Здравей Гост

Огледало

• 1 Отговора
  • 1988 Прегледи
*

crazy_666_999

Огледало
« -: Януари 15, 2010, 02:56:31 pm »
Тази нощ сънувах нещо много запомнящо се..Бях с някакъв непознат,който в сънят ми беше женен.Та двамата с него застанахме пред едно огледало един до друг и просто се гледахме..Никогане ми е правило впечатление.,тоест никога не съм обръщала внимание на черти на лица в сънищата си така както сега.Та какво може да значи това според вас?

Re:Огледало
« Отговор #1 -: Януари 15, 2010, 09:47:58 pm »
Съня ти е интересен, наистина.В моя съновник пише,че насън ако видиш огледало значи любов.Ако се оглеждаш в него ,че ще научиш нещо неприятно а ако друг се оглежда,че ще откриеш нещо за себе си. :blink:  Аз лично съновника го използвам до толкова,че да ми даде само някаква насока ,а от там разчитам на интуицията. Преди време и аз сънувах много особен сън От тези от които се събуждаш със сърцебиене и не можеш да се успокоиш. Та съня беше цветен и ярък все едно не е сън.Сънувах,че съм в някаква стая,уж моята.Беше много чиста и подредена без нищо излишно в нея.Легло и тоалетка с огледало.Бях тръгнала да излизам от стаята и докато минавах пред огледалото нещо ми привлече вниманието.Върнах се и застанах пред огледалото,само че вместо себе си видях жената на един познат а това уж бях аз.Започнах да крещя от ужас и да си викам"това е сън събуди се,събуди се".Бях чела някъде,че ако сънуваш кошмар трябва да се опиташ да си протегнеш ръката в съня волево и да я видиш.Така и се опитах да направя и успях да си вдигна ръката и тя като във някакъв филм започна да става размазана и като на вълнички и се събудих.Знам,че този сън ми показва нещо важно и ,че не е случаен.Имам своето тълкование но дали е вярно само бъдещето ще покаже.Всичко това са символи свързани с твоето подсъзнание и с нещата ,коитосе случват около нас.Така си мисля
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак