започна да свалям и да си влизам в нормата - поне преди се е случвало та го знам...

обаче някой може ли да ми го обясни това защо става така беееееееее  :41: :41: :41:

Трябва да има нещо друго
При мен е предимно Уран /по обясними натални причини ;D/

ми не виждам други причини... освен факта, че като стигне в горен ляв квадрант и ми опозира наталната Луна, а в радикса са в тригон  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #42 -: Януари 21, 2010, 09:21:48 am »
най-сигурният начин да не направя нещо /дори и с ясното съзнание, че е добро за мен/ е да ме принудиш по някакъв начин да го направя

Типично по Водолейски.

На мен ми се струва, че е типично за всеки, който му се струва че посягат върху индивидуалната му свобода той да реши кое, как, защо и т.н. Когато трябва да се върши нещо по задължение, или пък под натиск се получава отпор. Не сме ли най-склонни да дадем най-доброто от себе си, само ако изпитваме вътрешна нужда и желание за нещо ?!  :blink:

abroad, като про асцендентът ти мина през  :sun: имаше ли нещо интересно ?
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 09:28:55 am от Asol »

*

abroad

« Отговор #43 -: Януари 21, 2010, 09:44:00 am »
abroad, като про асцендентът ти мина през  :sun: имаше ли нещо интересно ?

При точния съвпад изплувах и се възстанових от невероятната дупка, в която бях изпаднала няколко години при Саде Сати периода и най-вече съвпада на Сатурн с натална Луна - по-тежък период май не съм имала.
Подобри ми се социалното положение като цяло и финансовите ми възможности нараснаха
Но пък по време това се съчетава и с транзита на Юпитер през АС, та не знам...

« Отговор #44 -: Януари 21, 2010, 01:59:41 pm »
   Аброад, няма страшно, тази година е на Тигъра, пък ти си тигърче, нещата не са толкова зле според мен, ще си имаш помощ. Най-гадните месеци, според мен ще ти са в началото на лятото - май, юни и края на годината...
   А Уран, с тия твои малки и големи квадрати, картинката хич не е хубава, но ти си костелив орех - мисля че си отработила много от квадратите или поне си им свикнала. За това отсега ти пожелавам много вътрешна сила и подкрепа отвън - та да надмогнеш евентуалните проблеми... :wub:

*

abroad

« Отговор #45 -: Януари 21, 2010, 02:14:07 pm »
 :blink:Благодаря за коментарите

Дейзи, не съм тигърче май, а биволче ;D, щото съм в началото на годината, а техните нали започват по после..
Благодаря за пожеланията :wub:
Ще ви държа на течение, дали съм оцеляла през годината :lol:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #46 -: Януари 21, 2010, 03:12:45 pm »

Абе, някой Любов не видя ли ;D, че да вземе да се случи и после да го почерпя :P ;D

Абе.....не е много удобно да питам,но ме чопли.....имаш ли досега брак и развод?  :-[

*

abroad

« Отговор #47 -: Януари 21, 2010, 03:57:21 pm »

Абе, някой Любов не видя ли ;D, че да вземе да се случи и после да го почерпя :P ;D

Абе.....не е много удобно да питам,но ме чопли.....имаш ли досега брак и развод?  :-[

:blink:Удобно е. Не съм имала, нито едното, нито другото ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #48 -: Януари 21, 2010, 04:09:49 pm »

Абе.....не е много удобно да питам,но ме чопли.....имаш ли досега брак и развод?  :-[

:blink:Удобно е. Не съм имала, нито едното, нито другото ;D

Оф,олекна ми.  :wub: Но предполагам,че си имала все някаква връзка,която да приемем по 7 дом? Все пак Лунните възли тази и следващата година транзитират през 1/7 дом и връзките ще са акцентирани. Но тр. Сатурн догодина хем ще е в тригон с нат. Сатурн,хем пък ще е в квадрат с управителя на 7 дом. Та,не ти е леко. Но имаш хубави аспекти между упр. на асц. Юпитер и упр. на 5 дом Венера. Може да имаш съжителство без подпис и дете. А дете имаш ли вече? Малеее,колко съм нахална!  :-[ Извинявай,но картата ти е много интересна.  :mellow:
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 04:37:54 pm от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Януари 21, 2010, 04:30:35 pm »
Интересна е картата, да. И има показатели за късен брак, които са:
- АС Стрелец и СЛВ в първи дом
- Изгорен управител на 7 дом /нищо, че се води казими/
- Ретрограден Сатурн в съвпад с ЮЛВ в 7 дом
- Рецепция Меркурий/Сатурн
- Ретроградна Венера
- Рецепция Венера/Уран
- Венера във Водолей
- Луна в партилен квадрат с Уран; издигнат Уран /в 10 дом/.

Това може да бъде и забавяне във връка с формализирането на брака, т.е. официалното му сключване. Не означава невъзможност за брак, а по-скоро позакъснял такъв. Една от причините, за които носим лична отговорност, може да бъде силно изявеното желание за добиване на финансова независимост преди да се стигне до брак, а не толкова постигането й чрез брак, макар че е възможно да се организра съвместен бизнес с брачния партньор, има тук-там показатели и за това...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #50 -: Януари 21, 2010, 04:32:06 pm »
Оф,олекна ми.  :wub: Но предполагам,че си имала все някаква връзка,която да приемем по 7 дом? Все пак Лунните възли тази и следващата година транзитират през 1/7 дом и връзките ще са акцентирани. Но тр. Сатурн догодина хем ще е в тригон с нат. Сатурн,хем пък ще е в квадрат с управителя на 7 дом. Та,не ти е леко. Но имаш хубави аспекти между упр. на асц. Юпитер и упр. на 5 дом Венера. Може да имаш съжителство без подпис и дете. А дете имаш ли вече? Малеее,колко съм нахална!  :-[ Извинявай,но картата ти е много интересна.  :mellow:

Да, имах съвместно съжителство няколко години с Меркуриево чедо ;D
Нямам дете
Повечето ми връзки са продължителни
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 08:46:21 pm от abroad »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Януари 21, 2010, 04:37:01 pm »
Само не ми казвай, че е бил Близнак... И как ти рефлектира върху Луната?  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Януари 21, 2010, 04:45:44 pm »
От " Уф,олекна ми" е станало "Оф,улекна ми".....хаха...голяма скица съм. Аман от това бързане.  :P
 Но сигурно е бил някаква смесица от меркурианско-сатурново влияние. Или не?  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Януари 21, 2010, 04:51:08 pm »
Случайно да е имал АС или Луна в интервала от края на Лъв до първа декада Дева?

ПП. Питам, за да проверя дали може да се разчита на една индийска техника...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #54 -: Януари 21, 2010, 05:03:15 pm »
Само не ми казвай, че е бил Близнак... И как ти рефлектира върху Луната?  :lol:

Никога не съм имала отношения с Близнак
Като за приятели се разбираме, но за другото....не мога :-X :-[
Беше Дева ;D
В интерес на истината цял живот оттърване нямам от Деви, някакси все ме преследват. Докато се усетя и се оказвам в компанията на няколко от тях, включително и приятелки...
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 08:47:12 pm от abroad »

*

abroad

« Отговор #55 -: Януари 21, 2010, 05:05:56 pm »

Но сигурно е бил някаква смесица от меркурианско-сатурново влияние. Или не?  :-\

Точно така ;)
и Луна в Скорпион, която отива на моята в Рак

*

abroad

« Отговор #56 -: Януари 21, 2010, 05:08:21 pm »
Случайно да е имал АС или Луна в интервала от края на Лъв до първа декада Дева?

ПП. Питам, за да проверя дали може да се разчита на една индийска техника...

За съжаление не е известен точния час на раждане

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Януари 21, 2010, 05:11:42 pm »
Питах, защото оста Лъв/Водолей (по сидерал) е акцентирана при теб в навамша, освен ако не си родена 3 и повече минутки по-рано. А Лагна в накшатра Дханишта в навамша предполага позакъснял брак, но и афинитет към фиансовата сфера.
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 05:18:55 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #58 -: Януари 21, 2010, 05:18:53 pm »

Точно така ;)
и Луна в Скорпион, която отива на моята в Рак

Аааааа,много яко! Погледнах прогресивната Луна и затова реагирах така.  ;D Прави тригон към наталната и слава Богу вече е отминала квадрата с Венерата. Виж солара за 2010 и 2011 има ли акцент от осите в 5 дом и соларни планети в 5 дом. Така и така вече си пуснала картата си,може направо ако искаш да качиш и соларите за двете години. Много съм любопитна днес,маааму стара!  :-[

*

abroad

« Отговор #59 -: Януари 21, 2010, 05:20:09 pm »
Питах, защото оста Лъв/Водолей (по сидерал) е акцентирана при теб в навамша, освен ако не си родена 3 и повече минутки по-рано.

:blink:5.40 сутрин
Според индийците нямам големи шансове за брак ;D, един от които обаче е през 2010 г. ;D ;D ;D